Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No podle návodu tam bylo na widle sedm těch kroků snad deset....a už zpočátku po rychlém skouknutí to vypadalo na sraní, snad třikrát restart atd....

Na počítače jsem celkem dobrej (i když samochvála smrdí), ne že bych to nezvládnul, ale nebude to asi za minutu. Však jsem nemálo compů postavil ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...pro svoji potřebu a potřebu nejbližších ;)  Živit se s tím nejde, staví to dneska každej jeliman.

(opička neví které komponenty s kterými pasují do sebe, na to by už musela něco přečíst a jak známo, opičky číst neumí)

Odkaz ke komentáři

však jsem mu na to napsal, že je to jasný ;) dnes už stejně většina lidí domů kupuje notasi nebo ty tablety, stolnáky jak si hodně mizí a je to velká chyba, pro výrobce ale ne. Protože notebook opravíš za raketu, nýbrž stolnák ne.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Tak a teď ta moje... mohl byste se mi někdo podívat na to zapojení zrcátek? Fakt bych potřebpval vědět jak v tom konektoru jsou PIN na signál zrcátka a na motůrek ke sklopení... moooooooc prosíííím. Chci se do toho už pustit, ale nevim kterej kablík je kterej...

Odkaz ke komentáři

Ježiši, to ještě někdo tomu Stringovi neporadil s těmi zrcátky?  :D

K tomu PC, máš pravdu, že notebooky hodně nahrazují desktopy. Už před deseti lety prodejci prohlašovali, že notebooky desktopy plně nahradí a že už prakticky končí. Jenže...stolní jsou tu stále. A neboj, budou. Výkonné komponenty totiž potřebují hodně šťávy a taky pořádné chlazení. A notebooky zase výdrž a nízkou hmotnost. Tohle prostě nikdy neskloubí dohromady. A tak já upřednostňuji stabil, už jen kvůli výkonu a možnosti jednoduchého upgradu a manželka, která používá počítač kvůli škole má v obejváku na stole notes....

Kokto,minule jsi se na srazu v těch zrcátkách hrabal....řekni už Stringovi, kterej kabel je kterej ;)

Odkaz ke komentáři

Ježiši, to ještě někdo tomu Stringovi neporadil s těmi zrcátky?  :D

A to je ten problém o kterém píšu pořád dokola - Stringo to napíše do nesprávného vlákna a pak se diví,že mu nikdo není schopen poradit. Kdo by taky tady hledal něco o zpětných zrcátkách a jejich zapojení,že? A nedáte si poradit a nedáte. Tak máte smůlu. :kol-32:

Odkaz ke komentáři

Nojo, tak tohle je taková tlachárna o všem, tenhle privát club :)  Také protože jsme v sekci hospoda. Mohli bychom tu začít probírat i ženský, když jsme tu samí chlapáci ;)

Odkaz ke komentáři

Ale já nemám nic proti tomu,aby se v hospodě semlelo všechno možné,od toho je to hospoda. Ale toto vlákno bude mít velmi omezený počet čtenářů. Musíš být trpělivý. Ne každá otázka je na foru zodpovězena. Já ti neporadím,nic o elektrice nevím.

Odkaz ke komentáři

V pohodě Pawouku. Já jen že si myslíš, že to řešim všechno jen tady... Co jsi mi poradil s těma LEDkama abych to dal do sekce kam to patří, tak jsem zjistil, že opravdu je důležitý to dát přesně tam, kam to patří, takže teď už se toho řídím  :kol-28:

Ale dávam to i sem, protože už někteří měnili, předělávali a něco mohou vědět, tak proto  :kol-47:

Odkaz ke komentáři

jak to mám vědět jakej to je kabel? ja sem u těch zklápěcích s jardou měnil komplet kabeláž + mechanismus.  se zeptej slavného ferdy ne? 

tak at se ti mrknou do etky ne? tam budou jednotlivé kabílky popsány?

zkus napsat Jardovi(rolbař) na oc klubu, ten je hodně ochotnej, i když já byl u něj 2 krát na upravy tak i proto   ;) je to férovej chlap.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Ferda neodpovídá, možná je na dovolené a ETKU nemam, resp v ní neumim ani. Gooseho sem se ptal a ten mi řekl akorát ty kablíky a pak už mi nenapsal, ale ten má asi hodně práce, protože mi odpovídá tak po 14ti dnech vždycky... Zkusím Rolbaře...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...