Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jiříku, on to není jenom český specifický kraj, ale celá Europe :) to samé s naftáky, sotva každej nejede pár tísíc km apod...

mému tátovi jsem udělal krásnou tabulku v excelu k superbovi, co získá s naftou, co získá s benzínem apod. Když sem mu našel ojetýho supa a naporovnání ve stejné výbavě dehet, tak lehkým počtem jsme zjistili že má minimalně 100000kč na benzín + že kombíka nepotřebuje, lehce na jedné ruce napočítal kdy měl naloženého kombíka naplno....

uznal že diesel už taky nemá moc smysl na jeho kilometry.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zrovna jedu s plným batohem na západ  ;)  plechy s gumama na přezutí, pár drobností a musel jsem sklopit i zadní sedačky... nehledě na to, že se mi dovnitř pohodlně vejdou dvě kola, pádž jsou místa (např. ČR) kde kdyby zůstala přes noc venku nebo na střeše, tak už nebudou moje...nehledě na to, že batoh vypadá líp

Odkaz ke komentáři

hele čoveče, že já narval 16" litáky i do liftu, no kryndapána fakt to jde a u liftu taky jdou sklopit sedačky, taky novinka co?

no čoveče, i lift má tažný zařízení a čoveče ten držák na kola na tažný, je asi lepší než rvaní kol do auta a pak si tam sednou asi 2 3 lidi? čoveče mě s tím tažným se tam vejde 5 lidí a pozor do LIFTU. jestli si myslíš, že oktávka je nedobytná, to asi ne ;)   ono se ti taky může stát, že když bude oktávka stát takhle venku, tak tam byt taky nemusí a dokonce se kradou i kombíky a ne jenom lifty ;)

Odkaz ke komentáři

Kombík chápu pro cyklisty ( já tam vnitřní držák na kola nedám), pro lidi, kteří vozí na zadních sedačkách Oziho :-), a pro ty, co vozí kočárek, jinak je výhodnější liftback + tažné, vozík a držák na kola na tažné , Proč dávat věci do auta, když si mohu ušpinit přívěsný vozík. Ale dávat ty prachy za prostor nad roletkou se mně nechtělo. To si potom člověk připadá dealer Henkelu .....

Odkaz ke komentáři

Hele kočár a 4 bágly na dovolenou, to všechno s "motorkou" pro mrńouse, nočníkem  a svačinou.....letos na Šumavě v liftu a žádné sklápění. ;)  Když se chce, všechno jde, jen to správně porovnat v kufru. A je to schované, když naložíš myslivce až po střechu, musíš ho cestou na dovču hlídat, pač každej hned vidí, co vezeš....

(škoda že jsem to nevyfotil....hned by jste myslivce prodávali) :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

aby každý viděl, co se veze- využítý kombík.....služebák=kombi  jsem nechtěl, je statisticky ověřené, že kombíky mají firmy a ty se vykrádají v Praze ve velkém, vykrádají se i v Brně, Blansku atd. Liftbacky nekupují firmy pro servisáky a prodejce.......

Odkaz ke komentáři

Pojišťovák mne varoval, že když si zloději myslí, že máš v autě notebook a zastavíš auto na benzince na kávu, vymlátí ti okénko a prolezou auto. Proto si beru noťas vždy z auta, aby to zloději viděli, stejně si beru i zrcadlovku, vidí, že beru drahé věci z auta a nemají o auto zájem

Odkaz ke komentáři

Ve Španělsku jsou gangy na vybírání aut, žádná sranda, Portugalsko ještě horší. Češi ve Španělsku, co tam podnikají, mají španělské domorodé značky...... u nás je to podobné. Na ulici nezůstaly ani jedny xenony, ani jedna lepší navigace, jen moje sociálka přežila bez pohromy...... plynovou obejde každý zloděj obloukem :-), takže kolumbuse ani náhodou, raději 5" Tomtom

Odkaz ke komentáři

Na tohle bude 100% pojistka, náhradní auto ve smlouvě na 20 dní, žádný extra dodělávky. Většinu času se pohybuji v Hradeckým kraji, tady taková mánie s těmi krádežemi není.

Známej parkuje s rsem furt venku před panelákem v Rychnově nad Knežnou cca rok a půl a furt nic, takže spíše to je horší ve větších městech.

Odkaz ke komentáři

Pawouku stopni debatu a přesuň ji do hospody...

Jinak je pravda, že combi je spíše pocit v 80% než koupě kvůli potřebě... Já mám kombíka protože se mi líbí a protože vypadá mohutněji (pocit většího auta). Naloženej přes roletku jsem ho měl za 4,5 roku cca 5x a to z důvodu kočárku, který když se složil tak, abych nemusel demontovat kolečka, tak se nedala roletka zavřít, ale kdybych sundal kolečka, tak by se večel i do liftu... Jinak se hravě vejdu pod roletku a je zatažená, tudíž jak je psáno lifťáky, je to prázdnej prostor nevyužitej, ale prostě je to o pocitu, někomu se líbí SUV kterým jezdí po městě, někomu sporťáky, které parkuje na vesnici na trávníku, pro někoho combi ve kterém vozí vzduch a někomu lift protože nechce platit za hezčí auto :kol-35:

Prostě každému se líbí něco a je jedno jestli to potom využije, nebo nevyužije... A je to dobře, si představte, že by jezdily jenom liftové octavie v modré race... by mě asi kleplo :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...