lajtgi Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Ahoj, chtel jsem se zeptat zda nekdo neresite stejny problem u SII jako ja. Rad bych mel v 12V zasuvce trvale zastrceny adapter na prenosnou televizku pro deti. Bohuzel u SII se z nejakeho me neznameho duvodu zasuvka aktivuje vzdy = pri vypnutem klicku, po vypnuti motoru a vytazeni klicku take zustava zapnuta. Adapteru tenhle stav nedela vubec dobre, uz mi jeden odesel.. u jineho auta z VW group (Audi) se zasuvka aktivuje az po nastartovani motoru a vypne po vytazeni klicku, nevite jak tohle SII taky naucit? DIky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 tak já měl před Superbem Sharana a tan to měl stejně jako Superb,že zásivku funguje pořád a já jsem za to rád,ale vím že kamarád má Pasata a tak se mu zásuvka s vytažením klíčku vypíná.Ten zase řešil jak to udělat aby mu fingovala stále.To je asi podle potřeb každého jak kdo to využívá.Já třeba jezdím dost často na ryby na celý víkend a tudíž jsem rád že tam ta zásuvka funguje pořád,jelikož nemám pak problém si v autě zamknout telefon a nechat si ho tam nabít,kdyby se mi vypínala tak bych měl problém,jelikož bych tam musel mít klíč! Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.