Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Clinte jasne, jenze ted si ani to camaro u nas treba nekoupis.

Treo: je rozdil mezi Camarem pro Americky trh a Camarem pro Evropsky. Prizpusobeno evropskym normam a pak vylepseny podvozky brzdy atd. ale i tak na evropska auta to asi jizdnimi vlastnostmi nema i kdyz nynejsi novinka Ford Mustang. Tato auta se kupuji kvuli jinym cnostem. Skoda ze v JUESEJ stoji treba 700 tis zatim co u nas 1.2mil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sorry hoši, ale...

Kokta: Fordem si nasereš do gatí ještě víc....je to shit, to už je lepší opravdu koncern.

Treo: Mustang stojí docela za hovno, kamarád ho měl půjčený a říkal, že v hroším sportovním autě ještě nejel...mizernej podvozek a zbytek standart Ford

Kokta: SAAB si to zavinil trochu sám mizernou cenovou politikou, prostě byl drahej.

Petrrr:  Camaro do te´d šlo v ČR koupit zcela normálně, ještě před půl rokem jsem v něm (funglovce) seděl osobně na obchodě na Kladně.... Teď nevím, jak to s nimi je.

Odkaz ke komentáři

u mustanga nejde o kvalitu podvozku atd, na to si raději koupím BMW, ale je to jako s chopprem motorkou, Harley je také americká .... věc, mustang -  stylovka za pár peněz ( v ceně lepší škody RS....) , ale holky zabírají lépe na fordíka :-)

Odkaz ke komentáři

už se těším, až budu mít ten znalecký posudek a pojedu do autorizáku, kde mě to neuznali. rád se zasměji  a poplácám je po ramenech ;)

za kontakt děkuji škodaforumovi ;)

P.S. auto mě dnes 2 krát chcíplo na světlech a nešlo startovat, až asi po 10 sekundách.

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

:-):-):-):-):-):-) co ti to dela a co ti neuznali kokto? Nejak nejsem zasvedcen . To me dnes klepanicko silentbloku prevodovky uznali ale pro zmenu neni dil na sklade v MB. Ma prijit novy inovovany dil, ale az ke konci ledna. SA tenhle problem tutla jak muze. Kdybych servis nenavedl tak to hledaji jeste ted s pulkou rozebraneho auta. A SA ani servisy o teto konstrukcni zavade neinformivali. Na FB skody vyhybave odpovedi atd. Pritom s tim ma 80 % rapidu zde na foru problem. Myslim ze SA chcije na nas vsechny.

Odkaz ke komentáři

JirkoK: ohledne Mustangu te musim zklamat. Dnes predstaveny Mustang v nejnovejsi generaci ma zadni viceprvkovou napravu. A pro evropu bude i nabizet motor 2.2 ecoboost 4 valec. Pak 3.6 V6 a pak klasika 5.0 V8. Vykony si nepamatuji najdes na netu.

jo, já to čet, ale tady byla původně řeč o starších generacích  

Odkaz ke komentáři

my kupujeme nová auta :-), ale u BMW asi uděláme vyjímku, protože již začínají montovat inovované HTP do aut , takže starší motor 3 litry je stále skvělý  :-)

až 200 kW na zadní nápravě je divočina

Editováno: , autor: treo
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...