Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Chalani a ak by som na tomto znaku zbrusil nozicky a nalepil na povodny znak??Ci by to velmi odtracalo do priestoru?? Popripade vylupnut povodny znak z predu (ved to by mal byt iba hlinik a tak nalepit novy znak bez tych noziciek??

post-84676-0-76300200-1454049945_thumb.j

Editováno: , autor: kermo20
Vloženo

přesně tak. novy znak je rovny a stary je zakulaceny takže když sundas puvodni znak budes tam mit zakulaceny i ten plast takže jedine udelat diru a nejak to zajistit aby bag nevystrelil pres logo ale myslim že je to marné.sam jsem to v planu mel ale nakonec jsem dal na originalni zpusob a shanel logo z citiga a mem pripade jsem sehnal celou zaslepku...

zde na foto vidis jak bude vypadat tvuj bag kdyz sundas puvodni logo takze si domysli jak na tohle dopasovat rovne logo z oIII . jedine dira 

post-76154-0-59024300-1454082441_thumb.j

a jinak triramennej MF jsi urcite videt musel viz foto

post-76154-0-92493800-1454082789_thumb.j

Vloženo

No presne take trojramienko mam akurat bez MF. Este viem ze na susednom fore predaval chalanisko plastové logo ktore sa lepilo obojstranou paskou, viem ze aj na bazosi bol taky inzerat, nemyslim to logo co som dal hore, ale uz ich asi pol roka nevidno :(

Vloženo

Taky tu nálepku mám a mám to zvlněné jenom na třetině, aneb tam, kde svítí slunce. Já to ale nevidím (jde to vidět od spolujezdce) a nevadí mi to. Je to nejlevnější a nejrychlejší řešení.

• o 6 měsíců později...
Vloženo

http://s.aliexpress.com/MVbEVzIn
(from AliExpress Android)'>FOR Skoda fabia Skoda Octavia Car Accessories A5 CAR logo Emblem BLACK MARK steering wheel before and after the car stickers
http://s.aliexpress.com/MVbEVzIn
(from AliExpress Android)

Vloženo

No nejsem teď na PC ale jde tam přímo vybrat jen na volant. Bral jsem to taky ale podle vlastních zkušeností bych už to nikdy nechtěl :( nestojí to za to.

Vloženo

jaky to ma rozmer? 42mm? Premer a postni rozmer, neco jeste doma mam ... take mam cca 1cm malicko zkrabately, nicmen kvuli bezpecnosti je to idealni, mekke, nemusis se v pripade vystreleni AB bat :) Maximalne te to pekne pleskne :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...