Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Clinte nejde jen o spotrebu. je to i jako servisni knizka vim kdy a co bylo na aute delano kdyz si tu praci dam a zapisu to. Mam pak odkudkoliv prehled. Tady na foru stravis x krat vic casu.

tak podle dotu 8,5 litru... před klintou akcí 8,4 litru:D

jinak asi v tejdnu si přehodím kola, zbytečny jezdit na zimákách.

Upraveno od kokta7

To protoze to clint neposlal do cervenyho jak jsi mu rikal, pak to zere. Kdyby poslal mel bys tam ted 5.

To takyy. No já to vyzkousim a pak to třeba přestání psát stejně tankuji max jednou za týden

tydne? ty taky tankujes po 20 litrech jako Clint? :lol::'>

ne full. ale těch 500 za tyden většinou dám.

2000 km mesicne je pekna porce. To jsem se svymi 1500 zabar. To uz by se ti hodil DSG abys nebyl tak unavenej :lol::'>:lol::lol::'>

jinak pawouku teď sem si uvědomil, že v O3 taky se nezobrazí na budíkách jestli svítím potkávačkami, musíš čumět na ovladač světel...

petře kdybych jezdil se svým furt, tak najedu ještě viac km. šetrým autíčko :)

Upraveno od kokta7

Ted si me normalne dostal ze jsem znejistel. zitra rano pri ceste do prace se juknu a dam echo.

v rapidu sem ještě nejel, příště to snad dopadne a i nějaké to kodávání, bude více času a klint nám nebude ukazovat své pírátsví jako dřívější učitel autoškoly  :kol-43:

jinak až se vám zítra nebude v práci nic chtít dělat, tak si přečtěte od suprového člověka igora, pěknou recenzinu O3 vs O2 FL.

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=23113

• Autor

:D

tak hovno, kecal jsem jak Putin, Rapid nemá kontrolku na potkávačky, tedy obdobné jako u yeti. Jinak recenze O2 vs. O3 moc dlouhá, včera jsem u toho usnul.

Upraveno od Petrrr

Ta joko, že škodovka začala šetřit na diodě co signalizuje na palubce rozsvícená světla??? Tak to už je docela aušus ne?

no popravdě taky jsem si toho všimnul, nevím kdy mi bixeny sepnou nebo je tam jen led....todle mě hodně zarazilo

Trojkovou oktu uvidim v patek, z hlavy nevím. Ale u yeti či S2 tam ta ikona je určité, možná staci poladit diagnostikou či nova verze budiku udelali

Upraveno od kokta7

v rapidu sem ještě nejel, příště to snad dopadne a i nějaké to kodávání, bude více času a klint nám nebude ukazovat své pírátsví jako dřívější učitel autoškoly :kol-43:

jinak až se vám zítra nebude v práci nic chtít dělat, tak si přečtěte od suprového člověka igora, pěknou recenzinu O3 vs O2 FL.

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=23113

Moc pekne srovnani! Take potvrzuje, ze kdyby si jeste jednou mohl vybrat, tak vybere konkurenci. Dnes mam jako nahradni pujcenou VW G7 v 1.4TSI a musim uznat, ze pomer cena/vykon bych volil VW.

Upraveno od skodaforum20

• Autor

Golf je pro holky a na nákupy ;)

tak seata leona v kombíku i velikostně by mě ten golf fakt stačil. 

• Autor

Jo ten Leon myslivec je pěknej

Golf je pro holky a na nákupy ;)

A pro teplouše  :kol-48:

• Autor

Jo, máš prvadu, na ty jsem zapomněl :kol-47:

Dneska jsem viděl RSko žluté, no asi se mi líbí ještě víc, než ta modrá... A náhodou jsem jel i za tím seatem combi a musím říci, že vzhledově je to prostě nádhera, ty zadní LED světla, předjet jsem ho nestihl, takže jsme neviděl ty přední LED světla, ale fakt krásný auto.

po Hk sem dnes po krátké trase potkal dvě RS OCT3 a potkávám je častěji, jezdí jich fakt hodně. a potkal sem dnes i bílou laurinu jako mám já, ale měl delší prut tak asi nějaký ročník 2009,2010.

neoznačená civilní oktavie, že kamion přejede dvě plné je nezajímá, ale že chytají rychlost to už je okay!!!

Upraveno od kokta7

• Autor

Zatím jich moc není, já ji ještě nepotkal vůbec a jezdím skoro denně. Resp. dvě je moc? :D

řikám za krátkou cestu po okruhu...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.