Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Ještě prosincovej nebyl....otázka je, jestli bude. Spíš uděláme nějaké VIP sezení, jak píše Stringo. Možná Lány a krkovička.....

Diskutovat se bude ovšem převážně o motorkách :D :D

Jen nekecej, me zdroje jsou presne. Prej vysokej s holou hlavou, malej brejlatej a dalsi malej sirokej. Posledni tam prej byl jako prvni a mezitim mel koleno a pak naoko prijel jako posledni ve felde. Zive jsem si predstavil o kom je rec, ale Pawouk mi tam moc nesedi, takze ma nekdo nove brejle a nebo jste me za nekoho noveho vymenili.

Do Lan nejedu, tam nevarej dobre.

No musel jsem se oholit to je pravda a vzít si dokonce i košili. No z prvu si pohorším ale časem bych si měl polepšit o něco.

Takze budes mit sluzebni fabcu? A pak prilepsit... v nafte?

Jak jsi ten flek sehnal?

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moto to byl spis odkaz pro Clinta, on ma Fabcu a porad basni o motorkach :D. Tohle je presne pro nej. Akorat nvm jak by zvedli vykon te hatapce na 20 koni :D.

A ty motory jsou co zac. Predpokladam TSi (4valce), to musi byt teda masakr mit to takhle uduseny. To uz je lepsi snad dvoutakt atmo.

Odkaz ke komentáři

Peetr byl pryc 30min, to je jedna moje vetsi navsteva toalety. A hned za 30 min vi ze ho berou...

Jo v Praze hochu. Pohovor na 4 kola, na kazdym te dusej 2h (pokud maj zajem; kdyz nemaj, tak je to bud chvile a nebo te dusej o to dyl, treba 3h). A kdyz odcházíš, tak odchazis s pocitem, ze jsi k hovnu a ze vlastne jen beres kyslik ostatnim. Na konci ctvrteho kola, kde si clovek puvodne myslel ze jde podepsat pracovni smlouvu, tak se s tebou akorat rozloucej a reknou, jestli se pro Vas rozhodnem (co??? Ja myslel ze me berete), tak se Vam do tydne ozvem. Pracovni smlouvu podepisujes az v den nastupu a az v ten den se dozvis, jestli mas prazskej plat :D. Cele tohle trva tak 2-3 mesice. Cili chodis 2x denne na pohovory (dokud nemas jisto, tak chodis vsude), takze vlastne 8h sichta bez jídla, piti atd. Videl jsi nekdy prazsky metro a tramvaj? Bud rad. Co vim tak napr. obchodaky (vyssi pozice - reditele, manazery apod) berou do tzv assestment center (ci jak se to pise). To je vlastne takovej tabor (uprchlickej). Je to treba i na 3 dny a je tam treba 20 uchazečů, kteri se snazi byt nejlepsi. Neco jako SuperStar. Obvykle prvni den 50% lidi neprezije, bud jim pomuzou a nebo se psychicky zhroutej. Posledni den zustane fakt jen jeden :D. Neptej se co tam delaj a jak, to nvm ani ja. Kazdopadne hledaj slabiny a prednosti. Odolnost vuci stresu, znalosti testujou a taky konfrontujou samotne uchazece, aby se i mezi sebou hecovali (pozabujeli?) atd...

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Má pravdu ta Rádiovka....

V Praze je tvrdej chleba, na slušné místo 500 uchazečů, každej mává diplomem a zkušenostma ředitelů obchodních bank a práci jsou ochotní dělat od rána do večera za 10 tisíc ;)

Ve Varech je to jiná....tam je ruská filozofie. Vypíšou místo ředitele a jsou rádi, že jim to dělají vyučení automechanici. Navíc je lákají na dvě dvacetileté asistentky a služební auto. Přemlouvají zájemce, aby to vzal a ten dělá schválně všelijaké grimasy a požaduje 15-16. plat. Stačí si oholit bradu, umejt fousy od ranního kakaa a místo sandálů si vzít čisté polobotky. :kol-46:

Proto Petrrr už po prvním kole ví, že ho vezmou...to v Praze by věděl jenom to, že ředitel nechal před vchodem svého mercedesa a že jeho asistentka má ještě zaschlou "smetanu" ve vlasech :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Malej Hurikán se jmenuje Vichr ne?

Kluci vy jste vocasové, vše je jednodušší. Již před rokem když se rozneslo, že naše firma bude končit resp. omezvat svou činnost tak některé nabídky si našli mě než abych je hledal já. Hold dobré zboží se prodává samo. A vzhledem k tomu že tahle firma se mi ozvala jako první a dokonce čekala ( protože původně měla jít firma do útlumu už letos v březnu), tak jsem se jim i já ozval jako prvním a hold to vyšlo. Navíc ještě budou čekat do dubna, něž to tady já ukončím. Budu dělat sice částečně věci i mimo můj obor, ale co se dá dělat. Možná budu muset výrazně vylepšit němčinu, kterou moc neumím ostatně jako jiné jazyky ( páč mají pobočku v Německu) ale  ani to jim nevadilo. 

Pokud je to alespoň z poloviny jako píše Rádius ( jako že mu vyjímečně věřím, že ano). tady je to obdobné na úřednická místa, aby ti pak řekli, že spadáš do takových a makových tabulek a že budeš mít 14 hrubýho a těch x kol výběrového řízení vyšlo v niveč, většinou se výběrka dělají jen na oko ( aby vlk a koza a splnil se zákon) výherce je už jasný od začátku. To si zažila x krát moje žena. 

Odkaz ke komentáři

Jako trosku jsem prisadil, ale vetsina je pravda. Plus mas recht, zapomnel jsem na ty vyberka na oko. To jsem zazil v Decine, kdyz jsem sel na pohovor za panem vedoucim x a pozice byla ajtak. K memu udivu jsem prisel k panu y a pekne jsme si povidali (jak je na pohovor bezne). Na konci mi sdelil, ze on je novy vedouci it a ze pozice ajtaka je jiz obsazena a ze mi nabizi pozici kartografa. Poptal jsem co to je a slusne mu rekl at si to dela sam a sel jsem. Jsem rad ze jsem to udelal, ted bych byl nekde ve sklepě a skenoval uzemni plany za minimalni mzdu statniho urednika. Takze jasna mala domu, zmenil se vedouci a hned si nasadil svoje lidi. Puvodni vedouci sel delat starostu.

Pritelkyni se to stalo take, te jsem domluvil pohovor ja a kdyz se dlouho nic nedelo, tak jsem zjistoval stav a vysledek? Prej nema dostatecne znalosti a nasadil si tam panacek peknou zenskou z prepazky. Ps a za cca pul roku dalsi. Co ty asi maji za znalosti. Pritelkyni bych vse naucil sam - nepotrebovala by ani drahe školení, kterym damy prosly a stejne pak porad volaly s problemy.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...