dell Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 (editace) Pokud by věděl co dělá je to řešení na 2 minuty(za tu dobu co jsi ho přemlouval už bych to měl 2x vyřešené - i kdybys předtím do bytu 18 zapsal všech možných 256 kombinací). Editováno: 12. Duben 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meken Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 (editace) Jen poznámka k výše zmíněnému vyjádření od Ferdy25: ''Nepřizpůsobené k provozu na pozemních komunikacích'', tak to jsem se musel zasmát zas já světla svítí tak jak mají, za to si ručím. Pokud by měl snad někdo, komu jsem to nastavoval pohybnosti o tom, že mu světla nesvítí, tak jak mají - můžeme provést test měření pomocí luxmetru - pochybuji, že Ferda25 takovým vybavením vůbec disponuje. Jak je vidět, tak Ferda25 zas moc nerespektuje soukromí ostatních uživatelů zde na fóru, když bez jejich souhlasu zde uveřejňuje jejich komunikaci, a snaží se tu na této komunikaci sám sebe propagovat. Tak na to POZOR !!! Editováno: 13. Duben 2015, autor: Meken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Tak jsi to mohl vyřešit a nemusel mě dotyčný psát. Tvrdit lidem, že to nejde, protože si hráli s bytem 18 a následně, že to píše píše chybu, ale určitě to svítí dobře, protože mám luxmetr. To je hodně zajímavé řešení problému a jestli pán má správnou informaci v popisu tak to měl k tobě skoro 250 km + 250 km zpátky a výsledek, že mu to stále nejde jak má = tj. tak jak to je nastaveno z výroby. Na STK Ti vysvětlí jestli má autu svítit nebo nemá kontrolka prasklé žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meken Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 (editace) Informace máš špatné Ferdo (pán skoro nikam jezdit nemusel) a navíc jsem nikomu nic takového netvrdil, natož aby tam dával nějaké odpory. Neboj, dotyčný už ti psát určitě nebude a s ním si to vyřeším, aby bylo vše jak má Editováno: 13. Duben 2015, autor: Meken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bogu Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 tak Meken měl opět cestu do Ústeckého kraje a už všechno fakčí jak má, takže opět doporučuji ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Když koupím světla z FL a budu je chtít dát na předFL tak stačí jen světla, krytky a nebo je třeba i jiná jednotka světel? Bavili sme se o tom s kámošem a on říká, že je třeba i jednotka.. Já mám za to, že netřeba.. Kdo má recht? Jinak mám levé světlo, potřebuju pravé.. Kdyby někdo na něco narazil, hoďte echo.. Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 netřeba, je jen třebas nastavit jiné hodnoty pro světla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lee76 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Zdravím lidi tak jsem se stal majitelem S2 combi a skoro první co jsem udělal, byla výměna zadních světel za LED. Pročítal jsem tady toto vlákno a chtěl bych se zeptat, zda li je někdo z Moravy, kdo dokáže snížit výkon LED a také nastavit počítač, aby nehlásil vadnou žárovku. Předem děkuji za radu Martin 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 nevím jestli je nejlepší nápad dát na auto a pak shánět někoho na nakódování....moc s tím nejezdi, páč se to nechová úplně standardně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xavier Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Nezbylo nekomu po vymene nahodou puvodni leve svetlo? Nabourali mi ho a bud sezenu slusne jine, nebo take prejdu na LED, tak kdyztak dejte vedet Dam si na to tyden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 nesháněj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 mám obě původní po výměně.. kdyžtak sz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xavier Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 (editace) mršta: mas sz Edit: tak koupeno, dekuju Editováno: 19. Září 2015, autor: xavier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpl11 Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 (editace) Ahoj,koupil jsem světla a koukám že se musí upravit kabel na ty ledky.Je to tak?Díky za informace. Editováno: 19. Září 2015, autor: Mpl11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 (editace) Kabel určitě ne , koncovky jsou shodný , ale je potřeba nakodovat na ty led světla ,, provádí např : ferda25 Editováno: 19. Září 2015, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpl11 Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Na led světle je takový oválný štekr a na původním jsou všude jen objímky s žárovkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Zkus to vyfotit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpl11 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) Jedná se o tu oválnou přípojku. Editováno: 21. Září 2015, autor: Mpl11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Moc pěkný polotovar...naštěstí lze ta elektrika objednat: 3T9 971 017A. Jinak to má vypadat takhle: http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/skoda/oem-skoda-superb-2-facelift-led/#prettyPhoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 (editace) Tak ti u toho CHYBÍ kabeláž čoveče Prodejce ti ji jaksi "nevěnoval" .... Tvá koupě se zdá býti tímto prodražena Editováno: 21. Září 2015, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpl11 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Moc pěkný polotovar...naštěstí lze ta elektrika objednat: 3T9 971 017A. Jinak to má vypadat takhle: http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/skoda/oem-skoda-superb-2-facelift-led/#prettyPhoto Ferdo můžeš mi napsat co to stojí?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Myslím něco kolem 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpl11 Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Ferdo díky budu potřebovat tvé služby ,jak jsi na tom s časem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Máš soukromou zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.