aldav Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 (editace) Oni tam ale neresi, jestli sedi lip siroka a nebo uzka guma, problem maji s tezkymi litymi disky, ve vztahu k tlumicum a samozrejme s aspektem na celkove chovani vozidla. Cituji " spatny pocit jsme meli z 15" litych kol, jejichz konstrukci vladly pozadavky na cenu a design. Jsou tezsi, nez bezne plechove rafky. Komfortne naladene tlumice Citigo maji problem je udrzet na silnici. Na nerovne vozovce jsme casto brzdili spis nadavkami a motlitbami, protoze ABS nam vytrvale podpiralo nohu. Zkouska s pujcenymi plechovymi 14" , prokazala vyrazne lepsi chovani. " Jsou ze Sveta motoru, tak snad uz par aut projeli a neco o tom vi. Mne jde hlavne o to, jestli nekdo kdo Aurigy 15 ma , se muze se ztotoznit s tim co pisi v recenzi. Editováno: 10. Červenec 2018, autor: aldav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Aurigy 15 mám, s paketem pro nezpevněné cesty a nemám žádný problém. Cíťu proháním už šest let a zmiňovaný problém s bržděním nemám. Střídám s OCI a nemůžu si stěžovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet59k Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Moje Monte Carlo má taky 15ky. Se standardním sportovním podvozkem to sedí a tlumí parádně a tiše. Je až překvapivé, že OII na 16tkách je sice pohodlnější, ale při přejetí spáry hlučnější. U Citigo zimní plechové 14tky sedí v zatáčkách logicky hůře zato o trochu pohodlnější jsou, což se v zimě hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aldav Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Dekuji za komenty, prave jsem je objednal, pry jsou temer nejete, DOT 30/15 ( lepsi nebyly ke koupi ) a predpokladam, ze srouby budou pasovat z original litych 14" kol co tam byly z fabriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.