Publikováno Srpen 10, 201312 r ahoj lidičky, tak jsem jeden z mnoha co ho navštívila kuna. Koupil jsem plašičku kun a poprosím o radu jak ji zapojit. Píše se že na pin 15(a po vypnutí motoru začne fachčit) což by mě vyhovovalo.kde to tedy mám napíchnout?
Srpen 10, 201312 r tu http://forum.skodahome.cz/topic/106715-kuny-a-jejich-navstevy/?hl=%20pla%C5%A1i%C4%8Dka%20%20kun by to malo byť popísané
Srpen 10, 201312 r Autor Tak popravdě řečeno moc z toho chytrý nejsem. Ještě jednou poprosím Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI dáte někdo info. Poprosím jen k danému tématu a otázce. Jinak celé forum i to co jsi posíla před založením nového tématu, jsem pročetl a přesné odpovědi jsem se nedopídil. Poradí někdo
Srpen 13, 201312 r Z vlastní zkušenosti je nejlepší plašičkou kun levný WC blok z Lidlu (stojí asi 5Kč).. těch koupíš tak 5 a rozvěsíš po motoru.. kunám to tak smrdí, že tam nevlezou..
Srpen 16, 201411 r Autor problem s kunami vyresen. Sousedce jsem rekl at vycese svoje dva pejsany a dal jsem ty chlupy k motoru a je vse OK.
Srpen 16, 201411 r No stěma chlupy nevím nevím. Já stříkám do té plstě odhlučnění na motorové stěně WC sprej. Tak jednou za 10 dní. A nějakou pronikavou vůni. Pomáhá to na sto pro!
Srpen 17, 201411 r Autor no ony jsou to mršky a co město to jiná potvůrka, každopádně nic drahýho nekupovat, jen ty vůně(ale fakt aromatický a nebo chlupy- psí, a nebo lidský vlasy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.