Petrrr Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Clinte jasne, jenze ted si ani to camaro u nas treba nekoupis. Treo: je rozdil mezi Camarem pro Americky trh a Camarem pro Evropsky. Prizpusobeno evropskym normam a pak vylepseny podvozky brzdy atd. ale i tak na evropska auta to asi jizdnimi vlastnostmi nema i kdyz nynejsi novinka Ford Mustang. Tato auta se kupuji kvuli jinym cnostem. Skoda ze v JUESEJ stoji treba 700 tis zatim co u nas 1.2mil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 saab taky skončil bohužel, moje oblíbená značka... já jenom vím, že příští auto moc nechci už tyhle jebky a zkusit Forda nebo něco jiného. už mě fakt ty ŠA začíná srát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Objem ničím nenahradíš, kamarádi mají motorky nad litr, vše pod něj je na nic. Když Chevrolet tak corvettu, když muscle car tak mustanga :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Sorry hoši, ale... Kokta: Fordem si nasereš do gatí ještě víc....je to shit, to už je lepší opravdu koncern. Treo: Mustang stojí docela za hovno, kamarád ho měl půjčený a říkal, že v hroším sportovním autě ještě nejel...mizernej podvozek a zbytek standart Ford Kokta: SAAB si to zavinil trochu sám mizernou cenovou politikou, prostě byl drahej. Petrrr: Camaro do te´d šlo v ČR koupit zcela normálně, ještě před půl rokem jsem v něm (funglovce) seděl osobně na obchodě na Kladně.... Teď nevím, jak to s nimi je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Mustang není sportovní auto a podvozek má jednoduchej, žádný víceprvkový nápravy a podobný sračky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 u mustanga nejde o kvalitu podvozku atd, na to si raději koupím BMW, ale je to jako s chopprem motorkou, Harley je také americká .... věc, mustang - stylovka za pár peněz ( v ceně lepší škody RS....) , ale holky zabírají lépe na fordíka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Tojo, na Mustanga nějakou samici ulovíš a můžeš bejt plešatej jako sem já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 nevím tohle laurinou sem si asi nasral do bot, uvidíme. zatím to vypadá dost nahouby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Vypadá to tak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 (editace) už se těším, až budu mít ten znalecký posudek a pojedu do autorizáku, kde mě to neuznali. rád se zasměji a poplácám je po ramenech za kontakt děkuji škodaforumovi P.S. auto mě dnes 2 krát chcíplo na světlech a nešlo startovat, až asi po 10 sekundách. Editováno: 5. Prosinec 2013, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Twl, to je tady plečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Si řekli no jo, to je nějakej mladej hejsek, toho prochčijeme jak sněhuláka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 a ještě vysvětlit autorizáku že chci QG2 se mohli posrat že nechci longlife Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 S tím jsem neměl sebemenší problém.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 (editace) nevím, mám toho dost. ŠA nechce nic uznat, tak ji to snad natřu tím posudkem. a motor snad začne chodit. ty zvuky budu ignorovat co se občas vyklubou Editováno: 5. Prosinec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 :-):-):-):-):-):-) co ti to dela a co ti neuznali kokto? Nejak nejsem zasvedcen . To me dnes klepanicko silentbloku prevodovky uznali ale pro zmenu neni dil na sklade v MB. Ma prijit novy inovovany dil, ale az ke konci ledna. SA tenhle problem tutla jak muze. Kdybych servis nenavedl tak to hledaji jeste ted s pulkou rozebraneho auta. A SA ani servisy o teto konstrukcni zavade neinformivali. Na FB skody vyhybave odpovedi atd. Pritom s tim ma 80 % rapidu zde na foru problem. Myslim ze SA chcije na nas vsechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Jinak kontakt na znalce schovej to se muze vzdy hodit a mozna to jednou budeme tady potrebovat vsichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 znalce na kožený sedačky ti jsou asi k ničemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Chceš nám říct, že ten tvuj znalec je specializovanej jenom na kožené sedačky? Kurva, to bych si mohl udělat znalectví třeba na víčko od nádrže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 JirkoK: ohledne Mustangu te musim zklamat. Dnes predstaveny Mustang v nejnovejsi generaci ma zadni viceprvkovou napravu. A pro evropu bude i nabizet motor 2.2 ecoboost 4 valec. Pak 3.6 V6 a pak klasika 5.0 V8. Vykony si nepamatuji najdes na netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Kokto jo takhle ja myslel ze ti neuznali ten problem s motorem. Kdo ze tady ma toho psa ze by bylo na zaplaty kdyby se stahl. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 JirkoK: ohledne Mustangu te musim zklamat. Dnes predstaveny Mustang v nejnovejsi generaci ma zadni viceprvkovou napravu. A pro evropu bude i nabizet motor 2.2 ecoboost 4 valec. Pak 3.6 V6 a pak klasika 5.0 V8. Vykony si nepamatuji najdes na netu. jo, já to čet, ale tady byla původně řeč o starších generacích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Ja to zacal o tech Mustanzich a o starsi generaci nepadla nikde rec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 (editace) my kupujeme nová auta :-), ale u BMW asi uděláme vyjímku, protože již začínají montovat inovované HTP do aut , takže starší motor 3 litry je stále skvělý :-) až 200 kW na zadní nápravě je divočina Editováno: 5. Prosinec 2013, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Ja to zacal o tech Mustanzich a o starsi generaci nepadla nikde rec. ale hovno, Clint tam něco psal ve 20.39 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky