Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Však on Pancho Petrrra nechá taky čuchnout k buchtě....;)

Tak on Pancho je stary mladenec. On si tohle vsechno muze dovolit. Ja ne, ja uz mam v zivote jine priority, ktere mi stoji za to. A slapky nebo auta a uz vubec ne Skodovky mi za to nestoji - reakce na vztah Pancha s RSem.

Přesně tak každý máme to svoje. Já zastávám názor. Plány můžeš mi jakkoliv a cíle. Jenže potom přijde něco a konec. Proto člověk musí dělat to co ho baví. Plnit si sny. A ne čekat na to ze budu starší. A chtěl sem dřív rodinu. Bohužel bývala nechtěla. A ted musím přiznat že sem rad ze žádné děti nemam. Protoze budoucnost našich děti vidím hodně blbe.

A škodovky. Já měl od malička k nim vztah nějaký. Proto je i mam. Každý má to svoje. Někdo má rád vdolky a někdo holky.

Tak tak at si kazdy dela co chce. Pro me budoucnost jsou deti. Kdyby vsichni premysleli jako ty, treba lide pred 2. svetovou za totace u nas atd. tak bys ani ty nebyl na svete. Kratkozraky nazor. A az budes myt kamiony v 70ti letech o berlich protoze nebude na duchody tak budes taky cumet.

To už tady dávno nebudu. Budu budu dávno pod zemí a nebo prýc. Ty myslíš že bude na důchody? Nebude. Co si neuděláš sám. Tak nebudeš mit. A věřim tomu ze něco přijde. Co se děje ted dobře neskonči. Já se na to připravují. Pomalu ale jistě.

Nejde jen o duchody. Ale to je jedno. Uz mas vrcajk?

Jo vím že nejde jen o důchody. Ale ja to fakt tady vidím hodně špatné. . Chtělo by to s Tim něco udělat. Ale my vždycky jen dokázali kecat dříve v hospodě a ted na face. Takže si člověk musí udělat zásoby a vybavení a potom az něco přijde tak prýc.

No nevim co myslis tim az neco prijde co je to neco. Ja jsem tady doma a pokud bych mel branit svou zem, pak to udelam a ne utikat, to umi kazdej.

Petře...ruku na srdce, ale za nás rozhodují jiní a chránit naší Zem??? Myslíš jako např. za 2.sv.??? Nesmíš moc koukat na filmy,dneska to bude v případě války úplně jiná akce...

V něčem Pancha naprosto chápu, mít na to koule, už tu nejsem... Rodinu mám hodně brzo, první dcerku jsem neplánoval, ale když přišla na svět, priority a pohled na svůj život jsem přehodnotil a jsem za to teď rád... Znám spoustu chlapů co rodinu nemají a jsou spokojení. Každému vyhovuje něco jiného a nemá smysl mu to mít za zlé [emoji6]

Jako na Ukrajine? Tam jeste nekteri brani svoji zem a to i ve 21. stoleti.

Jako ver tomu ze ja bych sel bránit. Ale musel by se najít nějaký co to povede. A určíte ne bránit za ty nahoře.

Stringo souhlas, vsak ja mu nic za zle vzhledem k detem a rodine nic nemam. Spis mi vadi nazory a to jedno od koho, ze kdyby neco, vzali by kramle a nazdar. Hold ja jsem asi vic vlastenec.

Já bych sel bránit a rad. Ale dokud to má cenu. Když to všechno necháme tak za 20 let nebude kdo a co bránit

Uz jsem se chtel Pancho lekat. Staci ze tu mame jednoho Putinaka co by vic nez za svou zem polozil zivot za Putina. Jako tech x tisic ruskych mladych kluku na Ukrajine a za co, za nic. Pro hezke modre oci Putinovi.

Chlapci,

musím se podělit o spotřebě se současnou firemní OIII 1,6 TDi GreenLine...

Jako musím říct, že to auto jede fakt dobře a skoro zadarmo... Ačkoli tedy na můj vkus je to líné, což musím dohánět otáčkama, tak i když to točím, to auto si vezme minimum...

Normálně jezdím dlouhodobě (mám ji měsíc - najeto cca 4200km) za 4,8 l/100, když jsem jel na spotřebu, tak dokonce za 4,2 l/100!!! No ale dal jsem tomu dneska pořádně za uši (potřeboval jsem rychlý přesun z Dukovan do Plzně) a zde jsou konečné podle mě fantastické výsledky z jízdy:

post-48545-0-99437900-1444156024_thumb.j

post-48545-0-57416900-1444156027_thumb.j

post-48545-0-18084800-1444156030_thumb.j

post-48545-0-18520800-1444156034_thumb.j

post-48545-0-34472700-1444156037_thumb.j

post-48545-0-10872900-1444156038_thumb.j

Upraveno od Stringo

Tak to je hodne husty. A ja kde bral porad ten Maverick takove spotreby. A pokud ty s tim dokazes za 4,8 tak ja bych asi jezdil za 3. Kolik to ma tech 81 kw?

• Autor

Já jsem zvědavej, za kolik dám ten Berlín...pojedeme ve dvou, nebo ve třech.

Hele ještě nevím

Kdy ze to tedy je?

• Autor

Pancho: Jo jasný, uvidíš ;)

V sobotu 17.10.

Upraveno od Clint

Jo to je ta vystava co si mi do dnes neodpovedel vystava ceho.

• Autor

Jen pro dospěláky :)

Jo vystava erotickych pomucek

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.