Publikováno Červenec 20, 201312 r Zdravim mam problem ze mi z niceho nic porad jede zvuk jako kdybych odbocoval takove to cvakani. Nevim jak jinak to popsat nahraju video
Červenec 21, 201312 r Jestli budeš měnit páčku (já sázím ale spíše na relátko), tak kup rovnou i s tempomatem, jestli ho nemáš Pak napiš, čím to bylo
Červenec 21, 201312 r Autor ja myslim ze to packou nebude, odbornik v tom nejsem zitra mam jet za Airmanem tak se mi na to urcite mrkne tempomat mam. pak napisu
Červenec 21, 201312 r Minulý týden se mě zase tato závada taky projevila. Prostříkal jsem páčku WDčkem, tak jako před tím, ale vůbec to nepomohlo. Tak jsem páčku vymontoval, rozebral, pročistil, lehce promazal a zpět namontoval a funguje perfektně.
Červenec 22, 201312 r Jo, demontovat volant, viz dílenská příručka Demontovat volant ⇒ Karoserie - montážní práce;opr. sk. 69. Demontáž páčky: Elektrická zařízení, kapitola 94-8 Upraveno Červenec 22, 201312 r od SUP1
Červenec 23, 201312 r Páčka demontovaná vyčištěn v ní sajrajt vypadalo by to tam tak trochu jak by tam muchy měli záchod :-) Zatim funguje dobře jestli začne blbnout dál bazycek vrele rád poinformuje :-) Ale myslim ze ne vypadalo to jednoznacne na páčku :-)
Říjen 7, 201311 r Ahoj lidi,tak mam uplne ten sam problem,nikam neodbocuju a rele zacne cvakat jak o zivot,pak chvily ne,pak zase jo a takhle porad dokola a kdyz najedu na hrboli-D1 :-D - tak opet cvakani :-D .Mam rovnou koupit rele nebo jak tu popisujete demontovat packu a zkusit prstriknout-vycistit ? Diky vsem za odpovedi.Martin
Říjen 7, 201311 r Určitě začni páčkou :-) Ale je třeba sundat volant kvuli toho tak opatrně :-) Problem bude psíše v páčce když tam je v ni hodně bordelu prachu sajrajtu :-) je tam totiž vazelinka ktera ráda chyta bordel :-)
Prosinec 26, 201311 r Mel jsem stejny problem, nejdriv jsem to chtel prostrikat WD, ale to neni dobry napad, protoze na mastnotu by se nachytaval dalsi bordel. Koupil jsem Kontaktol, dal packu do krajni polohy a prostrikal. Samozrejme ne pod proudem. Je to dva tydny a porad OK.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.