Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No tak je to kopie AR15. I kdyz Ceska. Hold uprava na civilni verzi tu spoust pokurvila. Ted zase trochu vyvedu ja tebe z omylu. SA58 nema nic spolecneho z AK ani omylem. Cesky ko strukter Pan Cermak a jedna se o uplne jinak konstrukcne reseny vyrobek. AK byla cela znejtovana z plechu se znacnymi vulemi oproti SA a vnitrek je uplne jinak reseny, se podivej na youtube. Divim se ze ty clovek znaly vubec s AK srovnavas. Jedine co maji podobne je zasobnik a diky tomu vzdalene podobny vzhled. Naopak vyroba AK diky jednoduchosti byla mnohem levnejsi. SA ma telo zbrane frezovane komplet z oceloveho vylisku. Spolehlivosti budou na tom obdobne avsak presnost hovori lepe pro SA. SA je kvalitativne jinak nekde jinde a rada dnes nove vyrabenych pusek vychazejici ze stejne konstrukce avsak za jiny peniz patri mezi nejspolehlivejsi zbrane a nejaky AR strci hrave do prdele vcetne jeho kopii. Tady www.gunexpert.cz mas nove resene a vyrabene. partou lidi co koupili veskere licence.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zase se hadaji:))Oboji je dobre,kazda ma to sve. A SPOLEHLIVOST? To myslim ze nema cenu resit ne,Kolik za mesic spotrebujete naboju a kde to pouzivate. V prachu,v pisku,v bahne,valecne podminky?  Myslim ze ne. Takze ma co se mu libi a vyhovuje. J a osobne se, strilel s kousou jen na vojne a super zbran a rekl bych i dost presna. Mel sem moznost i AR15 na strelnici  ,jen 10 ran,  A musim rict ze na obsluhu byla lepsi,At uz treba jen ovladani a nebo i vlastni strelba.   Ale to je jen mun nazor,jak rikam kazdemu vyhovuje neco jineho,za mne urcite  AR15  uz jen kvuli tomu ze je na to hodne doplnku.   

Editováno: , autor: PANCHO
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Fajne, zadny stres. Ja nerekl ze AR 15 je spatna. Vse bylo receno a se vsim souhlasim. Jen z toho ze SA vychazi z AK se mi zjezily chlupy a jen jsem chtel rici ze konstrukce SA ma i po 50 letech po upgradu co nabidnout a je i dnes konkurence schopna . Nic vic. Kdyby nekde mel na tom zaviset muj zivot je to jina nez kdyz to ma clovek jako konicka, proto mi staci i to provedeni co mam, vsechny doplnky az na kolimator s vojenskymi zkouskami ve Slavicine ( tedy se mi nic nerozpadne v ruce) a i tak je v tom clovek skoro za 20. Takova stredni cesta na takove to domaci zvykani. Tedy dekuji za kulturni vlozku a nyni jak by rekl Pawouk a Mawerick zpet k tematu. [emoji23]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...