Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jak kokta zlikvidovat baterku?, nechal ji vybít do mrtě. Ta když se hned nenabije, tak začně proces sulfanizace a baterku ti odkrádluje. 

• Autor

Praha zase zasekaná ach jo...To jsem si vybral den a počasí

post-32269-1455698785,4863_thumb.jpg

Jak kokta zlikvidovat baterku?, nechal ji vybít do mrtě. Ta když se hned nenabije, tak začně proces sulfanizace a baterku ti odkrádluje.

Večer sem ji dobil nabíječkou od cteku. U scouta taky posla po 4 letech

nějak Těm pražským manýrům nerozumím, že i obyčejný déš´t má vliv na dopravu. To už mi Motos jednou vysvětloval, ale já jako vesničan to stejně nechápu. Kdepááák hoši, do Prahy mě nenuďte, brzo bych natáhnul krovky.   

• Autor

Píše se nenuťte [emoji23]

• Autor

Já si po ránu spravil náladu. Na dálnici těsně před koncem před Prahou předjížděl kamion v levém celou kolonu aut a i když byly mezi nimi mezery, vůbec ho nezajímalo, že jsou za ním kolony aut a táhnou se za ním. To ale netušil, že v té koloně jsem já, neohrožený bojovník proti ignorantům v kabině náklaďáku. Když tu kolonu ten kamion předjel, tak jsem mu to tam strčil před něj a začal pomalu obezřetně brzdit až na třicet. (nevím, nějak mi to samo přestalo jet nebo co [emoji23]) Troubil a svítil hajzl, pak se mě snažil i objet do levého pruhu. A když byl skoro vedle mě, tak jsem přidal, stáhnul okno a pořádně ho vyfakoval, aby to viděl. Byl tak nasranej, že ani neztlumil dálková světla. Takhle se na ně musí na šmejdy [emoji2] Hned je mi lépe...

Upraveno od Clint

No jo pirát v Tdi ;

Jo nenuťte, nějak mi to opravilo samo či co. Nutit a ne nudit. Hold si mě zase nachytal, máš radost?  :kol-28:

Tak že Tě uvidíme v TV nova večer ve zprávách jak další vybrzďovač nebezpečně vybrzdil kamion, ten měl naštěstí kameru. 

• Autor

Jaký vybržďování, vběhl mi tam hajzl zajíc [emoji23]

Zajíc ne. Náhlý výpadek výkonu. Tomu budou věřit všichni. ;-)

• Autor

Takhle to vypadá pěkně

může vypadat jak chce, kšunty nekupuji.  :kol-46:

• Autor

A co máš ty? FERRARI kinder? [emoji2]

Právě, jednou jsem koupil a spletl se a teď s tím budu muset žít do konce života. 

Praha zase zasekaná ach jo...To jsem si vybral den a počasí

attachicon.gifDSC_0341.JPG

Tvl, psal jsem to o 3 posty vys. To Nevis že když nápadně 1 cm sněhu nebo zaprsi, že Praha kolabuje?

To ani nvm :D, kde se tím chlubil? Čtu vše poctivě.

Já si po ránu spravil náladu. Na dálnici těsně před koncem před Prahou předjížděl kamion v levém celou kolonu aut a i když byly mezi nimi mezery, vůbec ho nezajímalo, že jsou za ním kolony aut a táhnou se za ním. To ale netušil, že v té koloně jsem já, neohrožený bojovník proti ignorantům v kabině náklaďáku. Když tu kolonu ten kamion předjel, tak jsem mu to tam strčil před něj a začal pomalu obezřetně brzdit až na třicet. (nevím, nějak mi to samo přestalo jet nebo co [emoji23]) Troubil a svítil hajzl, pak se mě snažil i objet do levého pruhu. A když byl skoro vedle mě, tak jsem přidal, stáhnul okno a pořádně ho vyfakoval, aby to viděl. Byl tak nasranej, že ani neztlumil dálková světla. Takhle se na ně musí na šmejdy [emoji2] Hned je mi lépe...

Bud rad že nepatřís do klubu naprc**** :D, není to moc příjemný.

Právě, jednou jsem koupil a spletl se a teď s tím budu muset žít do konce života.

To si pletes s manželstvím, té se nezbavis, auto prodas :)

Píše se nenuťte [emoji23]

ale ne, třeba se jen v Praze nudí  :kol-98:  :kol-98:  :kol-98:

Linka 180 dnes, Praha - Řepy. :-)

post-78646-1455732434,9135_thumb.jpg

• Autor

To si dal šofér šlofíka jo?

To se musíš zeptat někoho jiného. ;-)

Tak co by jsi chtěl za 32 Kč. Takhle se šetří. Koupíš lístek a odtlačíš si autobus do další zastávky. :-)

• Autor

To bych se na to ani nevysral :D  Raději počkal na další bus :D

Tak jsem byl informovan ze servisu. Chteji po me za ten motor calnout 1800. S tim ze mi dal slevu 20% na motor a nepocital praci. Ti sou hodni co? Je to jeho iniciativa a na kulanci to asi ani neposilal. Tak jsem mu s velkym diky odpovedel co si o Skodovkach myslim.

No a objednal jsi si teda new model nebo né?

Tak jsem byl informovan ze servisu. Chteji po me za ten motor calnout 1800. S tim ze mi dal slevu 20% na motor a nepocital praci. Ti sou hodni co? Je to jeho iniciativa a na kulanci to asi ani neposilal. Tak jsem mu s velkym diky odpovedel co si o Skodovkach myslim.

takže objednáváš superba  3 nebo kvalitní SUV 1.0 TSI ktery bude chtít klint

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.