Kenny McCormick Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Ahoj všem, mám menší problém. Praskla mi pružina zámku (ta která je na fotce zakroužkovaná) a chci se zeptat, jestli někdo z vás nemá náhradní pružiny z jiných zámků, nebo bych klidně koupil celej nefunkční zámek (hlavně aby v něm taky ta pružina nechyběla :-))). Jestli někdo má, nebo o někom ví, budu moc rád za odpověď. Fotky jsou jen ilustrační, já potřebuju pružinu, nebo zámek pro zadní pravý dveře Octavia I. sedan 1999. Díky moc za každou pomoc, Kenny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnf Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Zdravím, podařilo se ti tu pružinku někde sehnat? Mě začal zlobit zámek zadních pravých dveří a když jsem se na to chtěl kouknout, tak po rozdělání čalounění dveří na mě tahle potvůrka vypadla, ovšem byla na dvě půlky :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnf Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Ahoj, tak se mi po pár letech zlomila pružinka u dalšího zámku, takže jsem opět musel řešit opravu. Poprvé jsem pružinku sehnal na vrakovišti, ale když jsem tam oznámil, že chci jen tu pružinku, nikoli celý zámek za 500, moc velká ochota tam nevládla. Proto jsem si řekl, že se nyní již nebudu nikde doprošovat o kousek kovu a sháněl jsem všemožně po netu něco tomu alespoň malinko podobného a něco jsem i sehnal. Dnes mi pružinky dorazili, takže kdyby se někomu stal stejný problém jsou pružinky k sehnání zdehttp://www.webareal.cz/webareal-cz/eshop/7-1-Pruziny-zkrutne/168-2-drat-0-6/5/12192-Pruziny-zkrutne-0-6x10-6x4-1-5-1-levahttp://www.webareal.cz/webareal-cz/eshop/0/0/5/12194 Je to sice slabší drát místo průměru 1 mm je to průměr 0.6 mm, ale je to také 2,5 otáčky místo 1,5. Na nových zámcích je již také slabší drát s více otáčkami a větším průměrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.