dick Vloženo 16. Březen 2014 Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Takže jsem dnes přezouval na zimní a podařil se mi kousek protočil jse mi bezpečák navíc to byl origo takže o zábavu postaráno Na to myslím od té doby co origo bezpečáky dávám, a teď se mi to jen potvdilo. Od samého začátku je přimazavám i z venku a krytkuju tou plastovou krytkou aby tolik nevyrezli a neudělali takovouto paseku. Ono s pneumatickým rázovým utahovákem/povolovákem to asi neuděláš, ale doma klíčem je to asi hned, když je to trochy vyrezlé. A taky je asi pravda, že ho alespoň pocitově o trochu méně utahuju. No tak si říkám, kola se nějak výrazně nekradou, tak proč tam ty bezpečáky vlastně mám Editováno: 17. Březen 2014, autor: dick Citovat
lukas513 Vloženo 4. Květen 2014 Autor Vloženo 4. Květen 2014 Moje stávající potahy samozřejmně od firmy MAD jsou na prodej kdyby měl někdo zájem at mi tu nechá vzkaz .... Citovat
lukas513 Vloženo 4. Květen 2014 Autor Vloženo 4. Květen 2014 Tak a tet moje perlička nové autopotahy jak jinak než od firmy MAD polokůže co víc dodat .... vaše názory si rád poslechnu Citovat
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2014 Vloženo 4. Květen 2014 Ty stare jsem vcera zahledl na Bazosu A ty nove jsou elegantnejsi Citovat
lukas513 Vloženo 4. Květen 2014 Autor Vloženo 4. Květen 2014 Jo jo auto vypadá úplně jinak ...... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.