motosman Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 S tou kreditkou to je dobrý nápad. Mohlo by to strhávat penízky na účet Škodovky. Takovej předplacenej servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Radio já jsem stará konzerva. Mě ty moderní vychytávky lezou krkem. Na milost jsem vzal parkovací čidla a teď čtení značek. Ale to jen kvůli buzeraci MP a PČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Tady je něco z ranní mlhy nad R7 pro Pancha, do měsíce to má v cajku a AAA to můžou střelit jako škráblej lak od náklaďáku http://www.novinky.cz/krimi/385254-ridic-v-huste-mlze-narazil-do-kamionu-a-zdemoloval-octavii-r7-museli-uzavrit.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Medvědí síla moc nepomohla. A ta hustá mlha byla asi už pryč.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Dobrej kabriolet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Sem si dneska půjčil paní fábku na ryby a domu jsem se vracel bez posilovače uf dřina jak na starý VS3 tet jedu za pepíkem zjistit co to bude stát a doufat že tam není ten japonský ale německý posilovač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Stačí přifouknout kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 stačí pořídit pořádný vůz, škoda to rozhodně není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Hm to by mě paní pochválila za takovou opravu. ;-) ta největší přednost Tohodle auta se posere ach jo. Zlatej chrochták v záruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 (editace) stačí pořídit pořádný vůz, škoda to rozhodně není. Peťo ta fabule má 301tis.km Editováno: 3. Listopad 2015, autor: Barbossa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Alespoň bude tvoje paní trochu posilovat a ty budeš pak hodnej doma, jinak dostaneš přes držku. Nosit pořádný vejplaty - doma dělat stojku ( a teď nemyslím tu večerní stojku nýbrž tu stojku ohldně peněženky), večerní stojka je až dle toho, jaká je ta stojka jednou měsíčně při výplatě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Dej pokoj ze stojkou nebydlíme v paneláku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 301 tis km, to je solidní Tak to jsi vzal Petrrrovi vítr z Obamových plachet Už se radoval, jak bude pomlouvat koncern zase U něj naprosto běžná záležitost, na denním pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Jo to mi zmrznul úsměv, tedy hold stará ještě nešizená technika s časem na vývoj a testování, na rozdíl ode dneška, rychlokvašky rozloženy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Tak Pepík mě nepotěšil čidlo je v pohodě takže asi čerpadlo. Prej se pokusí zakouzlyt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Jo fabule motorově asi překoná moji nebožku O1 ta dala jen 320tis.km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 no známej mě ted říkal, že měl fabii 1 HTP 3 válec a posral se mu ventil, tak celej motor k.o. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Posrat se může všechno, nejvíc ale Seaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 šoupej nohama a jezdi si tvé vrzrací hajtře. my s tvým bráchou víme co je výborné a hold někdo jezdí v druhotném autě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 To určitě ty pinďoure Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Omluva za mistifikaci fabule jsem dneska 100tis.Km přidal. Nevím jak jsem k tomu došel asi jsem to dneska přehnal s práškama bolí mě zub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 (editace) To určitě ty pinďoure no jo ty fanatiku škody, vrz vrz vrz. hou hou hou chrr chr chrr. tvoje noční mura co? Editováno: 3. Listopad 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Něco pro Koktu a pro Radiuse :D Myslím si, že už na letišti dotyční nepracují....(v areálu je maximálka 30km/h) https://www.youtube.com/watch?v=N-3ixE1ZTBc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 co to je za sračky? to je škodovka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 No to určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky