Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Minulý týden se mě zase tato závada taky projevila. Prostříkal jsem páčku WDčkem, tak jako před tím, ale vůbec to nepomohlo. Tak jsem páčku vymontoval, rozebral, pročistil, lehce promazal a zpět namontoval a funguje perfektně.

Vloženo (editace)

Jo, demontovat volant, viz dílenská příručka

Demontovat volant ⇒ Karoserie - montážní práce;
opr. sk. 69.

Demontáž páčky:

Elektrická zařízení, kapitola 94-8

Editováno: , autor: SUP1
Vloženo

Páčka demontovaná vyčištěn v ní sajrajt vypadalo by to tam tak trochu jak by tam muchy měli záchod :-)

Zatim funguje dobře jestli začne blbnout dál bazycek vrele rád poinformuje :-) Ale myslim ze ne vypadalo to jednoznacne na páčku :-)

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj lidi,tak mam uplne ten sam problem,nikam neodbocuju a rele zacne cvakat jak o zivot,pak chvily ne,pak zase jo a takhle porad dokola a kdyz najedu na hrboli-D1 :-D - tak opet cvakani :-D .Mam rovnou koupit rele nebo jak tu popisujete demontovat packu a zkusit prstriknout-vycistit ? Diky vsem za odpovedi.Martin

Vloženo

Určitě začni páčkou :-) Ale je třeba sundat volant kvuli toho tak opatrně :-) Problem bude psíše v páčce když tam je v ni hodně bordelu prachu sajrajtu :-) je tam totiž vazelinka ktera ráda chyta bordel :-)

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Mel jsem stejny problem, nejdriv jsem to chtel prostrikat WD, ale to neni dobry napad, protoze na mastnotu by se nachytaval dalsi bordel.

Koupil jsem Kontaktol, dal packu do krajni polohy a prostrikal. Samozrejme ne pod proudem. Je to dva tydny a porad OK.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...