Petrrr Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 No tak je to kopie AR15. I kdyz Ceska. Hold uprava na civilni verzi tu spoust pokurvila. Ted zase trochu vyvedu ja tebe z omylu. SA58 nema nic spolecneho z AK ani omylem. Cesky ko strukter Pan Cermak a jedna se o uplne jinak konstrukcne reseny vyrobek. AK byla cela znejtovana z plechu se znacnymi vulemi oproti SA a vnitrek je uplne jinak reseny, se podivej na youtube. Divim se ze ty clovek znaly vubec s AK srovnavas. Jedine co maji podobne je zasobnik a diky tomu vzdalene podobny vzhled. Naopak vyroba AK diky jednoduchosti byla mnohem levnejsi. SA ma telo zbrane frezovane komplet z oceloveho vylisku. Spolehlivosti budou na tom obdobne avsak presnost hovori lepe pro SA. SA je kvalitativne jinak nekde jinde a rada dnes nove vyrabenych pusek vychazejici ze stejne konstrukce avsak za jiny peniz patri mezi nejspolehlivejsi zbrane a nejaky AR strci hrave do prdele vcetne jeho kopii. Tady www.gunexpert.cz mas nove resene a vyrabene. partou lidi co koupili veskere licence. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 tak mu mám první smrt motoru 2.0TDI RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 (editace) Zase se hadaji:))Oboji je dobre,kazda ma to sve. A SPOLEHLIVOST? To myslim ze nema cenu resit ne,Kolik za mesic spotrebujete naboju a kde to pouzivate. V prachu,v pisku,v bahne,valecne podminky? Myslim ze ne. Takze ma co se mu libi a vyhovuje. J a osobne se, strilel s kousou jen na vojne a super zbran a rekl bych i dost presna. Mel sem moznost i AR15 na strelnici ,jen 10 ran, A musim rict ze na obsluhu byla lepsi,At uz treba jen ovladani a nebo i vlastni strelba. Ale to je jen mun nazor,jak rikam kazdemu vyhovuje neco jineho,za mne urcite AR15 uz jen kvuli tomu ze je na to hodne doplnku. Editováno: 18. Říjen 2015, autor: PANCHO 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 A ty z www.gunexpert.cz, pekna prace,ale uz to nebude take za hubicku:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 On Petrrr ví taky houbeles, tohle si naštudoval za odpoledne, aby mě trumfnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Musim ho zastat,jako vi dost. Ale jak rikam kazdej ma to jine. Jako od tech www.gunexpert.cz byl jo bral jenze to je za 40t plus doplnky,takze tam si za 70t:)) ale proc ne,Ale to same je s AR15 tak si staci jen vybrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 tuhle bych bral http://www.gunexpert.cz/products/sa-vz-58-expert-assault-g1/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 ale jak rikam ta cena http://www.sa58.cz/products/sa-vz-58-expert-assault-5-56x45-300/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Jo, encyklopedie toho ví dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Já si počkám na tu MK3, až bude v 7,62x39 Ta mi bude slušet 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Mám vzduchovku na broky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 (editace) Taky dobrá Ta neublíží, ta leští Editováno: 18. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Me by slusela Mk 4 ale to bych musel vyhrat nekde:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Ne tyhle vaše sračky pro puberťáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Fajne, zadny stres. Ja nerekl ze AR 15 je spatna. Vse bylo receno a se vsim souhlasim. Jen z toho ze SA vychazi z AK se mi zjezily chlupy a jen jsem chtel rici ze konstrukce SA ma i po 50 letech po upgradu co nabidnout a je i dnes konkurence schopna . Nic vic. Kdyby nekde mel na tom zaviset muj zivot je to jina nez kdyz to ma clovek jako konicka, proto mi staci i to provedeni co mam, vsechny doplnky az na kolimator s vojenskymi zkouskami ve Slavicine ( tedy se mi nic nerozpadne v ruce) a i tak je v tom clovek skoro za 20. Takova stredni cesta na takove to domaci zvykani. Tedy dekuji za kulturni vlozku a nyni jak by rekl Pawouk a Mawerick zpet k tematu. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Ale aspon byla zmena, a ne jen furt o autech:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Kokto az ti bude klepat za cas na dvere ten s tim rucnikem na hlave, muzes po nem tu vzduchovku hodit, vic mu ublizis nez kdyby si s ni strilel. [emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 (editace) a kde koupím deagle a M4A1 s tlumičem? Editováno: 18. Říjen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Tlumic u nas nekoupis:))Muzes si ho vyrobit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Kdekoliv v hrackarstvi pro tebe. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 (editace) tak to nechci, jedině s tlumičem. prosím tě,nějaké vaše zbrojáky. myslíš, že si na to někdo hraje? ne.-... Editováno: 18. Říjen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 I vyrobeny by se jednalo o doplnek zbrane kategorie A, tedy na vyjimku a pokud ji nemas. Nedovolene ozbrojovani s peknou sazbou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 a co jako? nějaky ty tvoje zákony. si myslíš, že každej drží zbran legálně? se zeptej klinta co má místo rezervy! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Vcelarina byla moje jasna volba [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 tak mu mám první smrt motoru 2.0TDI RS Wo co GO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky