Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

no to mě věř že nespím.

tys vyhodil takovy ten prodlužovák na stary zrcátka? pojistku maj určitě, protože mě shořela a nešlo mě 12V napájení na nabíječku mobilu a stahování oken, tak odzkus tu.

u řidičovych dveřích vylom ten plast a tam určitě je to napsané co je stahovačka ;) víc ti neporadím, nemam aktuálně před sebou žádny normalní auto z koncernu.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele ta bouraná trojka, to je jedna z těch, co popadaly z toho náklaďáku při převozu že? Jsem myslel, že to mají pojištěné, že je to na odpis a oni to prodávají. Ta cena je skutečně reál kolem 130-150. To ta Koktová je proti ní jen "škráblá" :)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Byla to pojistka. Starý zrcátka už sem prodal a kabel mám sundaný, ale shovaný, kdyby náhodou se to někdy vracelo... Ale chci tam přidělat tu krabičku od Gooseho a nevim kde je signál pro blikry a který jsou PINy pro sklápěcí motůrek. Barvy co jsou od jednotek nesedí s těma v autě, takže se to podle nich určit nedá...

Odkaz ke komentáři

tak to sem rád že se povedlo, taky jsem to koumal. nějaká nabíječka na mobil mě tu pojistku odpálila, tak hned letěla do koše.

tak to ti neporadím, zkus najít na foru někde dílenskou příručku, tam to je většinou popsány do detailu ta elektrika. nebo se zeptej spidermana na etku.....

Odkaz ke komentáři

Clinte,ještě k té Etce 7.4 (ať nespamujeme ve vlákně o motoru), mám ji už staženou,ale ještě jsem ji nezkoušel. Zatím mě jede 7.3,sice bez nejnovější aktulizace dílů, a až se kousne,tak zprovozním 7.4. Teda doufám. :kol-31: PS: drobný nedostatek má již teď - nefunguje v ní vyhledávání podle VIN.

Odkaz ke komentáři

Pawouku, zajimavej článek. Také jsem měl do teď BMW jako etalon kvality. Jak je vidět, šetří se uplně všude, je jedno, co si člověk pořídí. Ani mercedesy už nejsou tou známou kovářskou prací. Snižování cen vozů nutí výrobce používat méně kvalitní díly, šetřit na materiálu a hlavně, ono není cílem vyrobit auto, co vydrží věčnost. Je to jen spotřebák a oni potřebují, aby zákazníci přišli znovu pro další auto. Je to vždycky sázka do loterie, někdo má kliku a někdo je v servisu pomalu každej měsíc....

Odkaz ke komentáři

Před 14 dny u nás řádili špinavci, všechny xenony na ulici zmizely, jen moje čočky zůstaly.... není nad sociální škodovku, když se parkuje u bytovky venku. Minimálně tři auta bez světel, jen u nás na ulici

Odkaz ke komentáři

kapota je zvedlá ;)  jako fakt to není špatný  bussiness, krást světla z oct II a mlhovky s denním ;) pak třeba odmontovat RS nárazníky a slušně si vyděláš. pak občas prubneš pár columbusu ;)

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...