Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Radio já jsem stará konzerva. Mě ty moderní vychytávky lezou krkem. Na milost jsem vzal parkovací čidla a teď čtení značek. Ale to jen kvůli buzeraci MP a PČR.

Vloženo

Sem si dneska půjčil paní fábku na ryby a domu jsem se vracel bez posilovače uf dřina jak na starý VS3 tet jedu za pepíkem zjistit co to bude stát a doufat že tam není ten japonský ale německý posilovač.

Vloženo

Alespoň bude tvoje paní trochu posilovat a ty budeš pak hodnej doma, jinak dostaneš přes držku. Nosit pořádný vejplaty - doma dělat stojku ( a teď nemyslím tu večerní stojku nýbrž tu stojku ohldně peněženky), večerní stojka je až dle toho, jaká je ta stojka jednou měsíčně při výplatě.  :kol-28:

Vloženo

301 tis km, to je solidní ;)  Tak to jsi vzal Petrrrovi vítr z Obamových plachet :D   Už se radoval, jak bude pomlouvat koncern zase :D  U něj naprosto běžná záležitost, na denním pořádku

Vloženo

Jo to mi zmrznul úsměv, tedy hold stará ještě nešizená technika s časem na vývoj a testování, na rozdíl ode dneška, rychlokvašky rozloženy. 

Vloženo (editace)

To určitě ty pinďoure :D

no jo ty fanatiku škody, vrz vrz vrz. hou hou hou chrr chr chrr. tvoje noční mura co?

Editováno: , autor: kokta7
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...