lubo628 Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 Čaute. Cez VAG som zistil (nakolko mi začala svietiť kontrolka elektroniky motora), že mám nefunkčnú lambda sondu č.2 (za katalizátorom). Ak som správne pochopil tak č 1. je bližšie k motoru. Potreboval by som veideť, ako sa dostať ku konektoru. Sondu vidím, ale kábel vedie ďalej pod plastový kryt -viď. foto, ktorý však neviem zdemontovať, pretože nikde nevidím sktrutky, alebo rýchlo upínaky. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 Musíš sundat celej kryt :-( pak to uvidíš;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo628 Vloženo 21. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 Jasné, len neviem, ako ho dať dolu ...nikde nevidím skrutky, alebo rychloupinaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 tak bud tam máš toto http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/n90796501-podlozka-vejarovita-oe-4487.html ,alebo plastové matice na 10-ku kľúč ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo628 Vloženo 21. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 JJ sú tam tie vejárové podložky....no veru, s tým som sa ešte nestretol...normálne ich iba vyhaknem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 jojo roztahni je a stahnes je v poho a pak je tam zas sroubovakem zacvakas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 (editace) Je to starý provedení, pak už se dávali taková plastový matičky s talířkem na 10 klíč. Máš dvě možnosti, rozstříhat je a nepoškodit ty plastový placky na dvou stranách, nebo pracnější je je vytočit a pak z krytu vyndat. Já jsem je například na krytu vodního kanálu kde drží tapec vytáčel. Mám doma přichystaný ty matičky s talířkem že to vyměním až budu tahat elektriku k alarmu a snímači náklonu nápravy. Můžu ti to zítra nafotit a sem vložit, pokud to bude stačit Editováno: 21. Červenec 2013, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 lubo celý ten kryt dolu nedávaj...stačí si to len povoliť v blízkosti toho konektora sondy,vraz tam niečo,aby si to mal odtiahnuté od podlahy a dostatok miesta pre manipuláciu s tým konektorom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo628 Vloženo 22. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 OK, vďaka všetkým za rady..... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 nz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo628 Vloženo 28. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 (editace) Dekel musel komplet dolu, nešlo to inak. On je tam totiž ešte jeden kryt, pod ktorým je kontektor. Ale mám ďalší, relatívne triviálny problém ..haha...neviem, uvolniť 11 rokov starú zapečenú lambdu ..niekto hovorí nahriať, no neviem....kladivo a vydlicová 22ka nepomáhajú Editováno: 28. Červenec 2013, autor: lubo628 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 (editace) Přesně tak musí celý dolů jinak to nejde, Je tam kryt ve kterým jsou secvaknutý konektory do sebe. Povolíš dvě plastový matičky a sundáš, otočíš a tam je to spojený do sebe, jeden konektor od lambdy a druhý co vede kolem ABS do kabelovýho svazku motoru. Editováno: 31. Srpen 2013, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.