Mich4l Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 (editace) Zdravím je tomu rok co jsem si nechal namontovat repro od Audioteku (tusim ze to ej takhle ta znacka) nechal sem je namontovat pri servisni prohlidce v autorizovanem servisu... baleni reproduktoru obsahovalo stredobasy a vyskove repro a vyhybbky a redukce pro uchyceni stredobasu... prijel sem teda do servisu a oni vsechno vpohode otevrel krabici a prvni co rekl ze vyhybky uz 1ckova fabule má od serie... mám fabku 1 předface a známy právě říkal že výhybky nemá... tak jako jak? tedkom budu muset měnit vyškač u řidiče protože v něm praská.... :-/ Tak oprava neni to audiotek ale Autotek konkretne tyhle http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/40-1-Reproduktory/199-3-komponentni/5/620-Autotek-A6-2C mám je tam se vším tim ostatnim, konektor, a i redukce pro fabii Editováno: 27. Srpen 2013, autor: Mich4l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 ...u Fabie má OEM výškový reproduktor jen dělící kondenzátor, který filtruje nízký kmitočty, který by výškáč poškodily.Takže vyhybky z balení Autotek není nutné v případě, že by zůstlay OEM výšky, instalovat, ale to pak není potřeba kupovat komp. repro, ale postačil by koupit jen nějaký vhodný středobas. Při instalaci výšky Autotek je nutné před něho zapojit vyhybku...jinak dlouho nevydrží.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 27. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 (editace) no takže to podělali v servise.... protože výškače jsou taky namontovány... :-// proto možná už chrčí ten výškáč u řidiče a mám pocit že dokonce u spolujezdce už ani nehraje... nebo hraje ale už blbě... Editováno: 27. Srpen 2013, autor: Mich4l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 ...no...pokud je namontovali bez vyhybek...tak je po nich...někde mám výšky i s vyhybkama od Renegade...to je to samé jak Autotek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 28. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 ...no...pokud je namontovali bez vyhybek...tak je po nich...někde mám výšky i s vyhybkama od Renegade...to je to samé jak Autotek... máš SZ ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.