Clint Vloženo 30. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 (editace) U Huriho taky My ještě máme škodovky rádi Editováno: 30. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Já sem vlakem nejel 13 let. Takže u mne to neplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 U Huriho plati co jsem napsal ja. Jinak zitra jedu s obema svyma autama na rucni myti a nejake 3. mesicni voskovani. Nejakej Cherry vosk ci co. Auto za 500. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 (editace) U Huriho platí, co jsem napsal já, však jsem s ním před minutou mluvil, už přemejšlí o návratu ke škodovce.... Pancho...zejtra je včelnice, od 14:00 A budu testovat Dirty Harry´s gun Editováno: 30. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Pancho v tom byl prenesenej smysl trochu. Neco jako ze Vam dvema kdyz skodovka nasere nalepi na to slepici, kaban na to upusti slzu tak vy dva budete prvni ve fronte. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Pancho ma od lesteni ruce tak v prdeli ze se mu klepou jak jak starymu detkovi. Tedy toho moc nenavcelari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Náhodou Pancho platí za dobrého pistolníka To bys koukal...by ti to naklepnul levou rukou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Clinte ja bych rád. Ale pracuji bohužel. Jo jo sem starej pistolník. Já sem střílel z coltu když Petrr ještě tahal kačera. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 (editace) Uplně vidim, jak Petrrr skáče s tou svojí kosou jak pérák, střílí hlava nehlava, šišky a listí padaj ze stromu...a ty levou rukou dáváš jednou ranou desítku Editováno: 30. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 To bude asi pravda. Protoze jen stara garda pouziva zastarale Colty. My mladez a budoucnost jedine Glocka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 On myslí Glocka, ale píše Colta, nemá v tom uplně jasno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Hošani , tak mám na víkend půjčenou kombíkovou Octu v naftě. Teda není to žádná hitparáda abych pravdu řek, drnčí to , ale koneckonců jede to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Co v tom máš za naftu? (myslím jakej motor) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Co se to deje, nafta utoci ze vsech stran, nyni se pokousi o Stana. Tady prestava byt svet v poradku. Jdu do Globusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 (editace) Hošani , tak mám na víkend půjčenou kombíkovou Octu v naftě. Teda není to žádná hitparáda abych pravdu řek, drnčí to , ale koneckonců jede to oktavie 3 je za zenithem. komu sem ukázal seata, tak říkal že oktavii nechce vidět. xenony sou taky za zenithem, furt to říkam http://www.auto.cz/soucasnost-a-budoucnost-automobiloveho-osvetleni-na-xenony-zapomente-89998?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Editováno: 30. Říjen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 No je to jenom Octa s černejma kolama v základovce a s DSG.... a s nápisem Rychlý Saze..... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 (editace) oktavie 3 je za zenithem. komu sem ukázal seata, tak říkal že oktavii nechce vidět. xenony sou taky za zenithem, furt to říkam http://www.auto.cz/soucasnost-a-budoucnost-automobiloveho-osvetleni-na-xenony-zapomente-89998?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Tvoje bába je za zenitem ty kecale, ty bys mohl dělat dealera Seatu a ještě bys jim za to platil Seat je hnus uvnitř, shitóza... Editováno: 30. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 (editace) Ale nehádejte se, oboje to je předraženej kus plechu a plastu ..... Editováno: 30. Říjen 2015, autor: stanmar 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 To je pravda, ale vysvětli to tomu kudrnáčovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 (editace) tak jasně že je vše drahé. ale tam klinte fakt zrovna nejde o interiér, kterej je o dost lepší. ale o emocích, jak je to v reklamě :D škodovka zase říká že je simply never Editováno: 30. Říjen 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Hmm ale podle mě vypadá sportovní auto poněkud jinak - Lancer EVO, nebo Impreza STI kdyžtak Rychle jezdí kdejakej kýbl.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 (editace) taky se zeptej majitelů Eva nebo imprezi. zeptej se jich jak s tím autem často jezdí, nebo jestli více stojí na servisu a furt se něco opravuje nikde nepíšu, že je to ideální sporták. ideální sporták pro mě je třeba M3 E46 se zadním náhonem a diferákem. mluvím o téhle třídě kam patří cupra, golf R, megane RS, peugeot 308 GTI apod.... Editováno: 30. Říjen 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Pro mě jako běžného řidiče je cokoliv výše uvedené zbytečné... a nejde jen o cenu. Pokud se chováš na silnici normálně, stačí Ti základní provedení. Nevím, kde bych si asi ty emoce užíval. Neříkám, že to není fajn přitlačit plyn, ale těch možností kde to udělat je fakt málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 (editace) Občas to jde, ale fakt je to riskantní s ohledem na ostatní. Přiznám se, že jsem také občas blbnul, ale už mě to nějak přestalo bavit....Asi za to může ten motor, je na pohodu a na spotřebu a tak toho využívám. Editováno: 30. Říjen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 (editace) Most, Brno, nurburgring, atd atd. Uzavřené okresky, okresky které nejsou vytížené. Tak je jasné, že na vytížené komunikaci, není dobré cokoliv zkoušet. bohužel to ani většina řidičů nezvládá(sledovat zpětné zrcátko, držet si rozestup atd... ) zbytečné je vlastnit i myčku na nádobí, když si to nádobí můžeš umejt sám nebo nejlepší polovička Editováno: 30. Říjen 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky