Clint Vloženo 22. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Je to španělská chřipka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 (editace) Tak ta 1.4 110kw jede stejně jako 2.0tdi 110kw nebo stejně jako 135kw Kačer to vyměnil jen proto že bude mít zase nové jako já, pacienti no Já bych vyměnil i tu RS TDI klidně Kdyby měl človek prachy tak má nadupanou káru a jezdí taky jako kloboučník. Jak ted jizdím Bláňou tak to je hrozně únavný dodržovat tu jejich rychlost. Človek z prdelákova pár kiláků zahřejvá motor pak všude měřej, pak zalezu do Blanky kde taky měřej(je to rozdělený na 3x úseky snad) a nakonej jedu pár kiláků v koloně a hurá do práce. Věřte že todle jezdit v RSku by nikdo nechtěl Editováno: 23. Říjen 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 to jsou věci, co tu čtu. Clintův klub se stává páprdovským klubem, kde je ta Vaše rychlost, síla, kdo brzdí prohrává, off Policie, plný počet trestných bodů, rychlost je opojná, riziko láká ?. Já Vám povím kde, prostě a jednoduše dostáváte všichni rozum a zjišťujete, že jsou i jiné priority při přepravě z bodu A do bodu B než je rychlost a 10ti litrová spotřeba. Jsou lidi Kokta, Pancho kteří ještě neuzráli, jsou lidi Clint, který uzrál, ale chvíli mu to trvalo a jsou lidi co nikdy neuzrají Motosman. A jsou lidi jako JÁ co jsou zralý od jak živa. Motorky a bůh ví jaký silný auta mě nějak nikdy netáhla, když silný tak ale pohodlný ( limusíny typu Lexus LS 600H, něco pořádnýho do města RAM 1500 atd.) No na druhou stranu nevím třeba o co přicházím, nikdy jsem nějaké alespoň RSo neměl atd. a možná je to tak lepší. Takhle mi stačí Rapid protože musí stačit, jezdím za 6 litrů a když mě táhne traktor umím jed i rychle. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Já už sem dozrál dávno. Jenže musíš si uvědomit ze každý jinak dozrává. Mel si mne poznat když sem byl mladý kluk. Když sem ve favu na dálnici v 140 zatáhl ručku a sel do hodin. Protoze sem to chtěl zkusit.ale zase sem mel rozum. Bylo to přesně na novy rok. Úplné prázdna dálnice. Vždy sem kraviny dělal ale tak abych nikoho neohrozil. Nebo když sem s traktorem jel na vyhazov kolem 100km. A za sebou 8 tun. To byla nedozralost . Dnes bych to už neudělal. A že člověk má rychlý auto. To neznáma ze je pirát. Jo rad se svézu rychle občas. Když to jde. Nebo okrsky. Ale hlavně vychutnávám kvůli zrychlení. Takže tak. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 v poho, však je to tak trochu nadsázka. Však já vím jak jezdíš. Teď mi hlavou problesklo Zelenč, Suzuki Vitara, ale už si nějak nevybavuji co to má znamenat. Asi nějaké záblesky paměti z historie. A kde si byl tak dlouho, že si se tu neukazoval. Valíš dnes na čaj? Je třeba o5 poplivat Clintovo dehet, když tam já nebudu, tak aby mě někdo zastoupil. Motos to sám nezvládne a Radius bude přednášet zase jen o korejcích, bere si sebou videoprojektor s grafy, presentací atd. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Pokud vím tak ti se chtěl ukázat jak to jede. Tak si to poznal ne. A myslím že sme dopadli docela dobře. Třeba i díky tomu že člověk se nebojí kravit a díky tomu je nějaka zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Změním název na Clintův kloboučnický klub [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Pancho, za to může Petrrr, hecoval tě, aby jsi letěl a zadřel motor. Jeho cílem bylo, abys koupil kinderkár, to je jasný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 radiusy: jak říkají všude v reklamách, když Ti klesne ( nemyslím teď tvoje péro) denní průměrná teplota pod 7st.C už je vhodné přezout. tedy nejde jen o sníh.To se rika, ale ja nejezdim prumerne cely den. Takze na me bude i listopad brzo, ale pak mam 14 dni pohotovost, tak pripadne budu sjizdet zimaky jinemu . Ok, tak mě prosím vyzvedni doma někdy před pátou Benzín je benzín, to je jasná zpráva.... Vždyť já vždycky říkal, že nafta patří do kamen A nechtel by jsi svezt AUTEM? Preci jen auto Skoda znas Nedavno Clint hovoril neco o kroutaku a jak ho citi a jak to jede lepe v kopci, lepe jak jeho predchozi 1.8 TSI atd. ted tady zase pise uplne neco jineho. Znama politika Clinta, nazory prizpusobuje, jak se mu to zrovna hodi do kramu. Jinak vi nekdo neco o Panchovi, nejak se tu taky neobjevuje. Clint je rozeny poslanec.to jsou věci, co tu čtu. Clintův klub se stává páprdovským klubem, kde je ta Vaše rychlost, síla, kdo brzdí prohrává, off Policie, plný počet trestných bodů, rychlost je opojná, riziko láká ?. Já Vám povím kde, prostě a jednoduše dostáváte všichni rozum a zjišťujete, že jsou i jiné priority při přepravě z bodu A do bodu B než je rychlost a 10ti litrová spotřeba. Jsou lidi Kokta, Pancho kteří ještě neuzráli, jsou lidi Clint, který uzrál, ale chvíli mu to trvalo a jsou lidi co nikdy neuzrají Motosman. A jsou lidi jako JÁ co jsou zralý od jak živa. Motorky a bůh ví jaký silný auta mě nějak nikdy netáhla, když silný tak ale pohodlný ( limusíny typu Lexus LS 600H, něco pořádnýho do města RAM 1500 atd.) No na druhou stranu nevím třeba o co přicházím, nikdy jsem nějaké alespoň RSo neměl atd. a možná je to tak lepší. Takhle mi stačí Rapid protože musí stačit, jezdím za 6 litrů a když mě táhne traktor umím jed i rychle.Reknu ti, neni tu Ozak a ten uz taky jezdi podle predpisu. Pry nad 90 se okta klepe, nad 130 netahne vubec a ve meste se boji. Navic pry zjistil ze jezdi za 5l ;DClinte fakt prodavas? A jdes zase do 03? Kdyz ja rikal ze oproti starsi 1.8TSi a dnesni 1.4 TSi a 2.0 TDi neni vlastne rozdil (drobne Jsou), tak jsem byl za debila a nahle to rikaj i dalsi, kteri tyhle motory projeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Odbiji poslednich 50min pracovni doby a pote hola na sraz a tyden dovolene. Jen ja, pes a pocitac. Pritelkyne v praci!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 clint kupuje podle svého vzoru. Ty vole jak to ten debil drží ten volant. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Nekteri prezouvaji a jini vidi 14°C ve stinu a 25 na slunicku a v aute klimatizuji. Pristi tyden ma byt taky tak - tedy dle predpovedi pred 14 dny, mozna se to uz zmenilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Ze bych tu byl prvni nebo je tu Moto Felda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Jojo, jsi tam sám :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Radiusi, mne to neva, alespon jsem mel krasne pri drhnuti hlinikacu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 clint kupuje podle svého vzoru. Ty vole jak to ten můj oblíbenec drží ten volant. Drží ho normálně, co se ti zas nezdá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Vsak jo, ty ho taky tak drzis jsem si vsiml. Kdyz vzor tak se vsim. [emoji1] Kdo vcera vsechno prijel a co Motosovo veteran, pujcil ti sahnout na volant? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Veterán luxusní, asi ho taky koupím :-D Nic mu tam nevrže a spráskali jsme Rádiuse hnůje [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Fakt? Vsak to je jeste poctive auto. Sice se za 2 roky clovek propadne podlahou ale co. Za ty prachy. Skoda chtel jsem ji taky videt. S to jste sedeli ve dvou a Radius s tim svym hnojdajem byl sam a to povida jak to jezdi uplne nejlip a natre kdejake 1.2 TSI a tady nedal X let starou Felinu. Kamarad prodava felinu 1.6 combi resp by ji dal mozna i zadarmo uz je pred smrti 350tis km. To se dnesni TSI nedozijou ani nahodou. Ji koupim a zalozime FeliciaClub. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 A kdo prijel, jste tam byli 3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 (editace) Bylo nás pět SidCZ, Tomiikk, Rádio, Motos a já Pancho omluven, měl noční, Ozi omluven, je na tejden někde v Jihlavě, Stan jezdil busem, Pawouk je stále uraženej, Stringo seděl v reaktoru a ty jsi neposlal omluvenku Motos sežral dvě kolena, já jen koleno a steak Rádius měl kuřecí plátek Editováno: 24. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 [emoji106] radius se nechtel prezrat ze si myslel ze bude lehci a pak vas s felinou da. Co to zere tomu Motosovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Ja omluvenku poslal, ale kokta ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 (editace) Po prvních 370km, 2x Slapy zbytek 1 km tam a z5 kolem komína se studeným motorem a na 1,2, max 3 7,65 dle tankování. Editováno: 24. Říjen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Co myslis tim 1,2 nax 3 asi km? Tak to je slusne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky