PANCHO Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 ja myslim wartburga,a nemuzes porovnavat 4 a 8 valcu,slysel si nekdy zvuk treba Z16045 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 (editace) Pancho: sorry, ještě jsem se nedostal k tomu ti poslat ty peníze za ty holky z minulého tejdne Ale ta jedna v tom červeném nebo oranžovém, co jsi mi přivezl, ta je krásně heboučká a měkkoučká Editováno: 8. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 no teda,to mam ale zakazniky:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Co se děje, kde všichni ti chcípáci dneska jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Pancho: sorry, ještě jsem se nedostal k tomu ti poslat ty peníze za ty holky z minulého tejdne Ale ta jedna v tom červeném nebo oranžovém, co jsi mi přivezl, ta je krásně heboučká a měkkoučká Jako králíček Azurit!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Dneska v Letňanech Model Hobby 2015 - výstava modelů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Ty se jezdis Clinte divat na modely? Kdyby aspon modelky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 (editace) Ty jsou tam také Jo výstava docela pěkná, nicméně ve znaku nástupu dronů....ty byly všude a 3D tiskáren. Editováno: 9. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Zdar piráti tak co přezouváte? já už včera přezul na zimu a je to hrůza ten přechod z 18" na 16" hrozně to plave ale zase je klid uvnitř.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 (editace) houby,dnes jsme s ozákem leštili jeho vrzající O3 opravdu neznám O3 co by nevyrzala docela smutny při 6000km.a ještě po rovny cestě . Editováno: 10. Říjen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 (editace) Já to dobře znám....vrže toho dost. Ovšem pak je tu pár lidí nahluchlých, viz. pirát Barbucha, tomu nevrže nic Dvojka taky vrzala, ale ne tolik, to je fakt Jo kola, 16" je ostuda, to snad už raději plechy, když 16" Přezuto nemám, v nejhorším vezmu Fábku. Přezouvám zásadně v listopadu. Editováno: 10. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 16" mám na plechu :-) jo mi ze severu přezouváme hned po létě a hlavně jsem předek léto sjel skoro na dráty. Jo a krapet hluchej sem takže ideální zákazník pro AS. ;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Tak 16" plechy jsou OK, levné a účel splní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Kamarad ted koupil pkechy 17 a pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 http://shop.bestdrive.cz/plechovy-disk/kfz-plechovy-disk-7jx17-5x114_3-et50-67mm-9993 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 kucí a co vám to na těch autách vrže ? Mě tam něco třeba syčí, bouchá, ale nevrže nic. Nevím teda teď, co je horší. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Hm takhle na obrázku nevypadají špatně ale za tu cenu seženu starší elektrony a ještě zbude na renovaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 To je hnus, obyčejný plechy se dělají jen max 16 ". Pak už jenom tyhle paskvily hnusný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Jirkak no mě tam právě taky nic nevrže a jsem tu za černou offci :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 no je to zajímavý řešení s tím plechovým diskem, už proto, že novej firemní originál v hliníku bude stát 2 - 3x tolik. Hele, já mám sice letní i zimní originály v 18" za miliardu, ale tohle mě na zimu vůbec neuráží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Clinte vem si, že ještě před pár lety jezdil v zimě na hlíně jen málokdo. A tohle je takovej rozumnej kompromis. Neříkám, že to je bůhvíjaká paráda, ale nestyděl bych se s tím vyjet. Asi. Možná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 kluci, mimochodem, chcete vědět, jak jede načipovanej motor 130 kW, kde navíc odejde čidlo teploty spalin a tudíž si to furt myslí, že to má málo paliva ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 hele, stalo se mi to při cestě z HR, kdy jsme jeli 3 chlapi + ten bordel, co si člověk veze od moře zpátky. Gril, potápění a tak. Naráz mi tam začaly svítit nějaký kontrolky (tušil jsem o co go) a dostalo to křídla. To auto má po čipu 160 kW a 430 Nm a teď to dostalo ještě větší forsáž. No tak jsme si to užili. Jedu od Znojma na Jihlavu a motaj se mi tam nějaký pomalý auta. Tak jsem jich asi 6 naráz předjel a mezi nima nová A6 s pražskou značkou. Jak jsem jel za nim, vidím dva laufy a nápis 3.0 TDI, což je v týhle verzi myslím 268 koní. No nemoh to chlapec rozdejchat a vidím v zrcátku, jak za mnou letí. Tak jsem ho vždycky nechal, aby mě dojel a pak jsem to dal na podlahu. Připadal jsem si jak v "Bony a klid", jak jeli v tom Mercedesu a za nima fízlové v Žiguli. Dojeli jsme takhle až na D1 a tam mě slavně předjel, protože už mě to přestalo bavit. Ale co předjel, pověsil jsem se za něj a šolíchal to za ním. V těch největších kopcích jsem ho tlačil před sebou a působil mu nejspíš dost velký trauma. No nic hoši, byl jsem v servisu, čidlo vyměnili a prdel skončila. Ale stálo to hoši za to 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 A jel si za 20 litru ne? [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky