Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

to je pořádná kára !!!

celejch 150 to jede :D :D   prej vůz má super stabilitu, to určitě :D s oktávkou projedu křižovatku v pohodě ve 30, v tomhle když jedeš 30 tak si připadáš jak když jedu s oktávkou tu zatáčku v 60 ;)

a nejlepší fail, že v realu benzín žere jako nafta, at žijou Paris :)

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkus jít třeba něco dělat. Já už se např. chystám. :kol-46: 

Potřebuju trochu poopravit zimní disky, tak nevím, jakej sprej koupit. Nikdy jsem ty zimáky moc neřešil, ale včera jsem koukal, jak ta hlína umí taky pěkně korodovat. Tak jsem to oškrábal a natřel stříbrnou správkovou tužkou, co mám ještě z nějaký Octy nebo Fabky. Jenže to je hnus, ta stříbrná je úplně jiná. Jsou to kola z původního CC a už maj 5 let. Vypadaj jinak dost dobře, tak mi bylo líto se jich zbavovat.  Tady vidíš, co mám práce a starostí  :kol-138:  

Odkaz ke komentáři

O takovém autě vím, červené VW Polo GTI DSG :D   Přikryté plachtou, pod ramínkama stěračů špulky od kinofilmu, aby se neotlačovaly stírací lišty a chodí ho leštit. Vyjíždí jen za jasného počasí, nesmí pršet. Sluneční clony se nesmí sklápět, aby se neochodily a samy pak nepadaly dolů. Jede max. osmdesát a libuje si v malé spotřebě. Po čtyřech letech má nejeto cca 5tis km a olej mění každý rok. ;)

Má to jednu výhodu...ušetří za zimní kola :)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Polo GTI s DSG se snad ještě ani nevyrábělo, před pěti lety. Ale to je jedno, nechci tě chytat za slovo. Takových bláznů je samozřejmě víc. Jednou jsme byli u zákazníka, kterej chodil z garáže přímo do obýváku. Pod autem byl tudíž koberec a všude by se dalo jíst i ze země. Auto byla Audi V8, tehdy asi 8 let stará a najeto do 30 t.km.. Od takových lidí se dobře auta kupujou. Vlastně ne od nich, ale od jejich pozůstalých :kol-48:  

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Otec byl v tomhle vždycky divnej...už od doby, co koupil felicii v 1,6 (to měl málokdo).

problém je, že s tim GTI a pomalou jízdou akorát lidi nasírá....jedou za ním, pač si ho netroufnou většinou předjet :)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...