jimmy3 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Ahoj potřebuju vyměnit zadní tlumiče na fabii 1.9 tdi a vybral jsem si bilstein b4 plynokapalinový ale nikde na internetu je nemůžu sehnat pro hatchback, všude je maj jenom pro combi a sedan tak se chci zeptat jestli nevíte o nějakym obchodě kde maj tyhle tlumiče i pro krátkou fábku, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Ahoj, hele já měnil taky zadní a vybral jsem ty samé jako ty..Všude byly drahé a tak jsem pod tlakem zvolil aukro...Zatím fungují perfektně a mám to i se zárukou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy3 Vloženo 4. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 tak na aukru jsem se už taky koukal ale na hatchback sem tam bilsteiny nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deco Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Zkuz se poptat tady http://www.cc-autodily.cz/tlumic-zadni-plyn-trw-1_1?brand=SKODA&model=FABIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.