Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Pancho: sorry, ještě jsem se nedostal k tomu ti poslat ty peníze za ty holky z minulého tejdne ;)  Ale ta jedna v tom červeném nebo oranžovém, co jsi mi přivezl, ta je krásně heboučká a měkkoučká ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to dobře znám....vrže toho dost. Ovšem pak je tu pár lidí nahluchlých, viz. pirát Barbucha, tomu nevrže nic :D Dvojka taky vrzala, ale ne tolik, to je fakt ;)

Jo kola, 16" je ostuda, to snad už raději plechy, když 16" ;) Přezuto nemám, v nejhorším vezmu Fábku. Přezouvám zásadně v listopadu.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

hele, stalo se mi to při cestě z HR, kdy jsme jeli 3 chlapi + ten bordel, co si člověk veze od moře zpátky. Gril, potápění a tak. Naráz mi tam začaly svítit nějaký kontrolky (tušil jsem o co go) a dostalo to křídla. To auto má po čipu 160 kW a 430 Nm a teď to dostalo ještě větší forsáž. No tak jsme si to užili. Jedu od Znojma na Jihlavu a motaj se mi tam nějaký pomalý auta. Tak jsem jich asi 6 naráz předjel a mezi nima nová A6 s pražskou značkou. Jak jsem jel za nim, vidím dva laufy a nápis 3.0 TDI, což je v týhle verzi myslím 268 koní.  No nemoh to chlapec rozdejchat a vidím v zrcátku, jak za mnou letí. Tak jsem ho vždycky nechal, aby mě dojel a pak jsem to dal na podlahu. Připadal jsem si jak v "Bony a klid", jak jeli v tom Mercedesu a za nima fízlové v Žiguli. Dojeli jsme takhle až na D1 a tam mě slavně předjel, protože už mě to přestalo bavit. Ale co předjel, pověsil jsem se za něj a šolíchal to za ním. V těch největších kopcích jsem ho tlačil před sebou a působil mu nejspíš dost velký trauma.

No nic hoši, byl jsem v servisu, čidlo vyměnili a prdel skončila. Ale stálo to hoši za to :kol-46:     

• Pozitivní 4
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...