kokta7 Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 (editace) no vzadu já mám bosche,... Editováno: 28. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 (editace) Nojo, tyhle Kokťácký rady... Jediný, proč sem Koktu ještě nevodbouchnul jako prašivýho psa je ten fakt, že mi konečně nakódoval to nerozsvicení potkávaček nad 140km/h a že mi zase funguje zavírání oken při dešti. Editováno: 28. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Zimmerman je němec, TRW se dělají tady v ČR. nevím jestli TRW umí německy aby si spolu rozuměli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 však mě dlužíš oběd, stačilo zrestovat tvoji jednotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Patek v praci:) Pro dva:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 No jeje, ty se smějou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 jojo pěkny maso. pančo tady sou brzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 To si někdo žere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Kokto pekne:) a kotouce si nekoupil? ja do nich take pujdu teda zalezi jak pojistovna ale stejne musim koupit kotouce,na te leve strane je ohlej:) Petrrr to vis prace:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 (editace) POZOR Kokta nečíst! (informace týkající se autoriz. servisu) Volal jsem do mého autorizáku v Rakáči a ptal jsem se chytrého pána v dílech. Říkal, že se s tím setkává poměrně často, ne že by prej Zimmermanny byly špatný, ale desky jsou prej moc trvdé, proto pískaj....No, koupim origoše, mají je skladem a uvidíme že Editováno: 28. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 pančo: on měl jenom ty děrovaný, to nechci ani zadarmo. takže si objednávám normální TRW a desky mam taky běžný TRW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 a kolik za tohle chtel teda?) ale na foto mel klasicke ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 klintík už nebude moct ujíždět http://auto.idnes.cz/zastavovaci-sit-020-/automoto.aspx?c=A140707_181147_automoto_fdv#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Konečně, že by se začalo něco dít? Jsem pro, jen ať se to začne používat ve velkém, těch pitomců je u nás až až! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Tak jsem se akorát dozvěděl od známého, koupil TRW čka a taky pískaj... Člověk si nevybere a musí zkoušet...pokus omyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 však pískaj i na superbu a mlátěj třmeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 To mi ho vyndej. Mam novy auto s nevim cim a nic nepiska, tak musi existovat nejaky normalky ne? Hold asi ty origa at uz je vyrabi kdokoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 (editace) petře však píšu že i na superbu pískaj, na minulém tdi mě pískali taky.. na téhle oktě NIC Editováno: 28. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Jojo, je to alchymie...mě tedy origoše nikdy nepískaly na žádném autě. Naopak tenkrát pamatuju, nacpal jsem do Astry Lukase a pískaly jako sviňa a teď se to opakuje s těma německejma Zimmama. Ono je to jako se stěračema, vydržej jen origoše, všechny ostatní sojej za hovno, to už jsem se spálil několikrát a od té doby kupuju sice drahé, ale funkční originály a je klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Se steracema souhlasim- mam stejnou zkusenost a to i v pripade jeste drazsich Bosch - nevydrzely tak dlouho jako origa mysleno aerotwiny. U O1 Jsem mel co se brzd tyce taky TRW nepiskaly, Nebo Bosh nepiskaly. Ovsem u obou odesly po 20tis kotouce a az ke konci jsem se nekde docetl cim to je, furt jsem mel za to ze nedostatecnym chlazenim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 mno ono je u těch destiček na výběr z tvrdosti ne? Měkké, standard a tvrdé (mi bylo řečeno) a podle toho se to taky chová. u měkkých odcházejí rychle ale nekurví se kotouče, u tvrdých naopak. Standard je takovej střed ale údajně právě vydávají různé zvuky od pískání po šoupavý zvuk při přibržďování... Tak nevím jestli je to pravda nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Se steracema souhlasim- mam stejnou zkusenost a to i v pripade jeste drazsich Bosch - nevydrzely tak dlouho jako origa mysleno aerotwiny. U O1 Jsem mel co se brzd tyce taky TRW nepiskaly, Nebo Bosh nepiskaly. Ovsem u obou odesly po 20tis kotouce a az ke konci jsem se nekde docetl cim to je, furt jsem mel za to ze nedostatecnym chlazenim. Hele nejsem si jist, ale nevyrábí ty stěrače pro Škodu taky Bosch? Jinak musis kupovat v Bosch krámu, tam je maji "čerstvé". Jednou sem je koupil v Makru a po pul roce už to nebylo ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 (editace) je to tak,zalezi na tvrdosti desticek.cim tvrdsi tim vice se zakousnou:) ale zerou kotouc a piskaji,coz mne osobne nevadi. Ja ted pouzivam keramicke,obcas zapiskaji ale mene praší a to je velka vyhoda Editováno: 29. Červenec 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Kde jsi kupoval keramické? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Tohle pise ATE Do třecího materiálu nových brzdových destiček byla inovační technologií přidána keramická vlákna, která při brzdění vytváří "neviditelnou ochranu“ působící příznivě na životnost samotných destiček i brzdových kotoučů. Další výhodou oproti standardním destičkám je značně tišší brzdění a také zhruba dvojnásobně vyšší tepelná odolnost, díky čemuž mohou podávat konstantní plnou výkonnost i při extremních teplotách (cca 750°C). Příjemným kladem nových destiček je také skutečnost, že se oproti klasickým destičkám téměř neopotřebovávají a díky tomu zůstávají disky kol bez tradičního černého prachu a tedy čisté a lesklé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky