MichalRr Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Nevím jestli už to tu nebylo, ale zlaté koncovky výfuku u O3 RS http://www.auto.cz/pariz-2014-den-druhy-velka-fotogalerie-83393/foto?foto=111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Modrá je dobrá i s koncovkama.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 (editace) jak už se zase vidí v ochvávce 3 RS koncovky edition! zase sebe furt říkám,že O3 se nejméně povedla... kinder car nebo fabie o něco lepší.... Editováno: 5. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Něco tu smrdí..jo už vím co Koktův pes Může mi někdo udělat screen tech zlatejch koncovek? Vůbec mi to nejde otevřít a na auto.cz jsem to nenašel.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Taky jsem to neotevrel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Když to dobře dopadne, tak za ušetřené peníze kup přední parkovací asistent - ALPTak jsem to prostudoval, je to jen proti laseru ne? Cena 17tis bez montaze. Takovou palku snad nedostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Já to taky neotevřel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Omlouvám se hoši, nevím proč ten link nejde. Každopádně zlatý sem myslel tak, že je to ještě dobrý proti tomuhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 (editace) no mě to přijde uplně stejně hnusný jako na té O3... vpravo ovšem nic není Editováno: 5. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 No pockej u OIII to vždy aspoň do jednoho výfuku vede. Tohle je jak ty plastový náhražky z Milotecu co měl Hravec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 kdo je hravec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Už jenom duch, Hravcoduch, je tu s námi, ale není vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 jak vede? dyť TDI má koncovky jenom vlevo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Budeme vyvolavat Hravce? Jinak souhlas s koktou - vyfuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 (editace) Pokud tu někde je, ať mi to lajkne pod fejk nickem Editováno: 5. Říjen 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 jak vede? dyť TDI má koncovky jenom vlevo... No ale tady ty koncovky nejsou průchozí vůbec. Je vidět ze výfuk je normálně zahlej dolu pod nárazník a ty "koncovky" jsou jen plastová část nárazníku jestli vidím dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Clint v pátek na Aprilli 1200 Caponord 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 aha, zase si jim kecal pohádky, jak si chceš koupit motorku? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Budeme vyvolavat Hravce? Jinak souhlas s koktou - vyfuk. On se zjeví v Krušovicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Hravec se zjeví a Kokta zmizí :D ......jsou to ale čáry 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Dobré ráno Vietname! Dneska by mohlo bejt konečně trochu hezky, tzv. pančácký počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Že by? U Pancha bude určitě pršet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 (editace) V seznamu srazu je už cca 32 přihlášených (tak nějak potvrzených), dále zůstává cca 15-20 nepovrzených. Ono to narůstá manželkama, které se přijedou podívat, čili jen počtem osob, ne aut. Aut to ve finále vidím cca +-35.....zatím (pokud to potvrdí další) Budu muset expresně přidělat samolepky Editováno: 6. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 No manželky budou separé u potoka. Řekli jsme přeci bez bab :-), bez tak tomu většina rozumí jako koza petrželi a jedou tam jen ze žárlivosti na starýho jestli on jim ten jejich nejezdí někam zanášet a na nějaký sraz se jen vymlouvá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky