Petrrr Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Me vrati do reality az Ford Mustang. Vice neni treba. Cekam stale na sportku a ona jednou vyjde. I belive. [emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 (editace) stringo tys mě asi nepochopil(ne fakt nemachruju na silnici a s nikym nezávodím, to si myslíš jenom ty), ja nepsal jenom o cupře, psal sem i hondu Civic type R. nikdy sem nepsal že je cupra nejlepší, rád bych se svezl i v megane RS cup edition, to auto vypadá taky hodně solidně, nebo 308 GTI od peugeta. ničit ho? on se motor neničí, když je zahřátej rádoby sportáci? právě sem nohama na zemi(kvuli ceně auta), to ty tady píšeš o nějakém BMW M4 a nevím o čem Editováno: 25. Listopad 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 (editace) Stringo: Kokta je ještě mladej hejsek, od života očekává jenom koně pod kapotou se znakem Seatu nedávno to bylo Audi, pak R-kovej golf....to my si ještě pamatujeme. Také pár měsíců básnil o haldexu, bez kterého nemohl žít Čili jednou tak a podruhé jinak....to je náš Kokta Editováno: 25. Listopad 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 (editace) že to zrovna píše klint Rkovyho golfa mám furt rád, audi RS4 B8 taky nebo RS3 nebo obyč audi A6. o haldexu? to si mě pleteš s motosmanem. haldexu fanda nejsem. nic radši končit v debatě v téhle Editováno: 25. Listopad 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Noju, sranda musí bejt 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 No kromě haldexu je to pravda... Kokto a co takhle nějaký normální auto. Mluvíš tady o autech s cenovkama hodně přes mega, asi jediná Cupra je pod mega jo a golf asi taky... S tím Bavem jsem to myslel tak, že teprve v téhle skupině aut můžeš začít mluvit o nějakém závodním potenciálu, promiň, ale dále teď poslední dobou z Cupry modlu a tou rozhodne není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 (editace) Sranda musi byt i kdyby na Vif nebylo. Rapid spapal svoji prvni plechovku. Prekvapilo me ze nejde plechovka nalit do odmerky do mrte. Porad tam pul odmerky zbyva co nejde z plechovky dostat ven. Musrl jsem tam caknout benzin aby se to naredilo a alespon tak. Pres ten rantlik vnitrni u hrdl se ten zbytek nepreleje pres to hrdlo ven. Editováno: 25. Listopad 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Já začnu s VIFem až udeří těžší mrazy, ruská zima. Tankuju Vervu a ta aditiva má. Ale mám tady pixlu Vifu do benzínu, tak to chrstnu postupně do auta manželky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 (editace) Uz jsem to psal X krat. Dle Skodovky. Octavia 1 je manazersky vuz. Octavia 2 je rodinny vuz, Octavia 3 je rodinny vuz nejlepsi ve sve tride (boded by ne, kdyz vyrobim auto pro 1 osobu, tak mam hned nejlepsi vuz v dane tride; zaroven ale i nejhorsi ze!). Octavie Rs 2 a 3 jsou rychle rodinne vozy. Co Skodovka hlasala o O1 Rs nevim, bych se nedivil, kdyby tu pixlu prezentovali za sportak. Toto se objevovalo na webu, v reklamach a tisku. Jestli o O3 stale hlasi to same vi buh. Na netu je clanek o opravach (upravach) TDi. A zaroven je i clanek, 'ja bych si to udelat nenechal'. A pod ten bych se podepsal. Presne to same hlasam ja, ruzove bryle dolu a do reality. Uprava neni otestovana, Vv sam nevi co to udela. Jedine co to udelat ma tak vylepsit emise za kazdou cenu (tedy krome te penezni pro vyrobce). Editováno: 26. Listopad 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Pak nema bejt mustang tak drahej, kdyz musi mit vlastni staj http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=384540&sId=&mId= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Tak to má být a ne jako když si deš pro Supa klidně i s cenovkou přes milion a stojí to tam někde v koutě namačkanej vedle citiga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 (editace) dneska už auta nemusí prokazovat žádnou kvalitu, stačí krásná prodejna a servisní poradce v kravatě a vše je super :D Editováno: 26. Listopad 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Tak sem přezul na zimní 17 "kola. Uplnej komfort, co mám povídat, i volant jde krásně lehce. Říkám si, že ty 17 kola jsou na oktávku ideální rozměr. 18" jsou fakt tvrdé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Klintíku, čistě náhodou co máš na zimákách za přesný typ pneu? mam takovy tušení, že tvoje 18" sou potenzy S001 a ty jsou tvrdé jak šutr takže zimáky máš určitě o hodně měkčí směs, takhle to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Tam má nějaký Contíky ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 (editace) Ten Stringo mi dokurvil celé hodnocení mašiny....jako jedinej z padesáti lidí dal méně bodů než deset. Za to mu probodnu gumy na srazu To jsem od něj nečekal, takovou podpásovku a ještě od člověka, kterého znám..... Editováno: 26. Listopad 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 (editace) Kokta: mám Bridgestone Potenza. Ale vypadá to, že už je tam nebudu asi vracet, protože jsou dvě kola sjeté na minimální rysku, resp zbývá jim tak na nehet, což je 1-2 tis km a hotovo. Otázka co dál, zda prodat 18" kola a koupit 17" kola s obutím, nebo koupit jen gumy na 18". Sjeté gumy jsou rizikem na dešti a současně přitahují defekty jako magnet. Editováno: 26. Listopad 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 (editace) to ten dehet moc eko není, když už máš sjetý letnáky takže zimní máš conti asi jako já, tak se pak nediv. potenzy sou hodně tvrdy.... Editováno: 26. Listopad 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Nene, zimní mám Polarisy 3 od Kačera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 (editace) tak to taky dělá contintal a sou měkky.... Editováno: 26. Listopad 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Jj, Barumy polarysky 3 mam taky od novoty. Mizi jak snih ktery jeste nenapadl , ale jinak, vylozene spatny nejsou. Koupil bych si je i na RAMku [emoji23] [emoji23] [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Ten Stringo mi dokurvil celé hodnocení mašiny....jako jedinej z padesáti lidí dal méně bodů než deset. Za to mu probodnu gumy na srazu To jsem od něj nečekal, takovou podpásovku a ještě od člověka, kterého znám.....Chtěl jsem dát 7 bodů, jenže mobil no a navíc to senilní hodnocení nejde upravit. A proč ne 10b? Za prvé už je to "stará motorka" a za druhé vzhledově moc nevyniká, taková šedá myš,ale tím nechci říct že to je špatná motorka, to naopak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Jo on koupil stareho kepla jo? To bude Simson ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 (editace) Stringo: je vidět, že se v tom moc nevyznáš Ty jsi motorkář asi jako já pilot Airbusu :D právě ten vzhled je fantastickej, poslední kvalitní motorka, žádné šizení na materiálu, poctivé chromy, žádné stárnoucí plasty a technické vychytávky, co se serou. Poctivé karburátory a nestárnoucí design....Však Motosman ti to vysvětlí. Právě vzhledově vyniká mezi ostatními...je to klenot, ale tobě se asi líběj ty papundeklovky s deseti LCD a jedním hranatým výfukem. Že já vůl sem ti posílal odkaz, kdybych ti poslal odkaz na Fiata, byl bych na tom stejně Petrrr: tvoje bába je kepl Editováno: 26. Listopad 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Bohuzel se pletes, obe moje babicky jsou bohuzel uz po smrti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky