Přejít na obsah

prestavba Bi-halogen H7 na BI-XENON

vikinger

Doporučené příspěvky

Na zkoušku jsem do kamarádky roomstra do projektorů namontil HID sadu (5000K) a byl jsem znechucen... Světlo vůbec nekopírovalo původní tok světla z H7 po povytažení asi o 2 - 3 mm bylo světlo krásně rozprostřené, ale přece nebudu blastit HIDku aby byla o 2-3 mm dál... no prostě jsem je vyndal a vrátil žárovky, pouze jsem je vyměnil za kvalitnější žárovky OSRAM COOL blue. Já jsem si pořídil roomstera a mám natáčecí světla a byl jsem přeqvapený, že svítí o 25% líp než ty obyč. Nyní jsem koupil v německu homologované světle modré vítěz testu v  DE a jsem nadšený. Tak pro mě HID nééé. A to jsem je měl v obyč parabolách ve VW Sharan i na STK a nebyl problém. Jinak po montáži nebo výměně byť i žárovek, vždy zajedu do servisu na seřízení!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 7 měsíců později...

dnes som bol z jedným autom na STK a pýtal som sa ohladom xenonov do Fabie z šošovkou či by som kvoli tomu neprešiel cez technickú a že nie a bolo mi povedané že intenzitu vyžarovaného svetla nemerajú len geometriu ako svetlo vyžaruje sám ten človek z STK mi povedal že on by si to dal do šošovky keďže to lepšie svietí a tým aj jazda v noci je bezpečnejšia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...