stoupa1980 Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 ahoj lidičky, tak jsem jeden z mnoha co ho navštívila kuna. Koupil jsem plašičku kun a poprosím o radu jak ji zapojit. Píše se že na pin 15(a po vypnutí motoru začne fachčit) což by mě vyhovovalo.kde to tedy mám napíchnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 tu http://forum.skodahome.cz/topic/106715-kuny-a-jejich-navstevy/?hl=%20pla%C5%A1i%C4%8Dka%20%20kun by to malo byť popísané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 10. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 Tak popravdě řečeno moc z toho chytrý nejsem. Ještě jednou poprosím Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI dáte někdo info. Poprosím jen k danému tématu a otázce. Jinak celé forum i to co jsi posíla před založením nového tématu, jsem pročetl a přesné odpovědi jsem se nedopídil. Poradí někdo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Z vlastní zkušenosti je nejlepší plašičkou kun levný WC blok z Lidlu (stojí asi 5Kč).. těch koupíš tak 5 a rozvěsíš po motoru.. kunám to tak smrdí, že tam nevlezou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 16. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 problem s kunami vyresen. Sousedce jsem rekl at vycese svoje dva pejsany a dal jsem ty chlupy k motoru a je vse OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 No stěma chlupy nevím nevím. Já stříkám do té plstě odhlučnění na motorové stěně WC sprej. Tak jednou za 10 dní. A nějakou pronikavou vůni. Pomáhá to na sto pro! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 17. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 no ony jsou to mršky a co město to jiná potvůrka, každopádně nic drahýho nekupovat, jen ty vůně(ale fakt aromatický a nebo chlupy- psí, a nebo lidský vlasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.