Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čaute, stává se mi poslední dobou, že mi fabia jakoby cukne když plyn i lehce pustím nebo jej sešlápnu, i lehce,vždy musím  chvili čekat než zabere, a když zabere tak lehce cukne... 

a při řazení slyším lehce kovy o sebe ťukat, jako by převodovka nebo spojka...?

ČÍm to? :-) díky

Vloženo

asi mas to same co ja myslim si,ze jedine spojka nic jineho. nekdy mam pocit,ze mam dvouhmotu rozjedz velice podobny minulemu autu,kde byla. silentbloky si kontroloval? ja vcera zkousel zaprit racnou ten zadni reakcni a drzel dobre .

Vloženo

nevím proč by to měla byt hned spojka.. můžou to dělat vůle v převodovce, klouby... dělá mi to taky..  to by ty pružiny z lamely musely pomalu vyskakat aby to tak kopalo..

Vloženo

no to jsem viděl ale nemyslím si že by to mělo mlátit.. pokud se bavime o jednohmotě.. z toho popisu nejsem uplně moudrý.. muže to dělat hafo věci.. to klepani taky mužou dělat klouby nebo reakční vzpěra..  ale klidně muže byt problem i ve spojce..

• o 3 týdny později...
Vloženo

Ahoj já mám stejný problém, pořád řeším čím by to mohlo být. Známý mi říkal že na Oktávkách s tímto motorem byl podobný problém, na svolávačku se měnil olej v převodovce a někdy i celé převodovky, prý to způsoboval diferák.

Neslyšel jste někdo o tom?

Má FI stejnou převodovku?

• o 3 týdny později...
Vloženo

Měl sem ten samý problém, při přidání nebo ubrání plynu byla cítit vůle. Reakční vzpěra vyměněná a beze změny. Pak mi známý říkal, že to může dělat lamela spojky. Spojku sem koupil novou a je pokoj... :kol-47:  Nová jednohmota od Sachs se dá koupit za 3500,- 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...