Leden 24, 201411 r Na zkoušku jsem do kamarádky roomstra do projektorů namontil HID sadu (5000K) a byl jsem znechucen... Světlo vůbec nekopírovalo původní tok světla z H7 po povytažení asi o 2 - 3 mm bylo světlo krásně rozprostřené, ale přece nebudu blastit HIDku aby byla o 2-3 mm dál... no prostě jsem je vyndal a vrátil žárovky, pouze jsem je vyměnil za kvalitnější žárovky OSRAM COOL blue. Já jsem si pořídil roomstera a mám natáčecí světla a byl jsem přeqvapený, že svítí o 25% líp než ty obyč. Nyní jsem koupil v německu homologované světle modré vítěz testu v DE a jsem nadšený. Tak pro mě HID nééé. A to jsem je měl v obyč parabolách ve VW Sharan i na STK a nebyl problém. Jinak po montáži nebo výměně byť i žárovek, vždy zajedu do servisu na seřízení!!!
Září 11, 201411 r dnes som bol z jedným autom na STK a pýtal som sa ohladom xenonov do Fabie z šošovkou či by som kvoli tomu neprešiel cez technickú a že nie a bolo mi povedané že intenzitu vyžarovaného svetla nemerajú len geometriu ako svetlo vyžaruje sám ten človek z STK mi povedal že on by si to dal do šošovky keďže to lepšie svietí a tým aj jazda v noci je bezpečnejšia.
Září 11, 201411 r No jo, ale pořád tam je problém s tím náklonovým čidlem, které u xenonů musí být ne? Nebo to u těch "slabších" být nemusí?
Září 11, 201411 r tak o tom mi nič nehovoril ale po mne tam išiel Superb II s natáčacimi xenonmi a tie svetla merali rovnako ako na fabii.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.