Petrrr Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Něco pro Clinta i s nabídkou financování úplně dole, nebo tu kalkulačku už ukazujou dýl? http://www.skoda-auto.cz/models/nova-octavia-rs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 (editace) horší je stringo, nevím jestli jde upravit kodování v ABS, že tam máš větši brzdy z S3 apod... aby to fakt brzdilo jak má a ne díky jenom fyzikálním zákonum že máš větší páku. Editováno: 4. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 brzdy uz mam vybrane,ty budou pres zimu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 ideálně petře složit 70% a pak máš 0% urok na zbytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 kokto myslim ze mas pravdu ze s tim je docela problem prave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 ja mam vybrane ta sama velikost ale vrtane a lepsi desky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Pancho, pro mě je to výkon brutus už i tak. Jak jsme jednou jeli s Clintem a Koktou v koktově přefouklé O LaK tak jsem nestihl ani mrkat a když jsme zastavili, měl jsem pocit, že moje tělo je pořád v pohybu. Už to by mi stačilo bohatě, i když rozumím, že na výkon se rychle zvyká. zase to chce s takovým autem při svižnější jízdě více pozornosti řidiče a každá malá chyba se trestá. Brzdy tam hoď keramiku a hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 jako original zas neni spatnej,ale rychle se ohrejou a vadnou potom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Kokto, jak myslíš že jsem kupoval rapida, 70% složil, zbytek splácím na max. min. dobu 3 let (2 roky při 70% nešlo) a i tak jim nic nepřeplatím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 ty wo..... keramika ...za cenu celeho auta:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 http://www.skoda-auto.cz/bezstarosti/bezstarosti# tohle s tím operákem, to si člověk může vybrat jen ty šlupky co tam mají, nebo mu vyrobí vybavu dle přání. Škoda že tam u toho nemají podrobnější podmínky, to by se zase člověk pobavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 (editace) máš navštívit autorizovanýho obchodníka :D pančáku já budu dávat z S3, protože se mě líbí to logo a jsou černý třmeny.ale až po záruce. Editováno: 4. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Já neříkám, že se mají dávat úplně jiné, ale podle mě nějaké Brembo přímo na Octavii RS jsou, někde jsem je zahlédl na netu a bude to podle mě o něčem jiném, než origo, samozřejmě myslím komplet brzdy, ne jenom kotouče a destičky, ale s rozměry jako mají origo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 máš navštívit autorizovanýho obchodníka :D pančáku já budu dávat z S3, protože se mě líbí to logo a jsou černý třmeny.ale až po záruce. No tak zrovna kvůli barvě třmenů bych určitě neměnil celé brzdy, to si můžu udělat na svých taky, ale kvůli tomu účinku jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 lepší koupit brzdy z S3, golfa, seata. na netu jich je fakt dost. no to byl jako bonus, že se mě to líbí. ovšem jde o velikosti kotouče a třmene s deskou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 ja chci asi do tohohle http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdovy-predni-15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Bych nechtěl dělá to hroznéj bordel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 znamej je ma a nestezuje si a pry je znat ze nevadnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 a na RS1 mam drazkovane a take zadnej hluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 (editace) petrrr: Koukal jsem na ten OL a máš recht, přesně jak jsem čekal. Nejlacinější výbava (sociále) s nějakým packetem, aby se neřeklo a s metlou, to aby nejezdily samé bílé a motory jen ty nejslabší....A ceny žádná hitparáda. (kalkulačka je novinka) Bohužel jak jsem psal, musíme nejdříve doplatit fábii, pak mohu i já, že, uvažovat o svém mazlovi To už bude možná FL Editováno: 4. Červen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 http://autosalon.iprima.cz/za-kolik-nakonec-skodovka-pronajima-auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Ty ceny jsou opravdu "lidové" to je možná tak pro podnikatele živnostníka, ale pro normální lidi asi těžko. I když pokud někdo mění auta po 3 letech, tak se to vyplatí, protože se zaplatí méně, než je ztráta z ceny nového auta po 3 letech, ale pokud někdo koupí auto a jezdí ho dejme tomu 10 let a teprve potom koupí další, tak je to absolutně nemyslitelné si takhle auto platit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Panco za me to dělá bordel. Za 10-12 tisíc sezenes na 17" brzdy z s3 dle mého lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Njn, ale musíš mít na autě 17" ne? A když potom chceš dát zimáky 16" nebo náhodou 15" tak jsi v prdeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Je to tak. Akorát na 16 s tím výkonem furt rovnas auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky