libero Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 nevolaj ho Šuri ...on je suri. ...je na to háklivý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 nevolaj ho Šuri..... Kokta mu říká na srazech dokonce "Šuki" To je grázl ten Kokta, kdyby to Suri věděl, ten by mu dal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Hoďte ten šrot na skládku a kupte si něco pořádnýho. Třeba 1.0 MPI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 ...musím surimu hodiť odkaz na toto vlákno 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 (editace) pro klinta http://auto.bazos.cz/inzerat/39997212/Ojnice-18TSI-CDAA.php http://auto.bazos.cz/inzerat/40026147/Original-pistni-krouzky-BZB-CDAA.php nebo si hold uděláš vejlet do němec pro motor, hodíš ho fábky http://www.ebay.de/itm/Motor-VW-Golf-VI-6-Audi-Seat-Skoda-1-8-TSI-1-8-TFSI-CDAA-CDA-mit-Garantie-/301424327359?pt=DE_Autoteile&hash=item462e4a3abf škoda for ever! http://blog.jankaspar.cz/skoda-superb-ii-motor-1-8-tsi-118-kw-cdaa-ma-vady-jiz-od-prvovyroby/ Editováno: 7. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 (editace) divné že mu to neuznali... ale je možný že to zkoušejí. a tobě z vejfuku taky střílí olej? tohle je zajímavé, to měnili motosmanovi preventivně! to měl dostat zadarmo ne? Editováno: 7. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Bůh ví, jak to měl se servisem.....jestli neměl jen razítka, jako spousta lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 hlavně aby to bylo zapsáno v systému, měl si od toho fakturu popřípadě ty protokoly co prováděli.. servisní knížka je orientační dle mého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 (editace) Právě to mě varoval známej, že to musí bejt v systému, proto to musí dělat oficiálně ty prohlídky a nemohl mi už dávat jen razítka, jako dřív u dřívějších aut. Takže já tohle mám v pohodě, dokonce i jejich olej. Editováno: 7. Prosinec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 (editace) Taky mě sere, že jsem si ten motor krásně zajel, nežere benzín a jezdí jak raketa. Bůh ví, co bude potom.....třeba dostanu už nějakou lemru , jako má Stanmar, u něj 225 a je na dorazu.... To já 238 a ještě by jel......šlápnu na to prostě, z vejfuku se začoudí a ti za mnou neviděj přes zaolejovaná čelní skla, nikdo mě te´d nepředjede Editováno: 7. Prosinec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 to je fuk odkud máš olej, hlavně že tam máš potvrzenou 502.00 normu že tam nalili to množství.. No pokud by to servis nedělal oficiálně, tak ty máš od nich fakturu a ještě právě tento protokol... https://lh3.googleusercontent.com/eW3gRW5KiK2nJdhKM7a3EHWni3_cL36raUVMO09wDwrr=w797-h583-no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Skida ze na tom blogu nepise jak dopadl u toho servisu jak funguje ten system. To by mne fakt zajimalo, zazalival bych ten servis. On jezdil jako debil do autorizaku a oni nu to neuznali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Hlavně divné, že si dopisoval s ŠA sám, pač tohle má řešit servis...je to v kompetenci vedoucího servisu. Ten žádá do MB o kulanci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Treba jim neveril a jel jeste samostatne po sve linii. Taky jsem si dopisoval diky silentbloku pac servis nebyl schopnej niceho resp. byl ale SA to tutlala i pred servisy. Zadne TPI atd. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 A tobě to neplive olej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Mně ne, mě se občas zadejchávaj koně při plném obsazení vozu, dali mi tam asi jen tříčtvrteční, budu taky reklamovat. No zase méně žerou, olej jim zatím nechutná vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 ja myslel u klinta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Clint nyní zpytuje svědomí, přemýšlí o životě s 357. u hlavy, jak mu tohle mohla jeho Škoda, jakož to bezchybný vůz nejvyšší kvality německé preciznosti udělat. Teď si konfiguruje na stránkách Kie aby se lehce uklidnil s myšlenkou že kvalitní auta tu pořád jsou, akorád nejsou ze západu, ale z východu (i když je to Jižní Korea) tak vlastně z jihu. Jinak Kokto, ty máš najeto 200tis? Kolik si najel s chipem? To už je slušné. To mi připomíná že si mi sliboval ten olej. I když přenechám ho Clintovi, ten už je v koncích, má skoupenej olej z celého regionu a už nemají ani na skladech, jak jim ho Clint za poslední měsíc vykoupil. Rafinerie díky Clintovo objednávkám jedou na 120% aby to vykryly. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 (editace) ne asi 15000km, kamarád s rsem na těch 200kw asi 30000km.. olej furt mám, někdy ti ho vezmu. Tak už nám přišlo Petře naše společné auto! Editováno: 8. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Si objednal kopii s číny? Dobře no, ale já raději sedan v tomto případě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 http://www.auto.cz/nove-poznatky-o-voze-skoda-octavia-ii-co-vse-prozradila-rozborka-84505 Tady ještě zajímavé postřehy o těch vašich strojích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Kokta: A to tam tu Rézu syslíš od roku 2008? To ti nikdo neřekl, že to je na ježdění a ne velký Burago? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Dneska jsem to probíral v Rakovníku v autorizáku, říkal, že váhovku ještě nedělali, že se musej podivat, jak se to vůbec dělá. Že se zatím každej u nich do 0,5/1000 vešel. Nicméně prej při mých km už asi MB 100% na materiál jistě nedá, prej to vidí tak na 50:50. Tak mi doporučil nejdříve při výměně oleje ten jejich med, že to zatím všem pomohlo, že se to prej naleje do starého oleje, ujede 15km, pak vypláchne a naleje novej olej či co. Prej to pročistí komplet motor a druhej sajrajt zatěsní. Pak teprve, když to nepomůže řešit tu pístní sadu. Kdybych mohl, nalil bych tam med a auto prodal. Jenže prostě na nové auto není, splácíme ještě auto manželky, potřebujeme dvě auta. A splácet dvě auta si prostě nemohu dovolit. A za 300tis nic nového kloudného nepořídím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 to na nás hraješ jak Radius nebo jak ? tohle je krásný autíčko http://www.skodaplus.cz/Car/816526/skoda-rapid-1-2-tsi-63-kw-active?query=ord%3D6%26dir%3D0%26priceFrom%3D0%26inOperationTo%3D0%26speedometerFrom%3D0%26mark%255B0%255D%3D32%26model%255B0%255D%3D573%26fuel%255B1%255D%3D1%26fulltext%3D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky