kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 bez clinta nikdy, pak bych byl sám na straně normálních aut a myslivci by mě prodloužili auto jak to dělaj, koupěj si liftback a pak si tam navařej z 120 rám a mají myslivce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Díky Kokto, že jsi mě podržel, Radius mě chce zákonitě sesadit z mého vedoucího postu, to mám za svoji dobrotu k tomu chlapci, i řídit sem toho hada nechal svoji kárku a on se mi takhle odvděčí....nepěkně. Máš u mě čipovanou kofolu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 App...je to tu dneska nějaké ospalé....nikde nic, nikde nikdo. Koukal jsem na ty omlazené supy a myslím, že technicky je O3 mnohem dál. Nevím, jak někdo může napsat, že je o 4 levely sup dál od O3.... Už jen jízdní vlastnosti O3 jsou mnohem lepší než dlouhej neohrabanej a těžkej supák. Co se týče V6, tak určitě bude dobrá, o tom žádná, ale živit bych to taky nechtěl. Ono je přeci jen rozdíl jezdit za 11 a za 8, při nájezdu skoro 3tis měsíčne to je už 3tis. Kč navíc. A to neberu v potaz pojistku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 tak je to o třídu výš, má to delší rozvor, je to těžší, takže to tak neskáče. Nemá smysl to srovnávat. Ale s motorem TSI v RS III bys asi tu těžkou 3,6 v SII sprášil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Nemá ta V6 u supa náhodou omezovač na 250? Pač v tech. parametrech motoru je právě 250 km/h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) achjo clinte, proč by měl bejt superb neohrabanej? a v čem je O3 dál řekni mě prosím tě? myslíš ty užásné lane asistanty atd, super bez toho dokáži žít. jediné v čem je sup2 nahouby, že se sami nezklopí zpětná zrcátka!!! jak píše jirka, rozvor... na 18 kola co jsem ve středu zkoušel, tak není žádný problém. nevím jestli má omezovač, ale budeš to tam rozjíždět asi tak 2 roky... cca 160 tam máš hned, ale pak už to tam jde fakt pomalu, je to logicky. Editováno: 1. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 no to určitě má, ale technický maximum udává výrobce snad 246 km. Tuhle to tu bylo. Ale dle diskuze má auto hoňku se na tu rychlost vůbec dostat. Bylo tu i nějaký video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 jj je to tak, hodně špatně se tam dostaneš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Takže žravé a líné A v zatáčkách neohrabané... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 proč by měl bejt superb neohrabanej? Dlouhá a relativně úzká potvora. Proto. Na řádění v zatáčkách to moc není. Počítám,že na toto bude OIII RS jinší kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) no a co by si chtěl? suprová atmosféra, suprový zvuk, 4 laufy. prostě super věc! ne takovy pazvuky jako z TSI a z toho šneku co to TSI má.... proč by to bylo neohrabené? říká ti něco větší rozvor a 18" kola? ne fakt není.... projel sem s tím ve 160 zatáčku a absolutně nic(moje okta v tsi v 140 se trošku přetáčela, nezapomínej že ta V6 má ještě haldex. pawouku počítáš nebo máš vyzkoušeno? já mam vyzkoušeno. Editováno: 1. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) To bezpochyby, lze to vyčíst i z testů supa, s oktou je to o něčem jiném... Ta V6 bude možná držák a netvrdím, že bude špatná...rád ji zkusím Editováno: 1. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) a říkej mě kdy prasíte zatáčky? proto máš clinte 16 gumy abys nemusel tolik platit za větší? ten rozvor je prostě o něčem jiném na naše krásné cesty.... Editováno: 1. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Tak tak, abych nemusel platit za větší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 clinte kdy prasíš zatáčky, odpověz? denně dojížděním do práce nebo na vylet s manželkou? já tedy ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 No po pravdě, moc tomu v zatáčkách nenakládám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 no a co by si chtěl? suprová atmosféra, suprový zvuk, 4 laufy. prostě super věc! ne takovy pazvuky jako z TSI a z toho šneku co to TSI má.... proč by to bylo neohrabené? říká ti něco větší rozvor a 18" kola? ne fakt není.... projel sem s tím ve 160 zatáčku a absolutně nic(moje okta v tsi v 140 se trošku přetáčela, nezapomínej že ta V6 má ještě haldex. pawouku počítáš nebo máš vyzkoušeno? já mam vyzkoušeno. Co máš vyzkoušeno? Já také,ovšem s opačným výsledkem. Nepočítám zatáčky na dálnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) tak vidíš.... protože by si mohl být každy rok v pneu servisu... tzn že i já ne, prostě sem vyzkoušel a už to zase dělat nebudu, ještě k tomu na těch 15" to auto těd hrozně změklo, strašný... mam vyzkoušenou V6 v zatáčkách, nic hrozného i přes jámy. Editováno: 1. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) Na díry jsou 15" ideální, houpeš se jako v merglu Taky mě to čeká.... Editováno: 1. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) když si vezu moji oktu na 17 se sportovníém podvozkem a supa na 18, tak sup jede jak pianko... Editováno: 1. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 njn hold 15" na zimu sou nejlepší když to jde... aspon mam ty obyč litáky i když oproti 17 na tom sportovním podvozku to vypadá strašně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 tak já teda zprasil za 20 t. km přední gumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 no já za nějakych 15k km měl víc jak na polovinu ojety contíky sportcontakty.... s tím čipem to začlo ubyvat ještě rapidněji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Já ještě vůl, když jsem kupoval ty 15" plechy, tak jsem u gum zapomněl na rychlostní index a mám je jen do 190... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) máš stejně fuk, ale pojištovna by ti mohla něco strhnout, ty blázni si první fotěj gumy jirko lítá ti to asi stejně jako mě po čipu lítalo ne? http://www.youtube.com/watch?v=Dv3LOwBRV2A Editováno: 1. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky