Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Díky Kokto, že jsi mě podržel, Radius mě chce zákonitě sesadit z mého vedoucího postu, to mám za svoji dobrotu k tomu chlapci, i řídit sem toho hada nechal svoji kárku a on se mi takhle odvděčí....nepěkně.

Máš u mě čipovanou kofolu ;)

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

App...je to tu dneska nějaké ospalé....nikde nic, nikde nikdo. Koukal jsem na ty omlazené supy a myslím, že technicky je O3 mnohem dál. Nevím, jak někdo může napsat, že je o 4 levely sup dál od O3....

Už jen jízdní vlastnosti O3 jsou mnohem lepší než dlouhej neohrabanej a těžkej supák. Co se týče V6, tak určitě bude dobrá, o tom žádná, ale živit bych to taky nechtěl. Ono je přeci jen rozdíl jezdit za 11 a za 8, při nájezdu skoro 3tis měsíčne to je už 3tis. Kč navíc. A to neberu v potaz pojistku....

Odkaz ke komentáři

achjo clinte, proč by měl bejt superb neohrabanej? a v čem je O3 dál řekni mě prosím tě? myslíš ty užásné lane asistanty atd, super bez toho dokáži žít. jediné v čem je sup2 nahouby, že se sami nezklopí zpětná zrcátka!!!

jak píše jirka, rozvor... na 18 kola co jsem ve středu zkoušel, tak není žádný problém. 

nevím jestli má omezovač, ale budeš to tam rozjíždět asi tak 2 roky... cca 160 tam máš hned, ale pak už to tam jde fakt pomalu, je to logicky.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

no a co by si chtěl? suprová atmosféra, suprový zvuk, 4 laufy. prostě super věc!  ne takovy pazvuky jako z TSI a z toho šneku co to TSI má....

proč by to bylo neohrabené? říká ti něco větší rozvor a 18" kola? ne fakt není.... projel sem s tím ve 160 zatáčku a absolutně nic(moje okta v tsi v 140 se trošku přetáčela, nezapomínej že ta V6 má ještě haldex.

pawouku počítáš nebo máš vyzkoušeno? já mam vyzkoušeno.

Odkaz ke komentáři

no a co by si chtěl? suprová atmosféra, suprový zvuk, 4 laufy. prostě super věc!  ne takovy pazvuky jako z TSI a z toho šneku co to TSI má....

proč by to bylo neohrabené? říká ti něco větší rozvor a 18" kola? ne fakt není.... projel sem s tím ve 160 zatáčku a absolutně nic(moje okta v tsi v 140 se trošku přetáčela, nezapomínej že ta V6 má ještě haldex.

pawouku počítáš nebo máš vyzkoušeno? já mam vyzkoušeno.

Co máš vyzkoušeno? Já také,ovšem s opačným výsledkem. Nepočítám zatáčky na dálnici.

Odkaz ke komentáři

tak vidíš.... protože by si mohl být každy rok v pneu servisu... tzn že i já ne, prostě sem vyzkoušel a už to zase dělat nebudu, ještě k tomu na těch 15" to auto těd hrozně změklo, strašný...

mam vyzkoušenou V6 v zatáčkách, nic hrozného i přes jámy.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...