Fycke Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 Ahojte. Chcem sa opytat, mam moznost zobrat repro sustavu z RS octavie -Skoda sound System - RS1 octavia. Aky je v tom rozdiel oproti obycajnej repro v obycajnej embecke elegance? Oplati sa mi to? komplet seda repro 6repro a kryty za 30€. Dakujem vopred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Leda by to za tu cenu bylo v dobrém stavu.... Taky záleží co máš za rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fycke Vloženo 5. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 momentalne mam len take radio za "70" €,,ale casom bude lepsie. rozmyslam nad uz rovno s DVD, ale nie vyklapacku ale uz priamo zabudovany displej napr scott.http://autoradia.heureka.sk/scott-drx-2002/galerie/... ale ci to uz niekto pocul.. a vie porovnat lebo mam teraz obycajnu seriovku co davali do elegance..a su v super stave to viem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Já měl možnost si ty repráky poslechnout a hrálo to podle mě lépe než sériovky v Elegance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octadoom Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 mohl jsem srovnávat, taky RS a origo sérii, je to úplně to samý ...vše vyřeší kvalitní zesilovač na který napojíš repráky, to teprve poznáš krásu zvuku, najednou ti repráky ve předu začnou i basovat a moc hezky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Podle mě né každé RS má škodovácký sound systém. A ano bez zesíku to snad ani nejde. Proto mám 2 v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octadoom Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 přesně tak já to mám taky tak nějak, ale oba parchanti pěkně cucaj baterku, jednu mi už poslali do věčných lovišť a to mi napájí jen subwoofer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 AAAA Láslo fotka :D A můj kufer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octadoom Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 tak to neříkám nic opravdu tu mřížku na woofer bych taky bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Stála 3 stovečky.Stačilo si jí namalovat v Cadu a dát model chlápkoj na Laser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 (editace) Hele mám sound systém v RS a paráda, proti sériovým repro co má elegance to je na úplně jiné úrovni, přední i zadní repro mají větší výkon a zadní krásně basují, v kombinaci s ozvučnicí co pod nimi je, Ondrero může vyprávět, chudák nechápal jak mi to takhle může basovat a spousta lidí za mnou chodí a ptá se co mám v kufru za aparaturu a pak se diví, když řeknu že mám pouze sound systémové repro od škodovky A slyšel jsem to v kombinaci s origo zesikem a DX navi ... a to je teprve petelice takže za mě ano, ale 30€ mi přijde už moc a 6 repro je nějeka málo 4x středobas, 4x výška Editováno: 28. Listopad 2013, autor: plasmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUCAS.89 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Já mám v RS také "sound system" ale ten "sound" s originalnim radiem SYMPHONY není žádná sláva. Reproduktory jsou sice lepší, ale velkou roli tady hraje to radio. Zatím z toho zvuku nikdo překvapený nebyl, žádné "basování" se nekoná. plasmo: tou ozvučnicí máš na mysli kufr? já jen jestli mi tam třeba něco nechybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Muzu potvrdit, ze dx + zesilovac + DSS je kvalitni poslech. Ovsem sup je lip utlumen, hlavne dvere maji celoplechovou stahovacku jako napr. Fabia apod. Octavia ma otevrenou diru ze dveri k tapecu, neni to ono, potreba vytlumit. Rad bych si to poslechnul nekdy v O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 (editace) @LUCAS.89 vyfotím a pošlu, je to taková kapsa pod repráčkem... no SYMPHONY nehraje, dej tam něco pořádného a uvidíš basují jak kráva V současné době to mám v kombinaci s pioneerem a budu dávat výšková repra z OII, tím by se to mělo ještě více vylepšit EDIT: @LUCAS.89 tohle http://forum.skodahome.cz/topic/122957-octavia-18t-rs-réza/?p=1737076 Editováno: 28. Listopad 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUCAS.89 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 aha, to tam taky mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 No tak vidíš ... chce to lepší rádio a vytlumit přední dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.