Petrrr Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Motosi, presne a z toho nebudu spat ano z te rezniciny je cloveku zle, ale kdyz si clovek uvedomi prave tyto souvislosti, tak to je jeste horsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Ad. video. Nejlepší na tom je, že největší řezníci jsou flustrovaní jedinci z Evropy. Francouzi tam snad rozpoznali někoho od nich a jestli jsem to dobře postřehnul, tak minimálně jeden je konvertita k islámu. Jak jsem už dnes psal výše - západní civilizace se řítí do pekel. Jsou tady jisté paralely s pády velkých starověkých civilizací a toto je jedna z nich - infiltrace nám nepřátelských cizinců a náboženství, kterou jsem dopustili pod různými záminkami a naše totální neschopnost a neochota povolaných (myšleno politiků) s tím něco udělat ve jménu údajného rasismu a xenofobie a porušování lidských práv. A kde jsou naše práva??? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Kdo má zájem, najděte si články Václava Cílka (sice původem je to geolog, ale je to velmi chytrý pán a jeho myšlenky mají hlavu a patu) anebo egyptologa Miroslava Bárty, ten se touto problematikou zabývá a věrohodně popisuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 http://www.houpacikun.com/folder05/Navara%20-%20M.B%C3%A1rta,%205.6.14.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Toto je taky "geniální" nápad. Nepíše se náhodou v článku v předchozím příspěvku o úpadku vzdělání? Ten Bárta má pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Chytil jsem tzv. Clintův konfigurační virus a po mnohaměsíční přestávce jsem si cvičně nakonfiguroval OIII. Výsledek není příliš cenově uspokojující. Jelikož nepřichází v úvahu výbava Ambition, musel jsem jít do Elegance plus několik málo věcí a nestačí na to 600 tkč. 1.4 TSI Elegance.pdf 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Jojo, asi ještě dlouho budeme jezdit našimi starými kárkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Kdyz si zamilujete Kindercar jako Kokta nebzde to potreba. Hold pak spadnete do sekce Rapid Clintuv Klub. Pawouk uz tam taky travi dost casu, tak ze jako ryba ve vode. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Jinak za 600 uz koupis skoro RS s nejakou tou slevickou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Anebo jít jinam. Mazda3.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Dnešní šikulka, jel rychle a neuměl to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Pawouku, ty jsi malej, ale Mazda 3 byla první auto, do kterého jsem se vůbec nevešel za volant. Z domění, že jde sedačka ještě šoupnout dozadu mě vyvedl prodejce a souhlasil se mnou, že to auto je skutečně pro trpaslíky. To jsem ještě nezažil. Fábie je proti tomu Superb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Na tvoje testování nedám. To si musím vyzkoušet sám, co vím z testů, tak jsem nic takového nezaznamenal. Asi to mělo vadný posuv sedačky, zas o tolik vyšší nejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Vadný posuv :D To jsi mě rozesmál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 No vidím fotky a čtu testy, kdyby to bylo tak bídné, to by určitě neprošlo bez poznámek. To není škodovka, kterou servilní čeští novináři vynáší do nebes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Ještě je jedna možnost - že neumíš pořádně sedět za volantem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Ovšem má to jedno velké, ale opravdu velké mínus - ukrutný přístrojový panel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 (editace) Prostě je to auto pro rákosníky, vešel jsem se až do šestky. Ono se lecos nepíše...U Opela Astry se taky nepíše, že vlevo u spojky se nevejde dospělá noha a když jsem to tvrdil prodejci, žasnul. Letos jí měl půjčenou brácha na Kanárech a říkal mi, že to je opravdu otravné a že ho to neskutečně sralo. ´Mazda 3 není žádná hitparáda, koneckonců ani šestka. ad....On ani interiér šestky není nijak extrovní. Editováno: 22. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 http://www.skodaplus.cz/Car/762815/skoda-octavia-1-4-tsi-103-kw-ambition?query=ord%3D6%26dir%3D0%26fulltext%3D%26mark%255B0%255D%3D32%26mark%255B1%255D%3D32%26model%255B0%255D%3D404%26model%255B1%255D%3D404%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26discountPriceFrom%3D%26discountPriceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26inOperationFrom%3D%26inOperationTo%3D%26fuel%255B0%255D%3D1%26fuel%255B1%255D%3D1%26loadFrom%3D103%26loadTo%3D%26capacity%3D0%26leasing%3D%26isRocnivuz%3D1 tak dá se asi pawouku něco najít občas... ale nový asi ne no horší že těch RS TSI moc není ojetejch, rozeberou si je už v Boleslavy smradi!!! JInou náhradu bych nechtěl nebo Cupru od Španělů... něco takovýho...http://skoda-car-configurator.cloudapp.net/CarCard/61242280 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Mě by elektrická sesle nelákala, kolikrát ji šteluju? A na co alarm? Stejně na to nikdo nereflektuje....Přepínat dálkové světla si taky raději budu sám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 (editace) sem si hold na to zvykl, jako např na elektrickou bederku.. že si můžu zvednout předek sedačky jinak než zadek mě vyhovuje, manuální si zvedáš pouze celou sedačku... protože alarm v sobě obsahuje SAFE systém.. pak stačí dát jenom GPS/GSM modul a je vystaráno.... přepínání dálkovych světtel je 3500kč, dyt to je fuk... to je spíš na hraní s diagnostikou... stejně nic kupovat já nebudu ani nechci, jenom mě to taky zajímalo.. schválně poptám ty ojetý, jestli tam něco je... Editováno: 22. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Jo, to by šlo i v Ambitionu, kromě toho, že je dva roky stará, to má jeden mínus - není jsou tam sedačky Dynamic, opěradla těch normálních nemají prakticky žádné boční vedení, v tom se nedá sedět. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Já to vidím takhle: http://skoda-car-configurator.cloudapp.net/CarCard/61242564 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 I kdybych vyházel věci, co mě nezajímají, je to mimo moji ochotu dát za to takový prachy. Na moje ježdění by to byla totálně nesmyslná investice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 No je to dost....Stejně na to nemám, nemám ani na nové pneumatiky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky