Petrrr Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Ja si precetl clanek a muzu mit klidne spani. 1.2 TSI nejspolehlivejsi motor, ze jo snad necham nachipovat. [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Je to sračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Budu Te muset vyskolit do Revnicovacku [emoji23] S motorem, z ktereho jsem mel vzdy nejvetsi obavy jsem paradoxne nejspokojenejsi. To se ne vzdy ve vsem da rici o zbytku auta. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Potáhnu tě na laně? [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Nedej se Petře! Údajně prý i s malým kašpárkem se dají zahrát velké věci [emoji2] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Hori ma panenko http://euro.e15.cz/archiv/problem-za-sto-giga-cez-se-soudi-s-firmami-ktere-modernizuji-jeho-elektrarny-1228836 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Cože Stringo, to ti říkala manželka jo? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Hori ma panenko http://euro.e15.cz/archiv/problem-za-sto-giga-cez-se-soudi-s-firmami-ktere-modernizuji-jeho-elektrarny-1228836 Hele panenko...ono je to mnohem složitější než to je napsané v tom článku. Nikde se tam nepíše o tom, že termíny provozovatele byly takřka nereálné a že by byla zkracováním montáže ohrožena technologie a kvalita montáže (mluvím teď pouze výhradně o turbínách - v tom se pohybuji a mám přehled). Už samotné přípravy pro vlastní montáž zařízení byly naprosto mimo rámec termínu pro započetí montáže (Prunéřov, Ledvice) takže jak může zákazník tvrdit, že se neplní termíny, když on sám na začátku nedodrží smluvní podmínky pro započetí montáže. Konkrétně Ledvice a Prunéřov byly (na Prunéřově stále jsou) montáže prováděné za podmínek nesplňující požadavky dodavatele pro čistou technologickou montáž. Když to řeknu hodně alibisticky, tak jsme vůbec montáž nemuseli začínat ani před rokem a půl, ale vyšli jsme zákazníkovi maximálně vstříc (myslím jako Doosan Škoda Power) byly tomu přednostně nastaveny max.priority jak ve výrobě, tak v montáži na elektrárně. Na Tušimicích je problém s turbínami, to je pravda, byly postavené naprosto nové stroje, nikdo nevěděl jak se budou chovat za provozu a neklaplo to dle představ, postupně se modernizují, z toho důvodu nebyla ještě modernizace papírově předána a ukončena, ovšem Tušimice již několik let s pravidelnými ročními, několika týdenními odstávkami běží a vyrábějí,což se ve zprávě také neuvedlo. Mělník osobně nevím podobnosti, jen vím, že problémy tam jsou.Takže takhle to je z pohledu jedné z druhých stran [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Cože Stringo, to ti říkala manželka jo? Manželka říká, že jsem kanec, tak nevím jak jsou na tom kanci [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Tak záleží jak to myslí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 To se radši nebudu ptát [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 (editace) Největší kaňour z našeho klubu pánové a to nepřeháním je Pancho Kam se na něj hrabeme, protože prakticky každá jeho jízda není zdaleka bezúčelová, potvrdilo se mi to při večerní nedávné návštěvě Pancha u mě doma, kdy frčel od několika samic a vyprávěl, jaké bylo hrobeso Máme se od něj co učit.... Jinak rozkousanej husí krk je samozřejhmě, jak jsem správně předpokládal, součástí celého kabelového svazku, ani jsem nechtěl znát cenu. Takže jsem to omotal páskou a našim elektrikářům v práci jsem řekl, jestli nemaj metr husího krku Editováno: 6. Říjen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Nepřeháněj. Bylo to jen od jedné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 A co ta dcera, jak jsi jí vzal v tom ajfru taky? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Tak to musíš také všechno vykecat. A to nebylo jak sem byl u tebe. Ale den předtím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Pancho to je jedno včera, dnes nebo zítra [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Už dnes se máme lépe než zítra. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Stringo, a nejmenuje se Tvá žena Mariánka? Když tu byla řeč o těch kancích. Ty často nejsi doma, tak aby soused a kančí hřbet na Marjánce. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Tvl to je drsný :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Tak to je fakt kruťárna [emoji23] ,...ono je lepší se moc neinformovat a nezjišťovat [emoji6] ... Co kdybych se dopídil až k Panchovi a potom bych tady s ním nemluvil!!! To přece nejde ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Petrrr: Kolik jsi dal za tu kameru do ložnice? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Možná má Pancho taky taková záda, on je taky kanec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Tak sraz Krušárna v pátek 23.října hoši.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Clinte, proč bych do Tvé ložnice dával kameru. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 To nevím, ale našel jsem na ní tvoje záběry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky