michi.zn Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 Zdravím. Odešla mi řídící jednotka motoru. Na internetu jsem našel novou za 2 tis. korun origo. Když ji koupím, hádám, že jen tak mi nepůjde vyměnit místo staré a ihned odfrčet. Neznám kód immobilizéru, takže minimálně ten mi bude dělat problémy, že?? Co se ještě musí udělat??Mám jen VAG + kkl kabel, takže půjde to udělat jen tímto??? Stará je úplně dead, takže tam s Vagem neuspěju.Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 - nastavit kodovani nove RJ stejne jako mela puvodni RJ - prizpusobit RJ imobilizeru nove RJ motoru (staci nakodovany klic v zapalovani) - provezt zakladni nastaveni skrtici klapky - provezt zakladni nastaveni EGR ventilu - aktivovat tempomat a zkontrolovat pamet zavad, KKL kabel je dostacujici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michi.zn Vloženo 19. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Děkuji ti moc za odpověď. to kodování jest: 00002? Mám 1,9 Tdi 81 kw, manualní převodovka, náhon přední náprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Kodovani by melo byt 00002...mechanicka prevodovka, aktivni CAN-BUS s ABS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.