zeto Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Zdravím všechny, při řešení problému (O1, 1998, 1.6, 55kW) s vybíjením baterie jsem zjistil, že při vypojení pojistky 38, která je v popisu označena jako "světlo kufru a víčko nádrže" přestane fungovat centrál, mimo dveří řidiče a kufru. Přitom na centrál je pojistka 6. Myslíte, že to může být jiná verze zapojení? Ono totiž při vyndání 38 světlo v kufru svítí a zhasne po vyndání 14, označené jako vnitřní osvětlení. Myslíte, že je to v pořádku? Vybíjí se mi baterka, takže už hledám, kde se dá. Měřil jsem totiž odběr z baterie při postupném vyndávání pojistek a tohle mne zarazilo. Navíc se mi stalo, že při zamknutí od řidiče při vytažené této pojistce (38) jsem se dostal na klidový režim 0.07A, zatímco běžně mám cca 0.29A. Ale to se povedlo jen jednou, takže prostě hledám každou nápovědu, kde by mohla být chyba. Snad jsem to popsal trošku srozumitelně. Díky za nápady a zkušenosti. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.