Publikováno Červenec 28, 201312 r Ahoj! Mám FABKU 1.2 HTP najeto asi 56k. Serviska a všechno OKAY. Přemejšlim nad výměnou za 1.9 TDI rok 2003+ Důvody : Výkon, spotřeba a klima Výkon : na delší cesty se mi zdá HTP naprd , na kratší ve městě hrozná spotřeba Spotřeba : No kvůli dovoleným a tak. Asi si neumím moc představit jezdit po světě s HTPkem KLIMA: zapnu na HTP klimu a spotřeba je z 6.5-8 na 14.7 a podobných hodnotách.. a výkon poloviční co byl. JE něco co bych měl vědět o 1.9 tdičkách ... jakože jestli se mi výměna vyplatí... a jestli zamýšlím správným směrem? Současnou FABKU prodám tak za 50-70 tisíc. Počítám s tím, že TDIčko asi levnějš než 95 neseženu. Nápady? D9KY moc
Červenec 28, 201312 r sezenes do 95 krasne a za HTP nedostanes ani 50s tim pocitej. ja mam doma HTP rok 2003 s 27 tis km a na protiucet nabizeji nejakych 45-50 tis. ja prodavam fabii kombi TDI 2002 dal sem za ni 80 v breznu ted chci okolo 60 tis. protoze je viditelne strikana,ale jinak spotreba 4,6 dlouhodoba kombinovana se vsim vsudy jezdim kratke trate do 10 km.
Červenec 28, 201312 r Neplet sem protiučet.Prodá to soukromému člověku za mnohem větší cenu.(tu vetší cenu v uvozovkách)..Stou koupí za 95 krásné?..To souhlasím..Já jí koupil ta 85 a plné výbavě a sadou nových kol.Samozřejmě pár dětailů třeba vyladit:)..Ale rozhodně neprohloupíš.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.