Clint Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Však on Pancho Petrrra nechá taky čuchnout k buchtě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Tak on Pancho je stary mladenec. On si tohle vsechno muze dovolit. Ja ne, ja uz mam v zivote jine priority, ktere mi stoji za to. A slapky nebo auta a uz vubec ne Skodovky mi za to nestoji - reakce na vztah Pancha s RSem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Přesně tak každý máme to svoje. Já zastávám názor. Plány můžeš mi jakkoliv a cíle. Jenže potom přijde něco a konec. Proto člověk musí dělat to co ho baví. Plnit si sny. A ne čekat na to ze budu starší. A chtěl sem dřív rodinu. Bohužel bývala nechtěla. A ted musím přiznat že sem rad ze žádné děti nemam. Protoze budoucnost našich děti vidím hodně blbe. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 A škodovky. Já měl od malička k nim vztah nějaký. Proto je i mam. Každý má to svoje. Někdo má rád vdolky a někdo holky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Tak tak at si kazdy dela co chce. Pro me budoucnost jsou deti. Kdyby vsichni premysleli jako ty, treba lide pred 2. svetovou za totace u nas atd. tak bys ani ty nebyl na svete. Kratkozraky nazor. A az budes myt kamiony v 70ti letech o berlich protoze nebude na duchody tak budes taky cumet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 To už tady dávno nebudu. Budu budu dávno pod zemí a nebo prýc. Ty myslíš že bude na důchody? Nebude. Co si neuděláš sám. Tak nebudeš mit. A věřim tomu ze něco přijde. Co se děje ted dobře neskonči. Já se na to připravují. Pomalu ale jistě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Nejde jen o duchody. Ale to je jedno. Uz mas vrcajk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Jo vím že nejde jen o důchody. Ale ja to fakt tady vidím hodně špatné. . Chtělo by to s Tim něco udělat. Ale my vždycky jen dokázali kecat dříve v hospodě a ted na face. Takže si člověk musí udělat zásoby a vybavení a potom az něco přijde tak prýc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 No nevim co myslis tim az neco prijde co je to neco. Ja jsem tady doma a pokud bych mel branit svou zem, pak to udelam a ne utikat, to umi kazdej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Petře...ruku na srdce, ale za nás rozhodují jiní a chránit naší Zem??? Myslíš jako např. za 2.sv.??? Nesmíš moc koukat na filmy,dneska to bude v případě války úplně jiná akce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 V něčem Pancha naprosto chápu, mít na to koule, už tu nejsem... Rodinu mám hodně brzo, první dcerku jsem neplánoval, ale když přišla na svět, priority a pohled na svůj život jsem přehodnotil a jsem za to teď rád... Znám spoustu chlapů co rodinu nemají a jsou spokojení. Každému vyhovuje něco jiného a nemá smysl mu to mít za zlé [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Jako na Ukrajine? Tam jeste nekteri brani svoji zem a to i ve 21. stoleti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Jako ver tomu ze ja bych sel bránit. Ale musel by se najít nějaký co to povede. A určíte ne bránit za ty nahoře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Stringo souhlas, vsak ja mu nic za zle vzhledem k detem a rodine nic nemam. Spis mi vadi nazory a to jedno od koho, ze kdyby neco, vzali by kramle a nazdar. Hold ja jsem asi vic vlastenec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Já bych sel bránit a rad. Ale dokud to má cenu. Když to všechno necháme tak za 20 let nebude kdo a co bránit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Uz jsem se chtel Pancho lekat. Staci ze tu mame jednoho Putinaka co by vic nez za svou zem polozil zivot za Putina. Jako tech x tisic ruskych mladych kluku na Ukrajine a za co, za nic. Pro hezke modre oci Putinovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 (editace) Chlapci, musím se podělit o spotřebě se současnou firemní OIII 1,6 TDi GreenLine... Jako musím říct, že to auto jede fakt dobře a skoro zadarmo... Ačkoli tedy na můj vkus je to líné, což musím dohánět otáčkama, tak i když to točím, to auto si vezme minimum... Normálně jezdím dlouhodobě (mám ji měsíc - najeto cca 4200km) za 4,8 l/100, když jsem jel na spotřebu, tak dokonce za 4,2 l/100!!! No ale dal jsem tomu dneska pořádně za uši (potřeboval jsem rychlý přesun z Dukovan do Plzně) a zde jsou konečné podle mě fantastické výsledky z jízdy: Editováno: 6. Říjen 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Tak to je hodne husty. A ja kde bral porad ten Maverick takove spotreby. A pokud ty s tim dokazes za 4,8 tak ja bych asi jezdil za 3. Kolik to ma tech 81 kw? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Já jsem zvědavej, za kolik dám ten Berlín...pojedeme ve dvou, nebo ve třech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Hele ještě nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Kdy ze to tedy je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 (editace) Pancho: Jo jasný, uvidíš V sobotu 17.10. Editováno: 6. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Jo to je ta vystava co si mi do dnes neodpovedel vystava ceho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Jen pro dospěláky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Jo vystava erotickych pomucek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky