Stringo Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 A jako fakt si myslíte, že když to nacákáte na auto a pak přejedete hadrem, že to má stejnej účinek, jako když to zaleštíte tuhým voskem? Už z principu to je blbost... Já to mám doma taky, ale nevydrží mi to na autě ani měsíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 kdepáák, třeba nevydrží dlouho jako panchovo a koktovo keramiky a nano a nevím co ještě za tisíce kč. Ale dobrý je to v tom jak popisuje Clint, ale i s tím jako by rozleštít zaschlé zbytečky hmyzu, pryskiřice ze stromů atd. prostě takové ty ťupky co na první pohled nejsou vidět. To co do toho cpe kokta nebo pancho to mám za 5 let novej lak na celé auto. No a když za nějaký čas lak trochu zajde ( když nepoužívíš želvu a auto zná jen myčku od benzínek ) tak TEMPO je frajer na druhém místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Jojo Tempo je frajer, ale sežere nanovrstvu laku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 (editace) @stringo už sem to psal, stačí umejt auto pořádně, nastříkat tohle http://www.detailingshop.cz/ochrana-laku--vosky-a-sealanty/gyeon-q2m-wetcoat-1l-kremicity-sealant/ a hned smejt vapkou. minimalně měsíc to vydrží. tenhle litr ti vydrží pěkně dlouho... lepší než nějaká želva idiotska co já cpu do kosmetiky? akorát sem si koupil keramiku za 1000kč na svoje auto už sem jak pančo Editováno: 12. Listopad 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Už ty to také začalo zrát vicka jo? Já zatím tři kusy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 To se stává jen závodníkům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Jak žrát víčka? Já vím jen o tom, že víčko občas vyskočí, ačkoli tedy nechápu jak, když to má zámek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Jakej zamek? Ty tam mas fabku? [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Ne, to nemám, ale víčko oleje má pacičky, není to jako na felicici kde bylo jenom nasazené... [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Ale ono tomu chutna jen pulka. Jen ten vršek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 A jak si to vyřešil Už mě to auto fakt sere, tolik závad. Ještě mě praskl kryt motoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Je to krytem motoru. Mam tam držáků praskne. Jak to někdo asi silou rval. Takže musím koupit sportovní sani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Takže vyhodit ten kryt? Ok vrazet do té sračky se mě už nic nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 nemuzu,ja tam mam vlozku filtru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Kokto, už tu sračku prodej a jdi na Seat Cupra Mega Giga Supatrupa fórum... [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Je to krytem motoru. Mam tam držáků praskne. Jak to někdo asi silou rval. Takže musím koupit sportovní sani.Sportovní sání jako měl Arlo nebo jenom vložku? Ty vložky jsou prej úplně na howno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 To same co Arlo chci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Jo to má význam u benzínu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Tak i s vyfukem to da skoro 20koni a to sani hlavne peknej zvuk:)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Jo jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Stringo dnes to máš fuk co si koupíš. Njj panco jede ve velkým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Já tomu koktovi vůbec nerozumím, jak může být někdo tak negativistickej fakt. To už je normálně extrém ( jak by řekl jeden zdejší člen). Jestli se ti to auto nelíbí, není nic jednoduššího než abys ho prodal a koupil třeba Santanu ze Španělska. My jsme tady fandové do aut ŠA, svých aut si nesmírně vážíme a nestrpíme aby si pořád ŠA urážel. Hold špatnej kus máš no, to se u ŠA stává tak 1 auto z milionu. My ostatní máme super auto a nemůžeme si jej vynachválit, já už bych neměnil ani za nic. Rapid to je auto za nejlepší prachy. A ostatní značky, to jsou prostě klumpy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Dobrej pokus o vtip Petře, ale jinak máš pravdu, že už Kokta by mohl to auto vyměnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Jakej pokus, člověk chce být optimistickej, změní i názor a taky špatně, tak já už tedy fakt nevím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 (editace) Petr použil svůj vtipný šarm Ještě ne, ještě mám záruku do 2016/12 Tak co dnes budete dělat, zase jist husu? Editováno: 13. Listopad 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky