baart77 Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 ahoj, je v pořádku, že i po vytažení klíče ze zapalování (O1, 2003, maxidot) zůstane zobrazené počítadlo km (celkové i denní) - pravý rychlostní budík? Prostě je to pořád vidět, ikdyž je auto zamčeno. Nezdá se mi to nějak. Auto mám krátce... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Já myslím, že je to úplně normální, col jiného by jsi tam chtěl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 A hodiny ti zmiznou? Ty by měli taky zůstat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baart77 Vloženo 4. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Ahoj, předpokládal jsem, že se ten display vypíná při vytažení klíče ze zapalování. Stav km se pak ukáže znovu, jakmile dáš klíč do zapalování. Zatím to tak všechna auta dělala. Možná je to u Škody jinak. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baart77 Vloženo 4. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Hodiny také zůstanou vidět, ale tam bych to předpokládal. U toho počitadla km ne, to bych čekal, že zmizí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 v kazdej skode ti ostane svietit pocitadlo km (pravy budik) a hodiny (lavy budik). to iste VW, to iste Audi, to iste Seat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.