Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

chtel jsem se zeptat zda nekdo neresite stejny problem u SII jako ja.  Rad bych mel v 12V zasuvce trvale zastrceny adapter na prenosnou televizku pro deti. Bohuzel u SII se z nejakeho me neznameho duvodu zasuvka aktivuje vzdy = pri vypnutem klicku, po vypnuti motoru a vytazeni klicku take zustava zapnuta. Adapteru tenhle stav nedela vubec dobre, uz mi jeden odesel..:( u jineho auta z VW group (Audi) se zasuvka aktivuje az po nastartovani motoru a vypne po vytazeni klicku, nevite jak tohle SII taky naucit?:) DIky!

Vloženo

tak já měl před Superbem Sharana a tan to měl stejně jako Superb,že zásivku funguje pořád a já jsem za to rád,ale vím že kamarád má Pasata a tak se mu zásuvka s vytažením klíčku vypíná.Ten zase řešil jak to udělat aby mu fingovala stále.To je asi podle potřeb každého jak kdo to využívá.Já třeba jezdím dost často na ryby na celý víkend a tudíž jsem rád že tam ta zásuvka funguje pořád,jelikož nemám pak problém si v autě zamknout telefon a nechat si ho tam nabít,kdyby se mi vypínala tak bych měl problém,jelikož bych tam musel mít klíč!

Jirka

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...