Clint Vloženo 11. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 No oproti Audi to tedy znatelně lepší je..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 takhle maká Pančo!!!! takhle to funguje u nas:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 jj to jo... rozvody v autorizáku vycházeli s prací na cca 12000kč na 2.0 TDI PD, v servise profi 8500kč(original díly). krásnej profit, jebat na autorizáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 pančo jedeš na vysoky myto na okruh? pojed. kozák nejede, abych tam nebyl sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 a pak že žere atmoška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 To nejde přečíst, jak to rychle přeskakuje. To je záměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 můj drahý spidermene, takhle to prosím dělá Google takže dotazy směruj na support googlu, a jinak stíhat to jdeeeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Já tam vidím nějaký strašný číslo při hodně podprůměrné průměrné rychlosti. Toto bych neživil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 (editace) tak město a okresky tomu odpovídají a převýšení nic strašného to není. jestli srovnáváš s tvém, tak máš o 2,2 litru menší obsah,o 100kw méně, o 2 palce menší kola, lehčí auto já bych to zajel s tou mou 1.8tfsi tak za 6,5 litru.... pak si povíme, až budeme měnit třeba rozvody, pumpu, turbíčko atd atd. to tady nehrozí a rozvody jestli odejdou někdy při 250 000km,tak o co go spotřebou auto nekončí, to bys měl vědět servis je mooc důležitá věc. Editováno: 11. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 A subaru wrx sti ma psanou 10,4 2,5 obsah 300 koni pernamentni 4kolka. Myslim ze je to dokonce N98 - nikde se tim nechlubi. Tedy sub jezdi jeste zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Ale vymenu oleje ma predepsanou 15tis/1rok, servis 30tis/2roky. To jen jsem zjistoval az ted vyhraju v euromilionech. Presel jsem ze sportky co ji zdrazili. A hned jsem 2x vyhral asi 50 kc 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 tak město a okresky tomu odpovídají a převýšení nic strašného to není. jestli srovnáváš s tvém, tak máš o 2,2 litru menší obsah,o 100kw méně, o 2 palce menší kola, lehčí auto já bych to zajel s tou mou 1.8tfsi tak za 6,5 litru.... pak si povíme, až budeme měnit třeba rozvody, pumpu, turbíčko atd atd. to tady nehrozí a rozvody jestli odejdou někdy při 250 000km,tak o co go spotřebou auto nekončí, to bys měl vědět servis je mooc důležitá věc. Jj, navíc haldex, DSG... Děkuji, nemám zájem. Nic z toho nepotřebuji. Jen nějaký ten kilowatt by se občas šiknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 pawouku ano, DSG a haldex nemám velký zájem to je souhlas... já mám kilowatu dost, nestěžuji si. a jak říkám, spotřeba není vše. k čemu mě je malá spotřeba když pak vyhodíš hodně peněz za servis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 No a u STI mas jak velkou spotrebu, tak turbomotor, hezky oba zapory pohromade, zadnej kompromis. Pawouku tuhle psal Clint ze mas kridlo kvuli vykonu, asi si tam nastavil velkej pritlak, musis trochu povolit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 pawouku ano, DSG a haldex nemám velký zájem to je souhlas... já mám kilowatu dost, nestěžuji si. a jak říkám, spotřeba není vše. k čemu mě je malá spotřeba když pak vyhodíš hodně peněz za servis? Ale tak to je poněkud imaginární. Jen si spočítej, o kolil víc zaplatíš za benzín po ujetí třeba jen 50 000 km a spotřebě větší např. o tři litry. Jistě spotřeba není vše, ale v cenových kategoriích aut, ve ktewrých se tady většina znás pohybuje je 3.6 úplný nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 (editace) když ti TDI ve stejnych věcech stojí o 150 000kč vice v té kategorii? a 1.8 je slabá na superba a 2.0 TFSI byly zase dražší. a hold ty sis koupil koncovky vyfuku, spoiler plasty atd.... každej to má jinak za to by bylo benzínu když to bereš takhle. plno lidí si koupí kolumbuse za 30k a pak řeší spotřebu se vždy směji ;ú) Editováno: 11. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 A co teprv v jakych cenovych relacich se pohybuji ja. Hold mel jsem se lepe ucit pak jsem mohl delat na letisti pasaka jestrabu jako jeden tady kolega a mohl jsem byt za vodou. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 ale ty máš taky pěkny auto, ale sám sis odpověděl že si měl vzít O2 co má pawouk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 ...nebo Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 a uz je zase teplo:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 pančo jedeš na mejto? https://www.facebook.com/pages/Czech-TRACK-days/1424872257749157?fref=ts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 když ti TDI ve stejnych věcech stojí o 150 000kč vice v té kategorii? a 1.8 je slabá na superba a 2.0 TFSI byly zase dražší. a hold ty sis koupil koncovky vyfuku, spoiler plasty atd.... každej to má jinak za to by bylo benzínu když to bereš takhle. plno lidí si koupí kolumbuse za 30k a pak řeší spotřebu se vždy směji ;ú) My si nerozumíme - já se nebavím o Superbu (toto auto je pro mě naprosto nezajímavé), píšu v cenových kategoriích, kde se pohybuji. Já si dal limit 400 000 Kč a do toho jsem se bohatě vešel a ještě zbylo na koncovky a křídlo. A i kdybych započítal tyto doplňky, stále jsem v mnoha desítkách tisíc korun v plusu, než kdybych měl krmit otesánka deseti litry na sto km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 (editace) no opravdu nerozumíme ))) no já sem ti taky superba nenutil, nebo snad jo nebo to bylo myšleno obrazně s tvým názorem? jj 400 byl taky muj limit a vešel sem se s přehledem se vším Editováno: 11. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 ted byl pan s kamionem a prej co je to ta aktivni pena? tak sem mu pustil to video no tak si ji dal take:) kokta. ja nevim mam nocni musel bych to nejak poresit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky