Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 (editace) A tak my budeme Oplbizo za tebe truchlit, tedy vlastně sorry ....nebudeme. Nebude tam Plačka (zametá dvůr) a Kokta, skládá uhlí.....;) Editováno: 17. Srpen 2017, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 (editace) Velice správně kamaráde Beutíčku, my se zastrašit nenecháme. Příště bude zase Škodovka, o tom žádná Neboj se, dokud tu budu já, tak se to obráceně neobrátí Kinderplačka to tu nerozklíží. Ale snaží se už roky a je s ním sranda. Editováno: 17. Srpen 2017, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 (editace) Já to myslel s tím Oplbizou dobře. Jenomže on prodal Šáde, koupil auto pro východoněmecké důchodce a začal pomlouvat naše mazly. A to se prostě nedělá, otočil se na temnou stranu, jeho vůdcem se stal Darth Kindervader A to jsem ho hostil na svém panství jako hraběte. To mám za svou dobrotu. Editováno: 17. Srpen 2017, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 (editace) Měli bychom utvořit nějakou alianci . Pozvu sem manželku, v té máme taky zastání. A malýho jsme naučili: jak se řekne Hyundai/Hnůjdej, tak hned říká: BLEEEE Editováno: 17. Srpen 2017, autor: beuticek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Teď ho musíš naučit ještě další značky....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 (editace) beutíčku je vidět, že jsi zde ještě hodně krátce, takové miminko. Byly doby, kdy opravdu majitelé Škodovek byly většinou se svými vozy spokojeni a opravdu nebyl důvod plakat a hanit. Tu dobu já jsem zde ještě jako nadšený Škodovkář také zažil. Bylo to fajn, dělat si srandu s dieslů ( viď Clinte) pomlouvat myslivce a hanět jiné značky co by klumpy. Ano i já byl jako ty, nebo jako Clint. To se ovšem posledních pár let mění napříč celým fórem, nálada majitelů novinek Škoda, už prostě není taková a proč? Za to nemohou ti lidé, ale sama automobilka a proč? No protože chrlí jeden model za druhým a je to brak, oproti minulosti a to hovořím i o VW. Já byl víc mezi prvními, který postupně měnil svůj názor opačným směrem a působil jsem zde jako individuum, ale čím více lidí zakusilo samo na sobě nové modely a nebo zkušenosti majitelů zde referovaných. Už i lidé jako Pawouk by dnes nákup Škody hodně zvážil, stejně tak jako jiní z čajů s nimiž se setkávám osobně. A to je smutné a ani mě to neteší, když skalní fandové jsou svými zkušenostmi nuceni měnit svůj názor. Nemohou ale za to, může za to sama Škoda tím co a jak vyrábí a svou politikou jako celku. Však komu se líbí O3fl? Menšině, možná trochu s vyjímkou RS. Komu se líbí, že u Škody není problém dát za auto dost přes milion a kvalita tomu neodpovídá. Komu se líbí, že zákazník v době záruky je v servisu víc jak doma, i když mu závadu opraví, někdy ani ne, páč je to závada konstrukční. Řečnické otázky a můj náhled na věc bez emocí. Editováno: 17. Srpen 2017, autor: Petrrr 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Já jsem vlastně dobrák, takovej Luke Clintwalker . Bojuji pro dobro v celé galaxii... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 mi tu z vás mále zaskočilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 před 3 minutami, Petrrr napsal: Komu se líbí, že u Škody není problém dát za auto dost přes milion Skoro nikomu, mluví za to vypradané Kokodáky na dva roky dopředu Každej není socka, někdo ty peníze na na auto totiž má. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Musím to tu dát trochu do latě. Měsíce jsem to tu zanedbával, moc sem nechodil a kindernákaza se tu rozmnožila. To nedopustím, vrátíme to do původní lajny 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 @Petrrr Já už mám 5. škodovku, z toho 3. oktávku a všechny 3 slouží dodnes a bez problémů. Neříkám, ze jsem neměl nějaké závady, ale ty se projevily až při nájezdech přes 200 tis. km, popř. šlo o prkotiny. Takže moje spokojenost je podložená léty zkušeností. Je pravda, že se o auta starám, protože mi záleží na tom, aby byla v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Vtrhl si větu z kontextu správně to je takto "Komu se líbí, že u Škody není problém dát za auto dost přes milion a kvalita tomu neodpovídá" Ale jinak máš pravdu, i strýc už má objednaného Karoqa za téměř 900tis aniž by jej viděl. Koupil tak i Kardiaqa. Marketing a zpracovaní lidé hlupáci. Obě auta z prvovýroby, ten se teprve bude divit i když mu to nepřeji. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Já mám pátou šáde a spálil jsem tím benzínem, ten se jim prostě nepovedl. Ale už starej dobrej šéf prodeje mě tenkrát varoval před tímto motorem, já nedbal hlupák jeho rady a koupil zkázu. Ale jinak všechny auta jezdila dobře a byl jsem spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 (editace) před 4 minutami, Petrrr napsal: Vtrhl si větu z kontextu správně to je takto "Komu se líbí, že u Škody není problém dát za auto dost přes milion a kvalita tomu neodpovídá" Ale jinak máš pravdu, i strýc už má objednaného Karoqa za téměř 900tis aniž by jej viděl. Koupil tak i Kardiaqa. Marketing a zpracovaní lidé hlupáci. Obě auta z prvovýroby, ten se teprve bude divit i když mu to nepřeji. Prosím tě, nedávno jsi mu toho Kokodáka dokonce vychvaloval a jak jsem tě v něm vezl, uchcával jsi štěstím, musel jsem pak sušit vzadu koberce.... Editováno: 17. Srpen 2017, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 To si pamatuje někdo, jeli jsme plně naložení, to Plačka nemůže popřít. Byl nadšenej, smál se pod fousy, měl teplákovku mokrou od slz štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 V pořádku.. Škoda navždy ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Jj, Petrrr musí bejt furt negativní a stydí se přiznat, že na těch autech něco je. Jinak by jich tu tolik nejezdilo. A jak se tady už několikrát psalo, poslední držáky se dělaly začátkem tisíciletí, dneska už jsou všechna auta jako spotřební zboží a tak to taky beru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 (editace) Fanánek to vidí a dělá si vlastní úsudek. Vidí, že je tu plačka Petrrr, který se to snaží rozklížit co jen dá. Dokonce kvůli tomu i Petrrr odběhl od kopírky a poprosil asistentku mistra metací čety, aby ho pustila nachvíli k počítači Editováno: 17. Srpen 2017, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 před 2 minutami, beuticek napsal: Jj, Petrrr musí bejt furt negativní a stydí se přiznat, že na těch autech něco je. Jinak by jich tu tolik nejezdilo. A jak se tady už několikrát psalo, poslední držáky se dělaly začátkem tisíciletí, dneska už jsou všechna auta jako spotřební zboží a tak to taky beru. On musí bejt negativní, protože kdyby otočil, musel by smazat tři roky dozadu své příspěvky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Beu, ale to já byl taky, snad Ti to co nejdéle vydrží. Strýc je jako ty, ale s tím rozdílem, že auta kupuje na firmu ( to je trochu jiné nakupování) má tedy poslední dobou co 3 roky nová auta (on a tetka) a s žádným nepřekročí ani 40tis km. Nemá tedy moc šancí tu kvalitu poznat na vlastní kůži. A tak zůstane nadšenec asi na vždy s tímto stylem. Clinte máš pravdu, Kardiag se mi docela líbil a líbí, z užitného hlediska, komfortu svezení. To já ale málo kdy u Škodovek kritizuji, jestli sis nevšiml. Co kritizuji je kvalita zpracování jako celku posledních škodovek. Však strýcovi vrže madlo dveří když je teplo a chytneš za něj a chceš zavřít jak snad nevrže ve felicii po 20letech. První čeho jsem si všiml a už se to řeší i tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Twl, 3 stránky diskuzí během snad hodiny, Clinte, to je rekord Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 (editace) Před hodinou, Clint napsal: Kokto, říkal jsi něco? Já jen, jestli jsi něco nepsal důležitého, pač to nečtu... njn protože neumíš přiznat realitu a nebo nejezdíš žádné dálky max na letiště se vyspat a zpátky domu a ale tak chápu že uživatelům škoda stačí 110kw za stejný peníze s tyčí vzadu Editováno: 17. Srpen 2017, autor: kokta7 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 (editace) Jo jinak to madlo vrzalo už v O1 Ale to ty nemůžeš vědět, to jsi ještě tahal mámě za kozu Editováno: 17. Srpen 2017, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 (editace) aha, Oktavii 1 totiž nikdo neměl tady a nikdy nikdo s ní nejel.... děláš jak kdyby ta škodovka byla nějaká limitka ano tam to vrzalo i v laurin a dement s tím hnědym dřevem. Editováno: 17. Srpen 2017, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 To bylo na Plačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky