jirkaK Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) tobě to jezdí víc ? (to bylo na Clinta) Editováno: 1. Listopad 2013, autor: jirkaK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 tak vidíš.... protože by si mohl být každy rok v pneu servisu... tzn že i já ne, prostě sem vyzkoušel a už to zase dělat nebudu, ještě k tomu na těch 15" to auto těd hrozně změklo, strašný... mam vyzkoušenou V6 v zatáčkách, nic hrozného i přes jámy. Já netvrdím, že je to hrozné, ale jen těžkopádné. Podle mě je tento jezevčík dálniční křížník a tam nemám,co bych vytknul. Tam se OII na něj jízdním projevem a komfortem nechytá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 kokta, nevím, nepoznám to takhle, ale jede mi to dost rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 mě to nepřišlo ani těžkopádné na těch 18... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) KOkta: ty máš nějakou další vycyhtávku koukám, že se ti ve 140km/h smy rozsvítily dálkovky tacho 238, víc asi ani ťuk Editováno: 1. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) to nebyla vychytávka, koukal jsem kdy mě končí letiště a začíná pole Editováno: 1. Listopad 2013, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 K.O.kta: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) jinak mě zajímá, jestli ty suprovy barumy polaris 2 se zase budou sami od sebe vypouštět ale ted mam kontrolu pneumatik, nadávala mě že sem vyměnil 17 za 15 ale jinak celkem fungují což jsem se divil ale myslím, že je příští zimu pošlu do popelnice a vezmu contíky Editováno: 1. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) K.O.kto: Nepsal jsi, že jezdíš na čínskejch Kendách Ricespeedech? Nebo si to pletu? Editováno: 1. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 cože? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 to je nějaký sprostý slovo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 to netuším to je nějaké lánské nářečí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) http://www.zbozi.cz/vyrobek/kenda-polartrax-kr19-195-55-r15-85h/ Ty jsou luxusní co? Podle testů mají nejdelší brzdnou dráhu, což je ideální pro Koktu, nikdo do něj nemůže už zezadu narazit i při prudkém brždění.... Editováno: 1. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 na tom bych si zlomil jazyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Šmarjá,to si někdo dá na auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 ne, na kombajn nebo traktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 co je na ni špatné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 A vida, už se začíná přiznávat...tak je to nakonec pravda, já to říkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 no fakt by mě zajímalo jak to funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Jak jsem psal, nejdelší brzdná dráha, než zabrzdíš, stihneš v klidu vypít kofolu. Už do tebe nikdo při prudké brzdě zezadu nenabourá...je vidět, že víš jak na to 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 já si myslím, že ty pneu marny nebudou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) http://www.seznam-pneu.cz/ze-sveta-pneu/test-cinskych-pneumatik-a839342 sice starší test, ale ono se to určitě nezměnilo.... Editováno: 1. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Třeba tam nastal progres,jako u toho auta,co snad už prošlo přes EuroNCAP crash test. http://auto.idnes.cz/crashtest-cinske-auto-qoros-d17-/automoto.aspx?c=A130926_093046_automoto_fdv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) njn pak všichni vyrobci dělaj auta jenom aby dostali hvězdičky a to je vše no ty T850 od kontíku mě fakt nadchli, ty sou hodně slušny... Editováno: 1. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Vypadá to docela pěkně, mě se sedany vždycky líbily nejvíc. Až na tu cenu za 1,6..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky