Stringo Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Nepasuje z OII do OIII. Musíš komplet. Jinak tříramínko s MF jsem asi nikdy neviděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 (editace) Chalani a ak by som na tomto znaku zbrusil nozicky a nalepil na povodny znak??Ci by to velmi odtracalo do priestoru?? Popripade vylupnut povodny znak z predu (ved to by mal byt iba hlinik a tak nalepit novy znak bez tych noziciek?? Editováno: 29. leden 2016, autor: kermo20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 No otázka je velikost a potom jak dobře to nalepit (jestli lepidlo na čelní skla) aby ti to při případném vylétnutí bagu neulétlo a nepřizabilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Opakujem, mal som ho doma a skusal som vsetko, ten znak tam nijak, bez rezania otvoru, nedas...zial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 přesně tak. novy znak je rovny a stary je zakulaceny takže když sundas puvodni znak budes tam mit zakulaceny i ten plast takže jedine udelat diru a nejak to zajistit aby bag nevystrelil pres logo ale myslim že je to marné.sam jsem to v planu mel ale nakonec jsem dal na originalni zpusob a shanel logo z citiga a mem pripade jsem sehnal celou zaslepku... zde na foto vidis jak bude vypadat tvuj bag kdyz sundas puvodni logo takze si domysli jak na tohle dopasovat rovne logo z oIII . jedine dira a jinak triramennej MF jsi urcite videt musel viz foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 No presne take trojramienko mam akurat bez MF. Este viem ze na susednom fore predaval chalanisko plastové logo ktore sa lepilo obojstranou paskou, viem ze aj na bazosi bol taky inzerat, nemyslim to logo co som dal hore, ale uz ich asi pol roka nevidno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 No nic budem museit asi skoncit pri tomto http://auto.bazos.sk/inzerat/56188561/Skoda-znaky.php Myslite ze to bude v pohode vyzerat a ze to aj nieco vydrzi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Chvilu to vydrzi, mozno rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Mám to druhy rok a po obvodu je to zvlněné, mám ještě jednu, v létě dám druhou a nalepím ji lepidlem na skla ještě, snad to bude už držet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Taky tu nálepku mám a mám to zvlněné jenom na třetině, aneb tam, kde svítí slunce. Já to ale nevidím (jde to vidět od spolujezdce) a nevadí mi to. Je to nejlevnější a nejrychlejší řešení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 No nic, kupime, vyskusame, ale urcite to nalepim uz overenou obojstrankou ktoru pouzivam a zatial ma nesklamala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 To ti nepomoze, vlnit sa to bude takcitak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 kdyby nekdo chtel logo volantu z oIII na pokusy tak jedno mam ale uz tam mam upilovane ty nožičky zezadu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 nemate nekdo odkaz na ty samolepky do volantu?nemuzu to dohledat,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Já ho kupoval odtud: majlow@centrum.cz napiš mu, jestli je ještě má 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 diky ale kamos bude kupovat neco na aliexpresu tak bych to bral primo z tama ale nemuzu to tam najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Jo tak tam jsem nic takového neviděl, to neumím poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 http://s.aliexpress.com/MVbEVzIn (from AliExpress Android)'>FOR Skoda fabia Skoda Octavia Car Accessories A5 CAR logo Emblem BLACK MARK steering wheel before and after the car stickers http://s.aliexpress.com/MVbEVzIn (from AliExpress Android) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 diky takze jenom sady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 No nejsem teď na PC ale jde tam přímo vybrat jen na volant. Bral jsem to taky ale podle vlastních zkušeností bych už to nikdy nechtěl nestojí to za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Jak říkám, mám to od toho pána z mailu a spokojenost. Mám lehce zkrabatělý jeden kousek okraje a mam to už druhý rok, resp. celé druhé léto. Za mě spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 jaky to ma rozmer? 42mm? Premer a postni rozmer, neco jeste doma mam ... take mam cca 1cm malicko zkrabately, nicmen kvuli bezpecnosti je to idealni, mekke, nemusis se v pripade vystreleni AB bat Maximalne te to pekne pleskne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 jj 42,ja sem mel na scoutu a tam to drzelo uplne cajk celou dobu,ted sem nalepil do yeti a po par dnech je to zkrabacene jak svina-hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 mam to v praci, juknu zitra ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.