Clint Vloženo 22. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 právě, že bychom se zasmáli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 (editace) to je pořádná kára !!! celejch 150 to jede :D prej vůz má super stabilitu, to určitě s oktávkou projedu křižovatku v pohodě ve 30, v tomhle když jedeš 30 tak si připadáš jak když jedu s oktávkou tu zatáčku v 60 http://www.citroen.cz/home/#/citroen-berlingo/vykon/ a nejlepší fail, že v realu benzín žere jako nafta, at žijou Paris Editováno: 22. Říjen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 (editace) http://www.citroen-bazar.cz/cardetail.aspx?id=2559&idpdv=# ale musím uznat, že tohle nevypadá špatně. ale ty budíky co to je? http://www.youtube.com/watch?v=-dnng61GBa0 http://www.youtube.com/watch?v=pe1U-G_6i2w Editováno: 22. Říjen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Kokto,už ať máš doma škodárnu,nebo se z toho zblázníš,pokud se ovšem dřív nezblázníme my z Tebe !! Hlavně ne bílý combi v naftě..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 (editace) to se ti povedlo pane, ale tak tohle je hospoda, aspon mě tvůj bratr nemůže nadávat za offtopic myslivce nikdo nechce Editováno: 24. Říjen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 tohle je hospoda, aspon mě tvůj bratr nemůže nadávat za offtopic Konečně jsi pochopil strukturu fora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 jsem odvážný a řeknu ti, že sem asi poslední co to nechápe, ale se ta diskuze vždy tak zklouzne uplně někam jinám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 No právě...sklouzne,ale kdo ji sklouzne,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 třeba já ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 No jistěéé. A určitě by se našel minimálně ještě jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 ty toho přes den taky moc asi nestrhneš, když pořád číháš tady na kdejakou mojí blbost, co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Bych se jinak nudil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 zkus jít třeba něco dělat. Já už se např. chystám. Potřebuju trochu poopravit zimní disky, tak nevím, jakej sprej koupit. Nikdy jsem ty zimáky moc neřešil, ale včera jsem koukal, jak ta hlína umí taky pěkně korodovat. Tak jsem to oškrábal a natřel stříbrnou správkovou tužkou, co mám ještě z nějaký Octy nebo Fabky. Jenže to je hnus, ta stříbrná je úplně jiná. Jsou to kola z původního CC a už maj 5 let. Vypadaj jinak dost dobře, tak mi bylo líto se jich zbavovat. Tady vidíš, co mám práce a starostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 No jo,dělat za chvíli něco budu,ale ne na autě. Tam je momentálně všechno v cajku a nejbližší akce bude přehodit kola za zimní. Takže vzhůru tvořit hodnoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Na zimu jsou ALU na hovno, dostávají v soli zabrat. Jak se někde štrejchne lak, hned se sůl zažere.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 tak na léto jsou taky nahovno, všude díry, prach, špína na silnici, můžeš je rozmlátit atd... takže vlastně v zimě sou taky nahovno vid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 No jistě,nejlepší jsou uložené v krabici pěkně v garáži. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Jestli začnou vyrábět 12" plechy na naše oktávky a k tomu gumy, tak do toho jdu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 A úplně nejlepší je mít auto v garáži na "špalkách" a vůbec s ním nevyjíždět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 (editace) O takovém autě vím, červené VW Polo GTI DSG Přikryté plachtou, pod ramínkama stěračů špulky od kinofilmu, aby se neotlačovaly stírací lišty a chodí ho leštit. Vyjíždí jen za jasného počasí, nesmí pršet. Sluneční clony se nesmí sklápět, aby se neochodily a samy pak nepadaly dolů. Jede max. osmdesát a libuje si v malé spotřebě. Po čtyřech letech má nejeto cca 5tis km a olej mění každý rok. Má to jednu výhodu...ušetří za zimní kola Editováno: 25. Říjen 2013, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Polo GTI s DSG se snad ještě ani nevyrábělo, před pěti lety. Ale to je jedno, nechci tě chytat za slovo. Takových bláznů je samozřejmě víc. Jednou jsme byli u zákazníka, kterej chodil z garáže přímo do obýváku. Pod autem byl tudíž koberec a všude by se dalo jíst i ze země. Auto byla Audi V8, tehdy asi 8 let stará a najeto do 30 t.km.. Od takových lidí se dobře auta kupujou. Vlastně ne od nich, ale od jejich pozůstalých 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Jojo, to jsou nejlepší koupě, auta jak z fabriky. Zeptám se otce, jak dlouho to GTI má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 jo takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 (editace) Otec byl v tomhle vždycky divnej...už od doby, co koupil felicii v 1,6 (to měl málokdo). problém je, že s tim GTI a pomalou jízdou akorát lidi nasírá....jedou za ním, pač si ho netroufnou většinou předjet Editováno: 25. Říjen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky