Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Motosi, presne a z toho nebudu spat ano z te rezniciny je cloveku zle, ale kdyz si clovek uvedomi prave tyto souvislosti, tak to je jeste horsi.

Ad. video. Nejlepší na tom je, že největší řezníci jsou flustrovaní jedinci z Evropy.

Francouzi tam snad rozpoznali někoho od nich a jestli jsem to dobře postřehnul, tak minimálně jeden je konvertita k islámu. Jak jsem už dnes psal výše - západní civilizace se řítí do pekel. Jsou tady jisté paralely s pády velkých starověkých civilizací a toto je jedna z nich - infiltrace nám nepřátelských cizinců a náboženství, kterou jsem dopustili pod různými záminkami a naše totální neschopnost a neochota povolaných (myšleno politiků) s tím něco udělat ve jménu údajného rasismu a xenofobie a porušování lidských práv. A kde jsou naše práva???

Kdo má zájem, najděte si články Václava Cílka (sice původem je to geolog, ale je to velmi chytrý pán a jeho myšlenky mají hlavu a patu) anebo egyptologa Miroslava Bárty, ten se touto problematikou zabývá a věrohodně popisuje.

Toto je taky "geniální" nápad. Nepíše se náhodou v článku v předchozím příspěvku o úpadku vzdělání? Ten Bárta má pravdu.

Chytil jsem tzv. Clintův konfigurační virus a po mnohaměsíční přestávce jsem si cvičně nakonfiguroval OIII. Výsledek není příliš cenově uspokojující. Jelikož nepřichází v úvahu výbava Ambition, musel jsem jít do Elegance plus několik málo věcí a nestačí na to 600 tkč. :kol-32:

1.4 TSI Elegance.pdf

• Autor

Jojo, asi ještě dlouho budeme jezdit našimi starými kárkami ;)

Kdyz si zamilujete Kindercar jako Kokta nebzde to potreba. Hold pak spadnete do sekce Rapid Clintuv Klub. Pawouk uz tam taky travi dost casu, tak ze jako ryba ve vode. :D

Jinak za 600 uz koupis skoro RS s nejakou tou slevickou.

• Autor

Dnešní šikulka, jel rychle a neuměl to ;)

post-32269-0-84920500-1416693874_thumb.j

• Autor

Pawouku, ty jsi malej, ale Mazda 3 byla první auto, do kterého jsem se vůbec nevešel za volant. Z domění, že jde sedačka ještě šoupnout dozadu mě vyvedl prodejce a souhlasil se mnou, že to auto je skutečně pro trpaslíky. To jsem ještě nezažil. Fábie je proti tomu Superb ;) 

Na tvoje testování nedám. To si musím vyzkoušet sám, co vím z testů, tak jsem nic takového nezaznamenal. Asi to mělo vadný posuv sedačky, zas o tolik vyšší nejsi. 

• Autor

Vadný posuv :D :D To jsi mě rozesmál :D

No vidím fotky a čtu testy, kdyby to bylo tak bídné, to by určitě neprošlo bez poznámek. To není škodovka, kterou servilní čeští novináři vynáší do nebes.

Ještě je jedna možnost - že neumíš pořádně sedět za volantem. :kol-46:

Ovšem má to jedno velké, ale opravdu velké mínus - ukrutný přístrojový panel...

• Autor

Prostě je to auto pro rákosníky, vešel jsem se až do šestky. Ono se lecos nepíše...U Opela Astry se taky nepíše, že vlevo u spojky se nevejde dospělá noha a když jsem to tvrdil prodejci, žasnul. Letos jí měl půjčenou brácha na Kanárech a říkal mi, že to je opravdu otravné a že ho to neskutečně sralo.

´Mazda 3 není žádná hitparáda, koneckonců ani šestka.

ad....On ani interiér šestky není nijak extrovní.

Upraveno od Clint

• Autor

Mě by elektrická sesle nelákala, kolikrát ji šteluju? A na co alarm? Stejně na to nikdo nereflektuje....Přepínat dálkové světla si taky raději budu sám ;)

sem si hold na to zvykl, jako např na elektrickou bederku.. že si můžu zvednout předek sedačky jinak než zadek mě vyhovuje,  manuální si zvedáš pouze celou sedačku...

protože alarm v sobě obsahuje SAFE systém.. pak stačí dát jenom GPS/GSM modul a je vystaráno.... přepínání dálkovych světtel je 3500kč, dyt to je fuk... to je spíš na hraní s diagnostikou...

stejně nic kupovat já nebudu ani nechci, jenom mě to taky zajímalo.. schválně poptám ty ojetý, jestli tam něco je...

Upraveno od kokta7

Jo, to by šlo i v Ambitionu, kromě toho, že je dva roky stará, to má jeden mínus - není jsou tam sedačky Dynamic, opěradla těch normálních nemají prakticky žádné boční vedení, v tom se nedá sedět. 

I kdybych vyházel věci, co mě nezajímají, je to mimo moji ochotu dát za to takový prachy. Na moje ježdění by to byla totálně nesmyslná investice.

• Autor

No je to dost....Stejně na to nemám, nemám ani na nové pneumatiky :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.