bazycek Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Zdravim mam problem ze mi z niceho nic porad jede zvuk jako kdybych odbocoval takove to cvakani. Nevim jak jinak to popsat nahraju video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 buďto přerušovač blinkrů nebo páčka. Někdy stačí prostříknout WDčkem páčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 20. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 vypada to na packu, jelikoz to dela kdyz se s ni nejak lehce pohne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 Jestli budeš měnit páčku (já sázím ale spíše na relátko), tak kup rovnou i s tempomatem, jestli ho nemáš Pak napiš, čím to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 21. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 ja myslim ze to packou nebude, odbornik v tom nejsem zitra mam jet za Airmanem tak se mi na to urcite mrkne tempomat mam. pak napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 Minulý týden se mě zase tato závada taky projevila. Prostříkal jsem páčku WDčkem, tak jako před tím, ale vůbec to nepomohlo. Tak jsem páčku vymontoval, rozebral, pročistil, lehce promazal a zpět namontoval a funguje perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 22. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 Je nutne sundat volant nebo lze packu vymontovat i bez toho? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 (editace) Jo, demontovat volant, viz dílenská příručka Demontovat volant ⇒ Karoserie - montážní práce;opr. sk. 69. Demontáž páčky: Elektrická zařízení, kapitola 94-8 Editováno: 22. Červenec 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 Páčka demontovaná vyčištěn v ní sajrajt vypadalo by to tam tak trochu jak by tam muchy měli záchod :-) Zatim funguje dobře jestli začne blbnout dál bazycek vrele rád poinformuje :-) Ale myslim ze ne vypadalo to jednoznacne na páčku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLain5 Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 Ahoj lidi,tak mam uplne ten sam problem,nikam neodbocuju a rele zacne cvakat jak o zivot,pak chvily ne,pak zase jo a takhle porad dokola a kdyz najedu na hrboli-D1 :-D - tak opet cvakani :-D .Mam rovnou koupit rele nebo jak tu popisujete demontovat packu a zkusit prstriknout-vycistit ? Diky vsem za odpovedi.Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 Určitě začni páčkou :-) Ale je třeba sundat volant kvuli toho tak opatrně :-) Problem bude psíše v páčce když tam je v ni hodně bordelu prachu sajrajtu :-) je tam totiž vazelinka ktera ráda chyta bordel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chnapka Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 Mel jsem stejny problem, nejdriv jsem to chtel prostrikat WD, ale to neni dobry napad, protoze na mastnotu by se nachytaval dalsi bordel. Koupil jsem Kontaktol, dal packu do krajni polohy a prostrikal. Samozrejme ne pod proudem. Je to dva tydny a porad OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.