Skeny Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Ahoj, mam fabii a pri rozjezdu at uz dopredu nebo dozadu neco cvaka - v prubehu jizdy pak uz neslysim nic akurat vzdy rozjezd. Mechanik rikal lozisko ale menit neco zbytecne se mi nechce. Auto jsem koupil letos v breznu a podle faktury co jsem dostal byly predni loziska vymenene v 7/2012 a cena jednoho loziska byla 2500 udajne original. Takze muj typ je homokloub ale nevim. Takze pokud jste nekdo meli stejny problem? Tady je video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 Loupa ti v tom pekne,rekl bych ze to urco bude kinetak,dela ti to i kdyz zatacis za jizdy nebo jen pri rozjezdu???zkus jezdit na parkovisti dokola na obe strany a poslouchej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeny Vloženo 22. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 Takze dela to i v rejdu jenom rozjezd a nekdy kdyz slapnu na spojku a chci dat dvojku tak taky a pak uz nejde slyset nic. Ve ctvrtek jde na vymenu levy homokineticky kloub a uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeny Vloženo 7. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Tak jsem vymenil levy homokineticky kloub potom silentbloky a stabilizacni tyce a cvakam porad. ted bych rekl ze to jde z druhe prave strany ale tezko rict. manzeta vypada oka. je teda mozne aby byl kloub spatny i kdyz manzeta vypada dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 (editace) kynetak klepe a v rejdu. me to cvaka uplne stejne kdyz pustim spojku a je to KO lozisko jenze ty ju na takovym kousku ani nepustis takze nechapu fakt stejny zvuk Editováno: 7. Srpen 2013, autor: ondikTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 A ložiska v myskách na tlumičích jsou OK ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 mne to video nejde spustiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 (editace) Mě jede normálně Klikni na http://www.youtube.com/watch?v=eV6l4OE5S3M&feature=player_embedded mělo by to fungovat. Editováno: 7. Srpen 2013, autor: coffin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeny Vloženo 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 A ložiska v myskách na tlumičích jsou OK ? myslis lozisko horniho ulozeni? pokud jo tak to mel nedavno znamy a delalo mu to i kdyz stal na miste a tocil volantem. vylucuju. No a lupe mi to jenom pri rozjezdu behem jizdy uz neslysim vubec nic. nahraju nove video z druhe strany jak mi to pekne lupe ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 dneska sem kecal s par mechosama a bylo mi receno,ze je potreba udelat loziska na hlavni hrideli prevodovky,ze mi to nedela spojka,ale prave ta vule lozisek tim jde tuho razeni nekdy hodne spatny razeni a to cvakani taky. Oprava 7 tis. prej drahe loziska s domeckem ja teda nasel jen jedno bud jsou 2 stejne nebo to druhe jde udelat bez domecku a cena s domeckem 1750 bez domecku myslim 400 zhruba gufera smesna cena 20-40 kc prace rikal 2500. plus olej a spojka samozrejme . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeny Vloženo 9. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 dneska sem kecal s par mechosama a bylo mi receno,ze je potreba udelat loziska na hlavni hrideli prevodovky,ze mi to nedela spojka,ale prave ta vule lozisek tim jde tuho razeni nekdy hodne spatny razeni a to cvakani taky. Oprava 7 tis. prej drahe loziska s domeckem ja teda nasel jen jedno bud jsou 2 stejne nebo to druhe jde udelat bez domecku a cena s domeckem 1750 bez domecku myslim 400 zhruba gufera smesna cena 20-40 kc prace rikal 2500. plus olej a spojka samozrejme . me jde razeni uplne vpohode nemam zadny problem akurat ten rozjezd at uz dopredu nebo dozadu jeste me napada ten vnitrni homokinetak jinak uz nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trustty Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Tak já mám úplně stejný problém. Jsem po výměně lamely a spojkového ložiska a kinetického kloubu a cvaká to pořád jeden den byl klid a druhý den to začalo na novo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeny Vloženo 3. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2013 (editace) Menil jsi jeden kloub nebo oba? Ja jen jeden a porad nejsem schopen se dokopat ktomu druhemu Editováno: 3. Září 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trustty Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Ted se bude měnit ten druhý, pokud se to nezmění pak zbývá už jen diferak. Mohl by prý dělat taky takovou neplechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeny Vloženo 17. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Takze po dnesku je konecne konec.Dnes jsem to dovezl ze servisu nechal jsem vymenit DRUHY kloub + odvrtat tehlice protoze nejaky talent serval zavit na obou tehlicich po jednom. Takze uz necvakam ani nepiskam takze pokud se dotoho poustite vymente hned oba dva klouby a nesetrete jako ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 tak mi tento tyden zacalo TDi podobne krupat dela to na jednicku nekdy aj dvojku proste rozjezdy. myslim si,ze je KO poloosa. tedy vnitrni kloub,protoze to jde ze stredu auta. jedna poloosa byla pred lety menena pri bouracce ta bude OK. nemuzu najit nejkaou levnou nahradu na vnitrni kloub vnejsi se da koupit za 500,ale vnitrni za 900 maxgear a mayle za 1500 a to je nakupka s maximalni slevou celou repasovanou poloosau muzu mit za 1920,ale porad to je celkem dost penez. jak to vyloucim? to ulozeni tlumicu me taky napadlo,protoze pri toceni volantem a jizde po krivem povrchu tma neco skripe a zase nevim kde. vypada to jako od stabilizatoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 tak vyreseno! debilove co mi menili silentblok na rameni ne ze nedali na cep ramene matkumale endotahly ani ten silentblok jak je sroub na 18ctku klic,takze to cely klepalo asi se aj vybilo,ale zatim bez vule. pro info zkousel sem sundat reakcni silentblok a kroutil sem s nim a nema znamky poskozeni je sice takovy az moc mekky mohl byt ulozeny 4X jako byl stejny problem u tech silentbloku na rameni,ale nadrhly neni. takze nevim co mi dela vibrace pri rozjezdu jedine kriva lamela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.