Xampik Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Ahoj, přestal mi fungovat centrální zamykání na F1 r.v.2002 combi 1,4MPI. Již před časem cca. 4 měsíce mi začaly podivně cvakat zámky ve dveřích za řidičem (opravdu zvuk motorové pily). A dnes už jen při dálkovém ovládání bliknou světla a nic se neděje. Mám jen kód ovladače centrálu - BKA 400 001. Netuší někdo, co by to mohlo být ? Ani když použiji klíč v zámku, tak se zamknou pouze jen jedny dveře. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Pravděpodobně špatné mikrospínače ve dveřích .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 a co třeba přerušené vedení od sloupku do dveří? Dost se to tam láme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 já bych to viděl na vadný zámek.. když už mu to dělalo blbé zvuky.. tam může být něco prodřené, zaseklé atd.. vyměnil bych celý zámek u řidiče.. na aukru kolem 500Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobkuuu Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 ahojte prestal mi ísť centrál na fabii 1,2 HTP 2002 nemá to DO, (neotvorí nič, len tie dvere ktoré otváram kľúčom) ale to prestalo naraz a vodičove aj spolujazdcove dvere všetky poistky som vybral sú OK... vďaka za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobkuuu Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 (editace) čiže tie mikrospínače asi obe naraz neodišli... viete mi poradiť? takto musím otvoriť celej rodine dvere =( Editováno: 1. Prosinec 2013, autor: bobkuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.