crazyduke Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Na zkoušku jsem do kamarádky roomstra do projektorů namontil HID sadu (5000K) a byl jsem znechucen... Světlo vůbec nekopírovalo původní tok světla z H7 po povytažení asi o 2 - 3 mm bylo světlo krásně rozprostřené, ale přece nebudu blastit HIDku aby byla o 2-3 mm dál... no prostě jsem je vyndal a vrátil žárovky, pouze jsem je vyměnil za kvalitnější žárovky OSRAM COOL blue. Já jsem si pořídil roomstera a mám natáčecí světla a byl jsem přeqvapený, že svítí o 25% líp než ty obyč. Nyní jsem koupil v německu homologované světle modré vítěz testu v DE a jsem nadšený. Tak pro mě HID nééé. A to jsem je měl v obyč parabolách ve VW Sharan i na STK a nebyl problém. Jinak po montáži nebo výměně byť i žárovek, vždy zajedu do servisu na seřízení!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 dnes som bol z jedným autom na STK a pýtal som sa ohladom xenonov do Fabie z šošovkou či by som kvoli tomu neprešiel cez technickú a že nie a bolo mi povedané že intenzitu vyžarovaného svetla nemerajú len geometriu ako svetlo vyžaruje sám ten človek z STK mi povedal že on by si to dal do šošovky keďže to lepšie svietí a tým aj jazda v noci je bezpečnejšia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 No jo, ale pořád tam je problém s tím náklonovým čidlem, které u xenonů musí být ne? Nebo to u těch "slabších" být nemusí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 tak o tom mi nič nehovoril ale po mne tam išiel Superb II s natáčacimi xenonmi a tie svetla merali rovnako ako na fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.